Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij deze UNIEKE TUSSENWONING met RIANTE ACHTERTUIN van ca. 14m diep! De woning is voorzien van een lichte woonkamer met luxe open keuken(2020), 3 slaapkamers en een moderne badkamer(2020). Daarnaast is de woning voorzien van energielabel B, 10 zonnepanelen, vloerverwarming op de begane grond en is de (master)slaapkamer voorzien van airconditioning! De woning is tevens voorzien van een parkeerplaats op eigen terrein. Ziet u zichzelf hier al zitten in de zonnige tuin met een heerlijk koud drankje? Wacht dan niet langer en bel ons om een afspraak in te plannen!

Ligging: Deze woning is gelegen in Zandweg-Oostwaard in Maarssendorp. Op korte afstand treft u Park Vechtenstein, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Op 10 korte fietsminuten bent u bij de Maarsseveense Plassen, waar u in de zomer een frisse duik kunt nemen in de plassen. En met 5 fietsminuten bent u in het hart van Maarssendorp, waar u voorzien kunt worden van uw dagelijkse boodschappen, genoegen kunt hebben van een hapje en drankje bij één van de restaurantjes of genieten van een wandeling of fietstocht langs de rivier De Vecht.

Bereikbaarheid De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: Via de voortuin met eigen parkeerplaats stapt u de hal binnen. De hal biedt toegang tot de woonkamer en de 1e verdieping en is voorzien van een toilet met fonteintje en de meterkast.

Woonkamer: Stap binnen in de lichte doorzonwoonkamer met open keuken. Het doorzonontwerp zorgt voor een prachtige lichtinval gedurende de hele dag, waardoor elke hoek van de kamer een warme en uitnodigende sfeer uitstraalt. Of u nu ontspant met een goed boek, gasten ontvangt, of geniet van een filmavond, deze woonkamer biedt de perfecte setting voor elk moment. Daarnaast beschikt de woonkamer over een handige trapkast, ideaal voor het opbergen van huishoudelijke spullen en extra voorraad.

Keuken: De woning is voorzien van een luxe open keuken(vernieuwd in 2020). Of u nu een intiem diner organiseert of een groot feest geeft, deze ruimte past zich aan uw wensen aan. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten; een koel-vries combinatie, een inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging, een combi-oven, een oven, een vaatwasmachine en een enkele spoelbak met een Quooker kraan.

Tuin: Stap binnen in deze prachtige achtertuin, perfect gelegen op het noordoosten. Doordat de achtertuin ca. 14m diep is, kunt u de gehele dag genieten van een momentje in de zon maar door de ligging ook van de aangename schaduw later op de dag. De achtertuin is tevens voorzien van een achterom.

Berging: De vrijstaand stenen berging is gelegen in de achtertuin en biedt opslagplaats voor tuinbenodigdheden, gereedschap en fietsen.

1e verdieping:

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en een kast. De kast biedt plaats aan de wasmachine- en drogeraansluiting, de cv-ketel en de omvormer van de zonnepanelen.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is gelegen aan achterzijde van de woning en op dit moment in gebruik als kinderkamer. Deze ruimte kan eventueel ook worden gebruikt als werkkamer, hobbykamer of als een walk-in-closet. Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en in gebruik als kinderkamer. De kamer is voorzien van een vaste kledingkast met schuifdeuren. Slaapkamer 3: De (master)slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een vaste kastenwand met spiegeldeuren en inbouwspotjes. De kamer is tevens voorzien van airconditioning, hierdoor kunt u op warme zomerdagen ook heerlijk koel slapen.

Badkamer: Deze moderne badkamer, volledig vernieuwd in 2020, is voorzien van een dubbele wastafel met een elegant wastafelmeubel, perfect voor het organiseren van al uw toiletartikelen. De ruime regendouche met handdouche biedt een verfrissende en ontspannende ervaring, terwijl het moderne toilet en de handdoekradiator zorgen voor extra comfort en gemak. De badkamer is tevens voorzien van een raampartij, deze zorgt voor natuurlijk licht en ventilatie, waardoor de badkamer fris en helder blijft.

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Unieke tussenwoning gelegen in Maarssen-dorp. - Lichte doorzonwoonkamer. - Luxe open keuken vernieuwd in 2020. - De woning is voorzien van 3 slaapkamers. - Moderne badkamer vernieuwd in 2020. - De woning is voorzien van een diepe achtertuin van maar liefst 14m2. - De begane grond is voorzien van vloerverwarming. - De woning is voorzien van airconditioning. - De woning is voorzien van mechanische ventilatie. - De gehele woning is voorzien van HR beglazing. - De woning is voorzien van 10 zonnepanelen. (geplaatst in 2023) - Energielabel: B. - Verwarming en warm water: cv-ketel: Kompact HRE 2012. - Elektra: meerdere groepen en aardlek is aanwezig. - Deze woning wordt aangeboden met ERA Garantie. Verkoper vertelt: Na hier een aantal jaren gewoond te hebben, is ons gezin gegroeid en het huis helaas te klein geworden. We wensen de volgende bewoners net zoveel liefde en geluk toe, zoals wij hier hebben mogen ervaren.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 304

Overige

Perceel oppervlakte 165

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 304

Overige

Perceel oppervlakte 165

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen