Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij deze PRACHTIGE, RIANTE HOEKWONING AAN HET WATER, ideaal gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt. De woning is INSTAPKLAAR en voorzien van een lichte woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers (master slaapkamer voorzien van walk-in-closet!), een moderne badkamer en een SCHITTEREND AANGELEGDE TUIN aan de voor-, zij- en achterzijde van de woning. Tevens biedt deze woning parkeerplek aan op eigen terrein en is het voorzien van 10 ZONNEPANELEN. Kom deze woning zelf ervaren en ontdek de vele voordelen die deze royale hoekwoning te bieden heeft.

Ligging: De woning is gelegen aan de rand van Reigerskamp met op korte afstand de ingang van het park “wijkpark Maarssenbroek” waar u heerlijke wandelingen kunt maken. U treft eveneens op korte afstand diverse basisscholen, speelvelden en tennisbaan “De Blauwe Reiger”.

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand. Met 5 auto- of fietsminuten bent u bij winkelcentrum Bisonspoor.

Indeling:

Begane grond: Entree: Het gemak begint al bij uw eigen parkeerplaats op eigen terrein en met het hek aan de voorzijde die extra privacy geeft, waardoor u kunt genieten van uw eigen droomwoning. De entree biedt ook een voorproefje op de prachtige tuin die deze woning te bieden heeft.

Hal: Stap binnen in deze fraaie woning en betreedt de hal. De hal is voorzien van een toilet met fonteintje, de meterkast en biedt een vaste trap naar de 1e verdieping.

Woonkamer: Bij binnenkomst in deze woonkamer voelt u zich gelijk thuis. De combinatie van het lichte interieur, de indeling en de warme sfeer zorgt ervoor dat u zich direct op uw gemak voelt en kunt genieten en ontspannen van de gezelligheid en het comfort van uw eigen huis. Dankzij de grote ramen geniet de woonkamer van veel natuurlijk licht, wat een heldere en levendige sfeer creëert. Daarnaast zijn inbouwspots geplaatst om de ruimte te verlichten, waardoor een warme en uitnodigende ambiance ontstaat, zelfs na zonsondergang.

Keuken: Deze ruimte biedt alles wat u nodig heeft om uw culinaire creativiteit de vrije loop te laten. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten; een combi-koelkast, een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, een combi-oven, een vaatwasmachine en een enkele spoelbak met kraan.

Tuin: Ontdek één van de hoogtepunten van deze woning: de royale tuin die zich uitstrekt langs de voor-, zij- en achterkant, met een idyllische ligging aan het water. De huidige bewoners hebben de voortuin bij de rest van de tuin betrokken, waardoor een naadloze overgang is gecreëerd tussen de verschillende buitenruimtes. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de ruimte en het groen om u heen. De tuin is ontworpen met meerdere zitplaatsen en loungeplekken, zodat u kunt kiezen waar u het liefst ontspant. Of u nu wilt zonnebaden op het terras, genieten van een goed boek in een gezellige hoek of samenkomt met vrienden en familie voor een barbecue, er is voor elk wat wils.

Berging: Deze ruimte is ideaal voor het opbergen van tuingereedschap en een kleine grasmaaier. De berging is voorzien van elektra.

1e verdieping:

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1: De (master)slaapkamer verwelkomt u met een overvloed aan ruimte en natuurlijk licht. De grote ramen laten de zon binnenstromen en zorgen voor een heldere en energieke sfeer. En het hoogtepunt van deze fantastische slaapkamer is de aanwezigheid van een ruime walk-in closet. Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en biedt prachtig vrij uitzicht.

Badkamer: Stap binnen in de luxueuze badkamer van deze woning, een ware oase van ontspanning. Laat uw voeten verwennen door de aangename warmte van de vloerverwarming en geniet van het gemak van de dubbele wastafel met wastafelmeubel. De badkamer is verder uitgerust met een toilet, inloopdouche en een handdoekradiator. Laat het natuurlijke licht binnenstromen door het raam terwijl u geniet van uw ochtendroutine. En 's avonds zorgen de inbouwspots voor een sfeervolle verlichting.

2e verdieping: De bovenste verdieping is aan de voor- en achterzijde voorzien van dakkappellen. Tevens beschikt deze ruimte over een wasmachine- en drogeraansluiting, biedt het plaats aan de cv-ketel en zijn er 2 slaapkamers te vinden.

Slaapkamer 3: Een veelzijdige ruimte die zowel dienst kan doen als werkplek en slaapkamer, maar momenteel wordt gebruikt als sportruimte. De aanwezige hoogwaardige geluidsinstallatie kan zorgen voor de perfecte sfeer tijdens uw workout. Daarnaast is de ruimte voorzien van een handige wastafel met wastafelmeubel. Slaapkamer 4: Deze lichte slaapkamer is voorzien van een dakkapel, waardoor hij heerlijk ruim is en er veel licht invalt. Deze ruimte is op dit moment in gebruik als werkruimte.

Bergzolder: Via een vlizotrap bereikt u de bergzolder. Deze ruimte biedt extra bergruimte voor al uw seizoensgebonden spullen.

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Instapklaar. - Prachtige hoekwoning aan het water! - Parkeerplek op eigen terrein. - Tuin aan de voor- zij- en achterzijde van de woning. - Lichte woonkamer met open keuken. - Badkamer voorzien van vloerverwarming. - 2e verdieping voorzien van dakkapel aan de voor- en achterzijde. - 3e slaapkamer voorzien van een hoogwaardige geluidsinstallatie. - Gehele begane grond voorzien van led-inbouwspots. - De woning is voorzien van kunststof kozijnen. - Verwarming en warm water: cv-ketel (Interval, 2011). - Energielabel: B. - Elektra: 12 groepen en 3 aardlekschakelaars is aanwezig. Verkoper vertelt: Na hier een aantal jaar gewoond te hebben, verhuizen wij naar onze droomwoning aan het vaarwater. We hebben hier enorm genoten onze woning aan het water met de bijzonder riante tuin en de gezellige buurt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 399

Overige

Perceel oppervlakte 314

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 399

Overige

Perceel oppervlakte 314

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen