Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoekt u een 3-KAMER APPARTEMENT in het hart van Maarssen-dorp? Zoek dan niet verder! Dit appartement is voorzien van een ruime woonkamer met half open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een terrasje bij de zonnige entree van het appartement. Daarnaast is dit appartement voorzien van energielabel A! Is uw interesse gewekt? Wacht dan niet langer en bel ons!

Ligging: De woning ligt midden in het gezellige Maarssen-dorp. Diverse scholen en alle basisvoorzieningen, zoals winkels, huisartsen en OV, liggen op loop- en/of fietsafstand. De dorpskern van Maarssen wordt verder gesierd door de rivier de Vecht, de sfeervolle gracht met diverse restaurants, terrassen en de nabijheid van diverse natuur- en recreatiegebieden.

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: De centrale entree is gelegen aan de Parkweg. De entree is voorzien van een bellentableau, brievenbussen, een trapopgang en een lift.

Entree appartement: De entree van de woning bevindt zich op de bovenste verdieping. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een terrasje (op het zuiden) waar u een heerlijk zitje in de zon kunt creëren. Hier kunt u genieten van een goed boek of een lekkere kop koffie.

Hal: De hal biedt toegang tot de woonkamer, 2 slaapkamers, de badkamer en het toilet met fonteintje. Verder zijn er de meterkast en de kast van de cv-ketel.

Woonkamer: Stap binnen in de riante woonkamer, een uitnodigende ruimte met een Velux dakraam en een extra raampartij, die natuurlijk licht naar binnen laten stromen. Het hart van dit huis verwelkomt je met open armen. Of je nu ontspant na een lange dag, gasten ontvangt voor een gezellig samenzijn of gewoon geniet van quality time met je familie, deze woonkamer biedt de perfecte setting. En de ruimte wordt afgemaakt met een open kast die niet alleen functioneel is maar ook een decoratief element toevoegt aan de ruimte. Hier vind je ruimte voor je favoriete boeken, kunstwerken of decoratieve items, waardoor je persoonlijkheid en stijl tot uiting komen.

Keuken: De half open keuken is voorzien van een lichtkoepel met ventilatie en inbouwapparatuur, te weten; een koelkast, een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap en een enkele spoelbak met kraan.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: De ruime (master)slaapkamer biedt uitzicht over het terrasje van het appartement en is voorzien van een handige inbouwkast en een Velux dakraam. Slaapkamer 2: Deze slaapkamer biedt eveneens uitzicht over het terrasje en is op dit moment in gebruik als een berging. Vanzelfsprekend is deze ruimte ook te gebruiken als werkkamer of kantoor.

Badkamer: De volledig betegelde badkamer is voorzien van een wastafel met planchet, een douche met wandbeugel, een wasmachine- en drogeraansluiting en een radiator. Oplevering: In overleg/kan snel.

Bijzonderheden: - Leuk appartement in het centrum van Maarssen-Dorp. - Chique entree van goed onderhouden complex. - Voorzijde appartement is gelegen op het zuiden. - Riante woonkamer met half open keuken. - De keuken is voorzien van een lichtkoepel met ventilatie. - De woning is voorzien van 2 slaapkamers. - Het appartement is voorzien van 2 Velux dakramen. - Verwarming en warm water: cv-ketel (Intergas HRE,2019). - Energielabel: A. - De woning is voorzien van mechanische ventilatie. - Elektra: 4 groepen en aardlek is aanwezig. - Schilderwerk is in 2020 gedaan (VvE). - Servicekosten: € 128,= p.m. - Het appartement is niet zelf bewoond.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 231

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 231

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen