Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een ruime en comfortabele woning? Zoek dan niet verder! Deze FRAAIE 2-ONDER-1-KAP WONING is gelegen in het prachtige Maarssen-Dorp en is voorzien van een lichte woonkamer, een keuken, 4 slaapkamers, een badkamer en een bordestrap die de verdiepingen met elkaar verbind. Tevens biedt deze woning een zonnige achtertuin op het zuidoosten en een riante voortuin. Samen met de garage biedt de oprit plaats aan maar liefst 3 auto’s! Is uw interesse gewekt? Wacht dan niet langer en bel ons om een afspraak in te plannen!

Ligging: De woning is gelegen aan een rustige straat in Maarssen-Dorp. Op korte afstand treft u het hart van Maarssen-Dorp, hier kunt u voorzien worden van uw dagelijkse boodschappen, lekker eten in één van de restaurantjes of fietsen langs de rivier De Vecht. Met 10 fietsminuten bent u bij de Maarsseveense Plassen, waar u heerlijk kunt zwemmen of een wandeling kunt maken rondom de plas.

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: Bij aankomst wordt u verwelkomt door een prachtig aangelegde voortuin. Deze voortuin biedt tevens genoeg parkeerruimte om 2 auto’s te parkeren op de 12 meter lange oprit!

Hal: De hal biedt toegang tot de woonkamer, de keuken en is voorzien van een vaste trap naar de 1e verdieping. De hal is ook voorzien van een kleine trap naar beneden waar het toilet (met sanibroyeur en fonteintje) en de meterkast zich bevinden met extra bergruimte onder de trap.

Woonkamer: Welkom in de doorzonwoonkamer waar de raampartijen aan de voor- en achterzijde zich strekken over de gehele breedte van de woning. Centraal in de woonkamer vindt u een sfeervolle gashaard, die niet alleen warmte biedt tijdens de koudere maanden, maar ook een gezellige sfeer creëert. Stel u voor: knus bij het vuur met een goed boek of genietend van een gezellige filmavond.

Keuken: De praktische keuken is te bereiken via de hal of de woonkamer. Deze aparte ruimte zorgt ervoor dat kookgeuren en geluiden beperkt blijven tot de keuken, zodat de rest van de woning rustig en fris blijft. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten; een combi-koelkast, een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, een combi-oven, een vaatwasmachine en een enkele spoelbak met kraan. De deuren met lood gezet geslepen glas geven de woning een heerlijk open en licht karakter.

Tuin: De heerlijke achtertuin, gelegen op het zuidoosten. Dit betekent dat u de hele dag kunt genieten van de zon, ideaal voor een zomerse barbecue of een ontspannen middag in de buitenlucht.

Garage: De vrijstaand stenen garage is bereikbaar via een loopdeur in de achtertuin of een garagedeur via de voorzijde van de woning. Deze garage biedt niet alleen extra parkeergelegenheid, maar ook volop opbergruimte voor fietsen, gereedschap en andere benodigdheden. De garage is voorzien van elektra en water.

1e verdieping:

Overloop: De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en is voorzien van een vaste trap naar de 2e verdieping.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een dubbele raampartij aan de zij- en achterkant van de woning. De slaapkamer is op dit moment in gebruik als sportkamer. Slaapkamer 2: Deze ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een dubbele raampartij die de kamer laat voorzien van veel natuurlijke lichtinval. De kamer is op dit moment in gebruik als werkruimte maar dit is ook de ideale kamer om als master slaapkamer in te richten. Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en biedt ruim uitzicht over de Dr. Ariënslaan.

Badkamer: De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, een wastafel met wastafelmeubel, een toilet en een raam.

2e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Overloop: De overloop is voorzien van tapijt en biedt toegang tot de 4e slaapkamer en de wasruimte.

Slaapkamers: Slaapkamer 4: Deze riante slaapkamer is voorzien van een dakkapel en biedt veel bergruimte achter de schotten.

Wasruimte: De wasruimte is voorzien van een wasmachine- en drogeraansluiting, de cv-ketel (Atag) en biedt eveneens extra bergruimte achter de schotten aan. Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - riante 2-onder-1-kap woning. - parkeren op eigen terrein; 2 in de voortuin en 1 in de garage. - lichte doorzonwoonkamer voorzien van een massief eikenhouten vloer. - de woning is voorzien van 4 slaapkamers. - zonnige achtertuin op het zuidoosten. - de woning is voorzien van dubbele beglazing (HR glas) - schilderwerk buiten is gedaan in juli 2022. - verwarming en warm water: cv-ketel (Atag, 2013). - energielabel: D. - elektra: 3 groepen. Verkoper vertelt: Na circa 25 jaar hier gewoond te hebben is het tijd voor de volgende stap in mijn leven. Ik heb hier altijd met veel plezier gewoond en genoten van de gezellige buren en een heerlijke kop koffie in de ochtendzon in de achtertuin. Ik hoop dat de nieuwe bewoners dit ook mogen gaan ervaren.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 403

Overige

Perceel oppervlakte 206

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 403

Overige

Perceel oppervlakte 206

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen