Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wordt dit landhuis uw nieuwe thuis?

Dit vrijstaande landhuis met garage is omringd door een schitterende tuin en ligt in een landelijke omgeving aan de rand van Leusden ('Achter het Zwanenwater'). De ligging is echt perfect! Een plek waar rust en ruimte de boventoon voeren. En wat zo fijn is, u kunt genieten van rust en stilte, terwijl u toch dicht bij alle voorzieningen bent, want echt alle faciliteiten zijn op korte afstand bereikbaar of het nu gaat om winkels, restaurants, scholen, sportfaciliteiten, 'het Lockhorsterbos' of de binnenstad van Amersfoort. Binnen enkele (fiets)minuten bent u op de plaats van bestemming. En... de woning heeft energielabel A en is goed geïsoleerd en heeft maar liefst 18 zonnepanelen en daarmee bent u al goed op weg naar een duurzame toekomst.

Bent u op zoek naar een mooie vrijstaande woning op een bijzondere plek? Bel Snel en maak een afspraak voor een bezichtiging. Wij laten de woning graag aan u zien.

Indeling: Entree, ruime hal met meterkast, garderobe-nis, trap naar de verdieping, een luxe ingerichte toiletruimte met hangend toilet en een fonteintje. Mooie loft-deuren geven toegang tot de zeer ruime woonkamer. De royale living is het hart van dit huis, perfect voor gezellige avonden met familie of vrienden. De woonkamer is alle zijde tuingericht en heeft door de grote ramen en meerdere openslaande deuren veel daglicht. De zithoek biedt ruimte voor een extra grote bank. Dit is mede door de sfeervolle gashaard een fantastische plek om na het werk tot rust te komen of samen met je gezin, je familie en vrienden onder het genot van een hapje of een drankje lekker te loungen. Achter de wand is een kantoorhoek/ werkplek gecreëerd. Deze ruimte is ook bijzonder geschikt als speelruimte voor de kinderen. Vanuit alle hoeken in de woonkamer is er zicht op de prachtig aangelegde tuin. Ook vanuit de erker. In de erker kunt u al vroeg in het voorjaar lekker van de zon genieten. De erker is voorzien van grote ramen en openslaande deuren en in het plafond zijn inbouwspots geplaatst.

De keuken heeft een open verbinding met de woonkamer. De open keuken is modern ingericht met een groot kookeiland en is voorzien van verschillende inbouwapparatuur, waaronder: een moderne afzuigkap (rvs-glas), een inductie-kookplaat, een combi-magnetron, een koffiemachine, een koel-vrieskast en een vaatwasser. En niet geheel onbelangrijk er is ook genoeg kast- en bergruimte. Er is ruimte voor een grote eethoek zodat de gasten altijd makkelijk aan kunnen schuiven. De gehele begane grond is voorzien van een mooie grote plavuizen met vloerverwarming. Vanuit de keuken is er een deur naar de bijkeuken. De bijkeuken heeft veel bergruimte en er is een klein keukenblok met spoelgelegenheid. Vanuit de bijkeuken is een deur naar de tuin.

1e verdieping: De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De master-bedroom heeft veel ruimte (4.56 x 4.30) er is een doorgang naar een praktische inloopkast. Uw eigen walk-in closet, wie wil dat nu niet. In de 2e en 3e slaapkamer is ruimte voor grote garderobekast en in beide kamers is extra bergruimte onder de schuine kap. De badkamer is modern ingericht en is voorzien van een luxe ligbad met handdouche en thermostaatkraan, een inloopdouche met draingoot en glazen douchewanden. Er is een modern badkamermeubel met wastafel en spiegel, een design-handdoeken radiator en een hangend toilet. Vanaf de overloop is een deur naar de technische ruimte hier hangt de cv-ketel met WTW-(warmte-terug-win)-systeem, de omvormer tbv de 18 zonnepanelen en hier zijn aansluitpunten voor wasapparatuur.

Zolderberging: De zolder is via een vlizotrap bereikbaar. Een praktische bergruimte onder de kap, over de gehele breedte van de woning. De perfecte plek voor het opbergen van je seizoensgebonden spullen.

Garage: De garage is geheel in stijl van de woning gebouwd en heeft een elektrisch bedienbare (sectionaal) garagedeur en er is aan de zijkant een loopdeur aanwezig. Er is behalve veel berg- en stallingsruimte een mogelijkheid om de garage in te richten als hobbyruimte of als werkplaats om te klussen. Boven de garage is een grote zolder, op stahoogte en is via een vlizotrap bereikbaar. Voor en naast de garage is parkeergelegenheid voor meerdere auto's.

Tuin: Rondom de woning ligt een schitterende tuin. Deze tuin is een oase van rust. En is een fantastische plek om na het werk heerlijk tot rust te komen. Er is een oprit voorzien een elektrisch afsluitbaar hekwerk. De oprit is voorzien van grind en grote tuintegels. Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto's op eigen terrein. De tuin is aangelegd met mooie hagen, een groot gazon, een vijverpartij en borders met verschillende bomen, struiken, bloemen en planten. Het grote gazon wordt automatisch gemaaid door een robotmaaier hoe handig is dat? Dit neemt u al direct veel werk uit handen. Er is een fijn zonneterras voorzien van grote moderne tuintegels, waar u heerlijk van de zon kunt genieten en lekker kunt relaxen. In de tuin staat een tuinhuis voor extra opslag voor het tuingereedschap en tuinmeubilair. En wat ook zo leuk is..... voor het kweken en telen van uw eigen groente is er zelfs een gedeelte van de tuin ingericht als groentetuin. Altijd lekker! Groente en fruit uit eigen tuin! Ligging: De woning ligt op een toplocatie aan de rand van Leusden. Een landelijke locatie 'achter het zwanenwater'. Achter in de tuin kijk je uit over de landerijen en de paardenweide. En wat zo fijn is aan deze locatie, alle faciliteiten als winkels, scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer; alles is echt binnen enkele minuten bereikbaar. Wil je naar de drukte van de stad? In een mum van tijd sta je in de oude binnenstad van Amersfoort. En binnen enkele autominuutjes rij je op de op- en afrit van de A28 en A1 richting Utrecht of Amsterdam. Wilt u genieten van de rust, recreëren, sporten, wandelen of fietsen ook dat kan. Het "Lockhorsterbos" is zelfs op loopafstand bereikbaar.

Kortom, deze woning heeft alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en ontspannen leven. En meer....

Alle kenmerken op een rij: Vrijstaand landhuis met garage en een fantastische tuin. * Garage met elektrisch bedienbare deur. * Royale living met veel daglicht. * Grote zithoek met gezellige haard. * Erker met grote raampartij en openslaande deuren naar de tuin. * luxe ingerichte keuken en badkamer. * Master-bedroom met doorgang naar de walk-in closet. * Grote 2e en 3e slaapkamer met veel extra bergruimte. * Vloerverwarming: begane grond en badkamer. * 18 zonnepanelen. * Alarminstallatie. * Oprit met elektrisch hekwerk en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. * Schitterende tuin met vijverpartij en groot gazon vv robotmaaier. * Groentetuin met buitenberging voor je gereedschap. * Perceelgrootte 1.940m². * Bouwjaar 2010. * Energielabel A. * Gelegen op de perfecte locatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 169
Inhoud woonhuis 680

Overige

Perceel oppervlakte 1940

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 169
Inhoud woonhuis 680

Overige

Perceel oppervlakte 1940

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars