Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze SCHITTERENDE HOEKWONING van maar liefst ca. 141m² biedt u een ongekend wooncomfort en luxe. Bij binnenkomst wordt u direct verwelkomd door een ruime en lichte woonkamer, die naadloos overgaat in een luxe woonkeuken. De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, waarvan één zich op de begane grond bevindt. Daarnaast zijn er twee stijlvolle badkamers, waarvan één zich eveneens op de begane grond bevindt. Een van de grote pluspunten van deze woning is de riante voortuin met parkeergelegenheid op eigen terrein én in de garage. De achtertuin is een ware oase van rust, compleet met een overkapping waar u het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven. Deze woning is tevens voorzien van 21 ZONNEPANELEN en heeft ENERGIELABEL A+! Kom deze unieke woning zelf ervaren en laat u verrassen door de ruimte, luxe en de ideale ligging.

Ligging: Deze woning geniet van een ideale locatie, waarbij zowel natuur als gemak binnen handbereik zijn. Op korte afstand treft u het Amsterdam-Rijnkanaal en de Rivier de Vecht. Alle dagelijkse voorzieningen, zoals winkels, supermarkten en scholen, bevinden zich op slechts enkele minuten afstand.

Bereikbaarheid De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: Bij aankomst wordt u verwelkomd door een verzorgde voortuin met daarnaast gelegen een parkeerplaats op eigen terrein.

Hal: Stap binnen in de lichte hal. De hal is voorzien van een toilet met fonteintje, de meterkast, een provisieruimte en een vaste trap naar de 1e verdieping. De hal biedt toegang tot de woonkamer en de separate wasruimte.

Woonkamer: Welkom binnen in deze prachtige doorzonwoonkamer. De woonkamer is voorzien van een erker, die geeft niet alleen extra ruimte, maar biedt ook een gezellig hoekje waar u kunt genieten van een goed boek of simpelweg het mooie uitzicht op de voortuin. Daarnaast is de woonkamer voorzien van een sfeervolle gashaard, die niet alleen voor extra warmte zorgt op koude dagen, maar ook een sfeervolle ambiance creëert. Met een druk op de knop geniet u van een knusse en ontspannen sfeer. Deze woonkamer biedt de perfecte combinatie van licht, ruimte en gezelligheid, waardoor het de ideale plek is voor elk moment van de dag.

Keuken: deze verfijnde en functionele open woonkeuken is ontworpen om het hart van uw huis te zijn. Het centrale spoeleiland biedt niet alleen extra werkruimte, maar dient ook als een gezellige plek voor informele maaltijden en samenzijn. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten; een koel-vries combinatie (kan worden overgenomen), een 6-pits gaskookplaat met placha en afzuigkap (Boretti), een dubbele oven (Boretti), een vaatwasmachine (2021) en een natuurstenen spoelbak met kraan. De keuken biedt tevens toegang tot de achtertuin en de naastgelegen slaapkamer.

Slaapkamer: Ontdek het gemak van deze prachtige slaapkamer, ideaal gelegen op de begane grond. Geniet van de directe toegang tot de achtertuin vanuit uw slaapkamer. Deze slaapkamer is voorzien van een inloopkast, waardoor u altijd voldoende opbergruimte heeft voor uw kleding en persoonlijke spullen. En u heeft directe toegang tot één van de twee stijlvolle badkamers in de woning.

Badkamer: Ervaar het comfort en de moderne stijl van deze badkamer. De badkamer is voorzien van een ruime dubbele wastafel met een wastafelmeubel, een toilet met douchefunctie (Gerberit) en geniet van een luxe douche-ervaring in de inloopdouche (2020), uitgerust met zowel een regendouche als een handdouche.

Tuin: Stap binnen in de groene achtertuin met overkapping. De tuin is weelderig beplant, wat zorgt voor een rustige en natuurlijke sfeer waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen. De tuin is voorzien van een overkapping, die bescherming biedt tegen zon en regen, zodat u het hele jaar door van uw tuin kunt genieten.

Garage: De garage is bereikbaar via de elektrische garagedeur aan de voorzijde of een loopdeur in de achtertuin. De garage biedt voldoende ruimte om één auto veilig en droog te parkeren en biedt naast de parkeermogelijkheid voldoende ruimte voor extra opslag.

1e verdieping:

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 2e en 3e slaapkamer en een 2e badkamer.

Slaapkamers: Slaapkamer 2: Deze riante slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en op dit moment in gebruik als werkruimte. Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en op dit moment in gebruik als leesruimte. Hier kunt u zich heerlijk op de bank nestelen met een goed boek en lang genieten van het natuurlijk licht door de vele raampartijen.

Badkamer: Deze 2e badkamer biedt alle benodigde voorzieningen die een badkamer nodig heeft en is ideaal voor zowel gezinsleden als gasten. De badkamer is voorzien van een wastafel, een toilet en een ruime inloopdouche, die ontworpen is voor een verfrissende douche-ervaring.

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Bijzondere hoekwoning van maar liefst ca. 141m2! - Parkeren op eigen terrein én in de garage. - De woning is voorzien van een open woonkeuken met spoeleiland. - Het raam in de woonkeuken is voorzien van een rolluik. - 1 slaapkamer en 1 badkamer gelegen op de begane grond. - 2 slaapkamers en een 2e badkamer gelegen op de 1e verdieping. - Schilderwerk buiten is gedaan in 2018. - De woning is voorzien van HR+ beglazing. - Verwarming en warm water: cv-ketel. (Intergas, 2018) - De woning is voorzien van 21 zonnepanelen! - De woning is voorzien van een hybride warmtepomp.(2022) - Energielabel: A+. - Elektra: meerdere groepen en aardlek is aanwezig. - Deze woning wordt aangeboden met ERA Garantie. Verkoper vertelt: We hebben hier altijd heel comfortabel en met genoegen gewoond. Wij verhuizen omdat we veel reizen en het dan fijn is om een kleiner huis zonder tuin te hebben.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 573

Overige

Perceel oppervlakte 339

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 573

Overige

Perceel oppervlakte 339

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen