Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Maak van deze gezinswoning je droompaleis. Deze ruimte-woning met garage heeft je veel te bieden en ligt op een leuke locatie in de aangename en groene wijk "Alandsbeek West". De basis van deze woning is perfect. Zo is de voorzijde en de achterzijde geheel voorzien van onderhoudsvrije kunststof kozijnen. Er liggen 8 zonnepanelen op het dak en de woning heeft energielabel A. En....dat bespaart je aanzienlijk op de energiekosten. Verder ligt de woning in een leuke kindvriendelijke omgeving. Scholen, speelweides en sportfaciliteiten liggen om de hoek.

Ben jij op zoek naar een woning met mogelijkheden? Laat het ons weten. Bel Snel en maak een afspraak voor bezichtiging. Wij laten deze woning graag aan je zien.

Indeling: Entree, hal met garderobe, meterkast. De keurige toiletruimte is geheel betegeld en is voorzien van een hangend toilet. Diepe kast met bergruimte. Hier hangt de cv-combiketel en de omvormer ten behoeve van de zonnepanelen. Deur naar de woonkamer. De tuingerichte woonkamer heeft veel daglicht door de grote glaspui. Er is een deur naar de tuin. De woonkamer heeft ruimte voor een grote loungebank, zodat je lekker bij de open haard, onder het genot van een kopje koffie of een wijntje, bij koude dagen van het haardvuur kunt genieten. De gedeeltelijk open keuken is geplaatst in een u-vormige opstelling en is voorzien van verschillende inbouwapparatuur, waaronder een rvs-afzuigkap, een kookplaat, een oven, een vaatwasser en een koelkast. Op de vloer ligt een laminaat. Vanuit de keuken is er een deur naar de garage. De garage heeft een luxe, elektrisch bedienbare garagedeur. De garage is bijzonder geschikt als stallingsruimte voor de auto, voor motoren en of fietsen. Er is veel bergruimte en er zijn aansluitpunten voor wasapparatuur.

1e verdieping: Via de trap vanuit de woonkamer bereik je de overloop. Er zijn 3 ruime slaapkamers en een grote inloopkast. Deze inloopkast is een perfecte te gebruiken als garderobekast maar is uiteraard ook geschikt als extra opslag of bergruimte. De badkamer ligt aan de voorzijde van de woning en is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche, een dubbele vaste wastafel met meubel en een 2e toilet.

Tuin: De tuin heeft een zonnige ligging en ligt op het zuiden. Zowel de voor als de achtertuin is keurig en onderhoudsarm aangelegd. De achtertuin heeft mooie sierbestrating, borders met verschillende bloemen en planten en achterin de tuin staat geen groot chalet wat te gebruiken is als tuinhuis of als bergruimte voor de seizoensgebonden spulletjes. Er is overkapping met een poort/ een achterom naar de achtergelegen parkeerplaats.

Ligging: De woning ligt op korte afstand van alle faciliteiten. Scholen, speelweides en sportfaciliteiten liggen om de hoek. Wil je recreëren het fiets- en wandelgebied van het Valleikanaal ligt op loopafstand. Ook het vernieuwde winkelcentrum 'De Biezenkamp' met restaurants, supermarkten en speciaalzaken is binnen enkele fietsminuten bereikbaar. Hier tref je het gezondheidsplein 'De Tolgaarde' met huisarts, tandarts, fysio en apotheek. De ligging is echt super centraal.

Ruimte-woning met garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. * Ruime tuingerichte woonkamer met open haard. * Open keuken met inbouwapparatuur. * 3 slaapkamers * Geheel voorzien van kunststofkozijnen. * 8 zonnepanelen. * Garage met elektrisch bedienbare deur. * Zonnige tuin op het zuiden. * Onderhoudsarme tuin met achterom. * Perceelgrootte 200m² * Energielabel A. * Op loopafstand van scholen, winkels, sportfaciliteiten en nabij wandelgebied van het valleikanaal. * Centrale ligging in het land.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 428

Overige

Perceel oppervlakte 200

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 428

Overige

Perceel oppervlakte 200

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars