Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

FIJN WONEN 

Op zoek naar een woning met veel mogelijkheden? Dan is dit de woning voor jou! Deze woning biedt een ruime woonkamer met laminaatvloer en een uitbouw, een praktische open keuken met inbouwapparatuur, en een zonnige tuin waar je heerlijk kunt ontspannen. De woning beschikt over twee slaapkamers, een ruime vliering en een bijkeuken met voldoende opbergruimte. En de ligging is perfect! Dichtbij voorzieningen en de bruisende binnenstad van Amersfoort. 

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Ruime woonkamer: Met laminaatvloer en een uitbouw, die extra licht en ruimte biedt.
Open keuken: Voorzien van een 4-pits keramische kookplaat, oven, vernieuwde koelkast en een afzuigkap.
Moderniseringsmogelijkheden: Personaliseer de woning naar jouw eigen smaak en behoeften.
Handige bijkeuken: Met ruimte voor een wasmachine/droger, vriezer en voldoende opbergruimte.
Twee slaapkamers en ruime vliering: Behoefte aan meer ruimte? Een opbouw is mogelijk!
Vrijstaande stenen berging: Met elektra, ideaal voor extra opslag en fietsen, en een achterom.
Zonnige tuin: Perfect voor een loungebank of eettafel om van de zonnige dagen te genieten.
Perfecte ligging: Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij winkelcentrum Neptunesplein, wandel langs de historische stadsmuren van Amersfoort, bezoek je favoriete winkel en restaurant! De uitvalswegen A1 en A28 zijn ook goed te bereiken. 

EEN THUIS MET VEEL POTENTIE

De woonkamer is voorzien van veel lichtinval door de grote ramen. De laminaatvloer is praktisch en eenvoudig te onderhouden. De uitbouw biedt extra leefruimte, ideaal voor een gezellige eethoek of werkplek.

De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een 4-pits keramische kookplaat, oven en vernieuwde koelkast. De ruimte biedt mogelijkheden om aangepast te worden naar een moderne uitstraling. De bijkeuken is praktisch en biedt ruimte voor een wasmachine, droger en vriezer, en tevens is er ruimte voor de cv-ketel en opbergruimte.

Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers die voldoende ruimte bieden voor een bed en kasten. De ruime vliering kan gebruikt worden voor extra opslag of zelfs opgebouwd worden tot een hobbyruimte of extra slaapkamer.

De woonkamer is voorzien van een schuifpui richting de tuin. De zonnige tuin is een fijne plek om buiten te genieten. Er is genoeg ruimte voor een loungebank of eettafel, zodat je kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht. De vrijstaande stenen berging biedt opslagruimte voor fietsen, tuingereedschap en andere spullen. Met een achterom heb je gemakkelijk toegang tot de achtertuin.

De woning is toe aan vernieuwing en biedt veel mogelijkheden om het geheel naar eigen smaak en wensen in te richten.

De locatie is perfect! De woning is gunstig gelegen nabij het Neptunusplein, waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Denk aan een snelle boodschap bij de supermarkt of een bezoekje aan de drogisterij. Alles wat je nodig hebt, ligt binnen handbereik.
Op slechts korte afstand bevindt zich de bruisende binnenstad van Amersfoort. Hier kun je genieten van de levendige sfeer met gezellige pleinen, heerlijke restaurants en diverse winkels. Of je nu wilt shoppen, een terrasje wilt pakken of dineren bij je favoriete restaurant, alles is binnen een paar minuten bereikbaar.

Daarnaast biedt de historische binnenstad van Amersfoort talloze mogelijkheden om te genieten van een wandeling. Struin langs de oude stadsmuren en ontdek de charme van deze historische stad. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de rijke geschiedenis en cultuur die Amersfoort te bieden heeft.
De uitvalswegen A1 en A28 zorgen voor een goede verbinding met andere steden, evenals Centraal Station Amersfoort. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 320

Overige

Perceel oppervlakte 161

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 320

Overige

Perceel oppervlakte 161

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort