Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de mooie, gezellige en levendige nieuwbouwwijk Holland Park mogen wij u dit ruime, goed onderhouden en lichte 3-kamer appartement te koop aanbieden! Het appartement is gelegen op de 1e verdieping, heeft een woonoppervlakte van 73m2 en bevat 2 goede slaapkamers, een nette badkamer, een lichte ruime woonkamer met open keuken, een heerlijk balkon op het zonnige zuidwesten, een separate bijkeuken/wasruimte en een privé berging in de onderbouw. Dit alles gelegen op eigen grond! Heeft u de beschikking over een auto en wilt u er dus graag een parkeerplaats bij? Deze bieden wij u separaat aan voor € 35.000,- kosten koper en bevindt zich in de ondergelegen en afgesloten parkeergarage. Komt u dit mooie appartement ook met eigen ogen bekijken?!

Bewoners aan het woord:
''Beste Toekomstige Koper,

"Wat leuk dat je interesse hebt in ons appartement! Wij zijn een gezin van drie en staan op het punt om met veel enthousiasme ons fijne huis te verkopen vanwege gezinsuitbreiding. De afgelopen vier jaar hebben we hier met ontzettend veel plezier gewoond, en dat willen we graag met je delen. Holland Park is een fantastische wijk, ideaal voor zowel starters als gezinnen. Het ligt heerlijk dichtbij Amsterdam, super centraal en perfect bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Het is een kindvriendelijke buurt met ruime speelplekken, goede opvangmogelijkheden en een prachtig park om de hoek waar je volop van kan genieten. Daarnaast heeft ons appartement een heerlijk balkon waar we veel tijd hebben doorgebracht. Het is de perfecte plek om rustig een kop koffie te drinken in de ochtend of te genieten van een gezellige avond met vrienden. De VvE is zeer actief en zorgt ervoor dat het gebouw altijd goed wordt onderhouden, wat een fijne geruststelling is. Bovendien zijn de buren geweldig! Er is een echte gemeenschap waar mensen naar elkaar omkijken."

Kortom, een heerlijke plek om te wonen, en we hopen dat jij hier net zo veel geluk en plezier zult ervaren als wij!''

Ligging en omgeving:
Het appartement is gelegen in het bruisende Holland Park, op slechts 10 tot 15 minuten van hartje Amsterdam, de Zuidas en de Arena Boulevard. Holland Park kenmerkt zich door de kindvriendelijkheid, de sfeervolle grachten, prachtige gevels, gezellige straatjes en groene binnentuinen. Het water geeft u direct het ultieme Amsterdamse grachtengevoel, maar dan in Diemen. Deze unieke op zichzelf staande wijk is ontworpen door architect en stedenbouwkundige Sjoerd Soeters. Geïnspireerd op zijn eerder ontworpen Java Eiland en Sluseholmen, het grachtenstadje in Kopenhagen. Een plek met een eigen karakter, zoals de Jordaan of De Pijp: een frisse wijk met water, mooie straatjes, goede voorzieningen, gezellige restaurantjes en uitstekende verbindingen.

Mede door de centrale locatie is Holland Park zeer in trek. Binnen een mum van tijd bent u in het centrum van Diemen en in Amsterdam. Maar ook het Arena gebied met Pathé bioscoop, Ziggo Dome, AFAS live en natuurlijk de Johan Cruijff Arena. Het NS- en metrostation Verrijn Stuartweg en Diemen Zuid zijn op loopafstand bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers (blauwe zone). Ook de diverse uitvalswegen zijn in de buurt (A1, A2, A10). Boodschappen doen kan op enkele minuten bij de Campus met een Albert Heijn, maar ook winkelcentrum Kruidenhof in Diemen Zuid ligt op loopafstand. Tevens is er een kinderdagverblijf en school aanwezig voor de kinderen. Er zijn maar liefst 3 speelplaatsen en een park waar zij heerlijk kunnen spelen aanwezig. Voor groen-liefhebbers en (hard)lopers is het eveneens een fantastische buurt. Zo is het Diemerbos zeer dichtbij, alwaar u heerlijk kunt genieten van groen of kunt wandelen met de hond. Kortom, een zeer centrale en gezellige locatie met een uitstekende bereikbaarheid.

Indeling:
Via de afgesloten gemeenschappelijke entree met bellentableau en brievenbussen heeft u toegang tot de lift en het trappenhuis.

1e verdieping:
Direct bij binnenkomst springt de goede sfeer en de hoeveelheid licht van deze woning u in het oog. De woning is netjes onderhouden en met liefde bewoond. Vanuit de gang heeft u toegang tot het separate toilet, de badkamer, de slaapkamers en de ruime lichte woonkamer met open keuken.

