Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontsnap aan de drukte van de stad en omarm de rust in deze LANDELIJK GESCHAKELDE WONING. De woning is VOLLEDIG GERENOVEERD in 2019 en voorzien van een woonkamer met een luxe open keuken, een stijlvolle badkamer, 3 slaapkamers en met een tuin die zich uitstrekt langs de zij- en voorkant van de woning, biedt deze plek een oase van groen en rust. De woning is tevens voorzien van een eigen steiger voor een roei-/fluisterboot vanwaar u heerlijk kunt varen over de Tienhovense Plassen. Wilt u deze kans niet mislopen? Bel ons om een afspraak in te plannen en maak van deze plek uw thuis.

Ligging: De woning ligt in de gezellige dorpskern van het sfeervolle en landelijk gelegen dorp Tienhoven. In het dorp vind je een rijk verenigingsleven en er is een basisschool en een kinderopvang aanwezig. Tienhoven grenst zowel aan het Noorderpark als aan de Tienhovense plassen en ligt midden in de natuur omringd door de Maarsseveense- en Loosdrechtse plassen. Er zijn in de directe omgeving veel wandel- en fietsmogelijkheden. Op loopafstand bevindt zich een prachtig vogelbroedgebied, tevens stiltegebied.

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Tienhoven ligt op circa 30 autominuten van Amsterdam en 15 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen ligt op 15 autominuten van Tienhoven en heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: Bij aankomst wordt u verwelkomd door een fraai aangelegd entree die direct de toon zet voor wat deze woning te bieden heeft. De eigen oprit biedt ruimte voor meerdere auto's en een schitterend uitzicht op de riante voortuin en de steiger.

Hal: De open hal biedt direct toegang tot de lichte woonkamer met open keuken. De hal is voorzien van een toilet met fonteintje en een praktische hoek voor de jassen.

Woonkamer: Laat u betoveren door deze prachtig gerenoveerde woonkamer met open keuken. De woonkamer was oorspronkelijk verdeeld in meerdere ruimtes, maar is nu verbouwd tot één royale, open ruimte. Hierdoor geniet u van optimaal van de natuurlijke lichtinval dankzij de vele raampartijen. De sfeervolle gashaard vormt het middelpunt van de woonkamer. Het biedt niet alleen warmte en gezelligheid op koude avonden, maar draagt ook bij aan de elegante uitstraling van de ruimte. Hier bevindt zich tevens ook een zwevende trap naar de verdieping.

Keuken: Welkom in deze luxe open keuken met marmeren keukenblad. Maak gebruik van de inbouwapparatuur, ontworpen om aan al uw culinaire behoeften te voldoen. Van de 5-pits keramische kookplaat tot de ruime koelkast (LG) en vaatwasmachine, u beschikt over alle tools die nodig zijn om de meest heerlijke gerechten te bereiden. In de garage treft u tevens nog aan een hogedruk stoomoven, een oven en een magnetron.

Hal (2): De 2e hal biedt toegang tot de badkamer en een loopdeur naar het terras. De hal is voorzien van de cv-ketel (Intergas, 2019) en de meterkast.

Badkamer: Laat u betoveren door de porseleinen (marmeren) betegeling die de ruimte omhult. U kunt uw gezicht snel wassen in de wastafel met wastafelmeubel of stap onder het verfrissende douchepaneel die is voorzien van een heerlijke regendouche, een luxueuze waterval en massage jets.

Tuin: De tuin is uw eigen stukje paradijs. Ontspan in het lounge gedeelte, ontworpen voor maximaal comfort en gezelligheid. Deze ruimte is perfect voor het genieten van een kopje koffie in de ochtendzon, een goed boek in de middag, of een ontspannen avond onder de sterrenhemel. En met het 2e zitgedeelte kunt u gezellig barbecueën en dineren in de open lucht. Wilt u een heerlijk stukje varen over de Tienhovense Plassen? Dat kan via uw eigen steiger gelegen aan de zijkant van het perceel.

Bij ruimte/slaapkamer: Via de tuin komt u in een handige studio aan huis. Deze studio is voorzien van een eenvoudig keukenblok met spoelbak met kraan en een toilet. Deze ruimte is ideaal voor als er bezoek blijft slapen of om eventueel gelijkvloers te kunnen wonen. De ruimte is tevens voorzien van de wasmachine- drogeraansluiting en een vliering voor extra bergruimte.

Garage: De garage met verdieping biedt plaats voor één auto en biedt extra bergruimte op de bergvliering. Wilt u uw seizoensgebonden spullen netjes opbergen en de woning opgeruimd en overzichtelijk houden. Dan is dit de ideale ruimte hiervoor.

1e verdieping: Te bereiken via vaste trap.

Overloop: De lichte overloop biedt toegang tot de 2 slaapkamers. De overloop is voorzien van extra bergruimte achter de schotten en een inbouw kledingkast. Bovendien biedt de overloop plaats aan een bureau, waar u uw een eigen werkplek kunt creëren of ruimte om te studeren.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: Dit is de (master)slaapkamer van uw dromen. Met een fantastisch uitzicht over uw riante tuin en over Tienhoven. De slaapkamer is voorzien van inbouwspots en biedt veel kleding- en bergruimte die fraai zijn weggewerkt zijn in de wanden van de kamer. Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is gelegen aan de zijkant van de woning en voorzien van een groot raampartij en een kledingkast. Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Volledig gerenoveerde woning. - Riante zij- en voortuin gelegen op het westen. - Automatische verlichting oprit. - Aanlegsteiger voor een roei- of fluisterboot op eigen terrein. - Bergruimte achter de garage en de ‘bij’ ruimte. - Keuken, badkamer ed. zijn vernieuwd in 2019. - Verlichting is bedienbaar via touchscreen panelen. - Verwarming en warm water: cv-ketel (Intergas, 2019) - Mogelijkheid tot gelijkvloers wonen. - Woning is voorzien van een alarmsysteem. - Energielabel: E. - Elektra: 8 groepen en aardlek is aanwezig. Verkoper vertelt: Na hier een aantal jaar prachtig gewoond te hebben, wisselen wij Nederland in voor het zonnige Spanje. We hebben altijd genoten van de rust en de prachtige omgeving. Naar onze mening is dit een van de allermooiste plekken in Nederland om te wonen. In de zomer valt er veel te doen en leeft het dorp enorm op. Vaak hebben wij in de zomerse avonden na het werk en tijdens de weekenden het gebied verkend met ons bootje.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-Makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1783
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1783
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 395

Overige

Perceel oppervlakte 980

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1783
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1783
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 395

Overige

Perceel oppervlakte 980

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen

De nieuwste koopwoningen in Tienhoven UT