Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN HET EEMKWARTIER

Ben je op zoek naar een droomhuis nabij het historische hart van Amersfoort? Zoek niet verder! Deze royale, instapklare benedenwoning heeft het allemaal: van een energielabel A tot een groot zonnig terras, moderne voorzieningen en een eigen parkeerplaats. En de ligging is ideaal! Met het Eemplein om de hoek, de bruisende binnenstad van Amersfoort op korte loopafstand en Centraal Station Amersfoort op korte fietsafstand is dit de perfecte woning voor iedereen die op zoek is naar comfort en luxe. 

HIGHLIGHTS

Royale instapklare benedenwoning: Laat je verrassen door de ruimte en het comfort met een hoogwaardige parketvloer in de woonkamer. Er is veel lichtinval in het appartement door ramen aan beide zijden. 
Energielabel A: Duurzaam wonen met lage energiekosten. Met zonnepanelen. 
3 goede slaapkamers: Genoeg ruimte voor familie, gasten of een thuiswerkplek.
Schuifpui naar het grote terras gelegen op het zuiden: Geniet van de zon en het buitenleven. 
Open keuken: Inclusief 5-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap en vaatwasser. Via de deur in de keuken heb je toegang tot de gemeenschappelijke tuin. 
Complete badkamer: Met wastafel, ligbad, douche en radiator, plus een separaat toilet.
Wasruimte: Een aparte ruimte voor een wasmachine en de CV-ketel.
Eigen parkeerplaats en berging: Altijd een parkeerplaats en extra opslagruimte.
Perfecte locatie: Dichtbij het historische stadscentrum van Amersfoort.

BENEDENWONING

Stel je voor dat je elke dag thuiskomt in deze prachtige, instapklare benedenwoning. Wat opvalt bij binnenkomst is de lange gang en de ruimte van deze gelijkvloerse woning. De woonkamer heeft aan beide zijden grote ramen, waardoor er veel lichtinval de woning binnenkomt. 
Er is genoeg ruimte voor een heerlijke bank en een grote eettafel. De open keuken is uitgerust met een 5-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap en vaatwasser. Je bent van alle gemakken voorzien. Vanuit de keuken heb je bovendien direct toegang tot het terras en de gemeenschappelijke tuin. 

Met drie ruime slaapkamers biedt deze woning volop mogelijkheden voor een gezin, thuiskantoor of logeerkamer. Elke kamer is goed verlicht en biedt genoeg ruimte voor al je persoonlijke spullen. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat iedere ruimte een frisse en heldere uitstraling geeft.

Vanuit de woonkamer biedt de schuifpui direct toegang tot het grote terras op het zuiden. Hier kun je genieten van je ochtendkoffie, een goed boek of een gezellig diner met vrienden, terwijl je de hele dag van de zon profiteert. Het terras biedt genoeg ruimte voor een comfortabele zitplaats en planten, waardoor je je eigen kleine buitenparadijs kunt creëren.

De badkamer is compleet uitgevoerd met een wastafel, een ligbad waarin je heerlijk kunt ontspannen na een lange dag, een aparte douche en een radiator. Daarnaast is er een separaat toilet, wat zorgt voor extra comfort en privacy.
Bovendien is er een speciale ruimte voor je wasmachine en CV-ketel.

In de (parkeer)garage vind je een eigen parkeerplaats en een berging. Nooit meer zoeken naar een parkeerplaats en er is altijd genoeg ruimte voor je fiets, gereedschap of andere spullen. 

De woning heeft een energielabel A, wat betekent dat je geniet van een lage energierekening en een duurzame leefomgeving. Dit wordt nog eens versterkt door de zonnepanelen op het dak, waardoor je je eigen energie opwekt en bijdraagt aan een groenere toekomst.

De locatie van deze woning is simpelweg perfect. Wandel langs de historische Koppelpoort en stadsmuren voor het ultieme stadsgevoel! Nabij het historische stadscentrum van Amersfoort vind je alles wat je nodig hebt binnen handbereik: winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer. Hier woon je in een rustige en groene omgeving, maar toch dichtbij de dynamiek van de stad.




Brochure-hoofdstukken: 

ROYALE INSTAPKLARE BENEDENWONING

Deze royale benedenwoning biedt je de luxe en ruimte die je zoekt. Bij binnenkomst voel je meteen de warmte en een afgewerkte woning. Met hoogwaardige materialen en een moderne uitstraling is deze woning helemaal klaar voor je intrek. Geen renovatie nodig, je kunt direct genieten van deze prachtige woonruimte.

MET PARKETVLOER

De hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van een stijlvolle parketvloer, die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook duurzaam en makkelijk te onderhouden. 

ENERGIELABEL A

Dankzij het energielabel A ben je verzekerd van een energiezuinige woning. Dit betekent lagere energiekosten en een positieve impact op het milieu. De woning is voorzien van moderne isolatie zoals zonnepanelen. 

3 GOEDE SLAAPKAMERS

Met drie ruime slaapkamers biedt deze woning volop ruimte voor je gezin, gasten of een thuiskantoor. Elke slaapkamer is goed verlicht en biedt voldoende ruimte voor bedden, kasten en andere meubels. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een frisse uitstraling.

GROOT TERRAS GELEGEN OP HET ZUIDEN

Het grote terras, gelegen op het zuiden, is de perfecte plek om te genieten van zonnige dagen. Of je nu een kopje koffie drinkt in de ochtendzon of 's avonds ontspant met een goed boek, dit terras biedt je een heerlijke buitenruimte. Dankzij de ligging op het zuiden profiteer je de hele dag door van zonlicht.

KEUKEN MET VOORZIENINGEN

De keuken is uitgerust met een 5-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap en vaatwasser. Het biedt alle mogelijkheden voor het bereiden van heerlijke maaltijden. De moderne en praktische indeling maakt koken een genot, of je nu een snelle snack klaarmaakt of een uitgebreid diner.

SCHUIFPUI NAAR HET GROTE BALKON

De woonkamer heeft een grote schuifpui die directe toegang biedt tot het terras op het zuiden. Dit zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen- en buitenleven, waardoor de woonkamer nog ruimer en lichter aanvoelt. Ideaal voor zomerse avonden en gezellige etentjes buiten.

TOEGANG TOT GEMEENSCHAPPELIJKE TUIN

Vanuit de keuken heb je directe toegang tot de gemeenschappelijke tuin. Dit is ideaal voor een korte wandeling of om even buiten te zijn. De gemeenschappelijke tuin biedt extra buitenruimte zonder het onderhoud van een eigen tuin.

PERFECTE LOCATIE

De woning ligt op een perfecte locatie nabij het historische stadscentrum van Amersfoort. Dit betekent dat je kunt genieten van alle voordelen van de stad, zoals winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer, terwijl je toch in een rustige en groene omgeving woont. Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik.
Het Eemplein ligt om de hoek en wandel via de historische Koppelpoort en stadsmuren zo de bruisende binnenstad in. Centraal Station Amersfoort ligt op korte fietsafstand. 

COMPLETE BADKAMER

De badkamer is compleet uitgerust met een wastafel, ligbad, douche en radiator. Hier kun je heerlijk ontspannen na een lange dag. De aanwezigheid van zowel een ligbad als een douche biedt je de luxe van keuze. Daarnaast is er een separaat toilet voor extra comfort en privacy.

EIGEN PARKEERPLAATS EN BERGING

Nooit meer zoeken naar een parkeerplaats dankzij je eigen parkeerplaats in de parkeergarage. Daarnaast beschikt de woning over een berging, waar je voldoende ruimte hebt voor fietsen, gereedschap of andere opslag. Dit maakt het leven net een stukje makkelijker en georganiseerder.

RUIMTE VOOR WASMACHINE EN CV-KETEL

De woning biedt een speciale ruimte voor je wasmachine en CV-ketel. Dit zorgt voor een praktische en georganiseerde indeling, waardoor je geen kostbare ruimte in de badkamer of keuken hoeft op te offeren. Alles heeft zijn eigen plekje, wat het wonen nog comfortabeler maakt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 351

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 351

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort

Wooninfluencers

Laden..