We beginnen bij de entree waar zich de meterkast en de stadsverwarming bevinden. De meterkast is uitgevoerd met 8 groepen en aardlekbeveiliging. Uiteraard mag de glasvezelaansluiting hier niet ontbreken. Vanuit de hal heeft u toegang tot de eerste slaapkamer, oftewel de master bedroom. Deze aan de voorzijde gelegen slaapkamer is van goed formaat, voorzien van zeer veel licht middels de raampartijen en voorzien van een nette pvc vloer. De gestuukte wanden maken het geheel af. Vanuit de slaapkamer loopt u via de hal door naar de lichte ruime woonkamer met open keuken. Een heerlijk lichte plek in het huis om lekker tot rust te komen. De vloer is ook hier afgewerkt met pvc en de wanden zijn netjes gestuukt. Tenslotte heeft u vanuit de woonkamer, middels openslaande deuren, toegang tot het fijne balkon over de volledige breedte van het appartement! Door naar de open keuken. Deze is in een (gebroken) witte kleurstelling uitgevoerd en van alle gemakken voorzien. De apparatuur is van Siemens. Wat dacht u van een stoomoven, koelast, vaatwasser, een spoelbak met 2-in-1 Quooker kraan, 4-pits inductiekookplaat met RVS afzuigschouw (re-circulatie) en diverse boven- en onderkastjes alsmede laden voor de nodige opbergruimte. Ook vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon. Kortom, een fijne keuken waar u de mooiste gerechten kunt creëren!

Vanuit de woonkamer loopt u door naar de badkamer. Deze ruime badkamer is netjes betegeld en voorzien van een inloopdouche met thermostatische mengkraan en drain alsmede een vaste wastafel met meubel, spiegel (met verlichting en verwarming) en mengkraan. Het fijne van deze badkamer is dat deze aan de voorzijde van het appartement is gesitueerd en dus is voorzien is van daglicht en een extra ventilatiemogelijkheid. Houdt u van warme voetjes? De vloerverwarming is ook hier aanwezig. Naast de badkamer is het separate toilet gelegen. Deze is zwevend uitgevoerd middels een wandcloset, voorzien van modern tegelwerk en uiteraard voorzien van een fonteintje. Ook heeft u in de hal toegang tot de separate wasruimte. Deze ruimte is van goed formaat en voorzien van de wasmachine- en drogeraansluiting alsmede de mechanische ventilatie-unit. Uiteraard ook ideaal voor uw opslag. Tot slot heeft u toegang tot de tweede slaapkamer. Deze aan de achterzijde gelegen slaapkamer is van zeer goed formaat en heerlijk licht door de openslaande deuren naar het Franse balkon. Ook hier is de vloer afgewerkt met pvc en de wanden zijn netjes gestuukt. Een heerlijke slaapkamer als u het ons vraagt!

De gehele woning is voorzien van moderne wandafwerking, vloerverwarming en een nette pvc vloer.

Balkon:
Het appartement beschikt over een zeer ruim balkon, welke over de volledig breedte van het appartement is gelegen. Deze is middels de openslaande deuren vanuit de woonkamer alsmede de keuken te betreden. Het balkon is ruim 11m2 groot en gelegen op het zonnige zuidwesten. Ook bevindt zich op galerij nog een balkon, welke is gelegen op het noordoosten. Heerlijk met een hapje en een drankje genieten van de zon en lekker tot rust komen.

Berging:
Het appartement beschikt over een eigen privé berging. Ideaal voor de opslag van diverse spullen. Er zijn tevens meerdere gemeenschappelijke fietsenbergingen aanwezig in het gebouw.

Parkeren:
Holland Park is een autoluwe wijk in Diemen. U heeft de mogelijkheid van het kopen van een parkeerplaats (géén liftsysteem) in de ondergelegen afgesloten parkeergarage. Deze zit niet in de vraagprijs begrepen en is separaat te koop voor een bedrag van € 35.000,- kosten koper. De voorkeur van de verkoper gaat uit naar een gezamenlijke verkoop.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 475.000,- kosten koper voor het appartement;
- Vraagprijs € 35.000,- kosten koper voor de parkeerplaats;
- Bouwjaar 2020;
- Gelegen op eigen grond;
- Licht appartement met veel raampartijen en openslaande deuren naar het balkon;
- Woonoppervlakte 73,3m2 (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
- Energielabel A;
- De woning is volledig gasloos en energiezuinig;
- De woning beschikt over een privé balkon van ruim 11m2 gelegen op het zuidwesten;
- Verwarming en warm water middels stadsverwarming;
- Vloerverwarming als hoofdverwarming door het gehele appartement (per ruimte separaat in te stellen);
- Aluminium kozijnen, welke volledig zijn voorzien van dubbele beglazing (HR++);
- Het betreft een goede, actieve en solvabele VvE, welke professioneel wordt beheerd door Munnik VvE Beheer (alle documenten, zoals een MJOP, notulen en jaarrekeningen zijn aanwezig);
- De maandelijkse servicekosten bedragen € 221,83 voor het appartement en € 62,31 voor de parkeerplaats;
- De woning is gelegen op de 1e verdieping. Er is een lift aanwezig;
- Oplevering in overleg;
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar.

Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij geven u graag een rondleiding in deze leuke woning.

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 283
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Balkon Ja
Garage Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel A
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 27
Parkeerkelder Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Stadsverwarming Ja
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Stadsverwarming, vloerverwarming Geheel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 283
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Balkon Ja
Garage Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel A
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 27
Parkeerkelder Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Stadsverwarming Ja
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Stadsverwarming, vloerverwarming Geheel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

IB Makelaars