Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een zeer centrale locatie in hartje Diemen, direct gelegen boven het winkelcentrum en op fietsafstand van onze hoofdstad, mogen wij u dit royale, lichte en in 2020 volledig gerenoveerde appartement te koop aanbieden. U kunt de woning zonder enige vorm van klussen direct betrekken. Het betreft een van origine 3-kamer appartement, welke momenteel wordt gebruikt als een royale 2-kamer woning. Het appartement heeft een woonoppervlakte van maar liefst 98m2 en beschikt over een energielabel A, een zeer ruime slaapkamer, een royale en lichte woonkamer met hoge plafonds, een moderne open woonkeuken, een zeer luxe badkamer en een heerlijk ruim balkon met vrij uitzicht over Diemen en Amsterdam. Een werkelijk prachtig appartement! Bij deze woning behoort een garagebox, welke zich bevindt op de begane grond van de afgesloten parkeergarage. Deze zit niet in de vraagprijs begrepen en is tezamen met het appartement te kopen voor een separaat bedrag van € 50.000,- kosten koper. Komt u ook een kijkje nemen?!

Ligging en omgeving:
De woning is gelegen in het centrum van Diemen, schuin boven het overdekte winkelcentrum "Diemerplein" met talrijke winkels voor de dagelijkse boodschappen, zoals een Albert Heijn XL, Vomar, Blokker, Hema, Douglas, Kruidvat, bakkerij Jongejans, de Keurslager, Volendammer Vishandel en diverse mode- en speciaalzaken. Daarnaast is er iedere woensdag een gezellige dagmarkt en op zaterdag een groente/fruit en kaasmarkt.

Diemen is een actieve en zeer gewilde randgemeente van Amsterdam. De centrale ligging ten opzichte van het centrum van Amsterdam (10 minuten met het openbaar vervoer en de fiets), de uitstekende bereikbaarheid per auto (A-10), twee NS stations, tram en metro (Diemen-Centrum en Diemen-Zuid) spreekt veel mensen aan. Er zijn diverse opstapplaatsen voor het openbaar vervoer op loopafstand. Schiphol, Amsterdam Zuidoost, de Zuidas van Amsterdam en het Sciencepark (per fiets) in de Watergraafsmeer zijn per auto en openbaar vervoer snel en makkelijk te bereiken. Maar ook het Arena gebied ligt binnen fietsafstand met onder meer de Johan Cruijff Arena, Pathé bioscoop, Afas Live en de Ziggo Dome. Ook aan de kinderen is gedacht. Zo bevinden zich in de directe omgeving diverse basisscholen en kinderdagverblijven. Ook diverse opstapplaatsen voor het openbaar vervoer (trein, bus en tram 19) zijn op loopafstand. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid en er zijn diverse uitvalswegen in de buurt (A1, A2, A9, A10). Kortom, de bereikbaarheid en ligging zijn uitstekend en dit om de hoek van Amsterdam. Wilt u lekker een dagje ontspannen en wandelen in het bos, dan kunt u terecht in het Diemerbos, Park Frankendael of het Oosterpark!
Houdt u van tennis, voetbal, hockey, zwemmen of misschien joggen? U vindt in Diemen een multifunctioneel sportcentrum met o.a. een zwembad en diverse sport- en recreatieverenigingen, zoals hockey club HC Diemen of SV Diemen (voetbal). Theater de Omval in het dorpscentrum biedt geregeld leuke films en voorstellingen. Voor een hapje vooraf heeft u keuze uit diverse restaurants. Er is een grote speeltuin met voetbal en basketbalgelegenheid. Trekt u er in uw vrije tijd liever in de natuur op uit? Het landelijk gebied van Diemen, zoals Park Spoorzicht en Overdiemerpolder zijn meer dan de moeite waard voor lange wandelingen en fietstochten.

Indeling:
Via de afgesloten gemeenschappelijke entree met bellentableau en brievenbussen heeft u toegang tot de lift, garage en het trappenhuis.

3e verdieping:
Via uw eigen voordeur betreedt u de woning. Direct bij binnenkomst valt de hoeveelheid licht en het mooie afwerkingsniveau van dit appartement u op. Vanuit de ruime ontvangsthal heeft u toegang tot alle vertrekken waaronder het separate toilet, de inpandige berging, de slaapkamer, de luxe badkamer en de royale lichte woonkamer met open woonkeuken.

We beginnen bij de entree waar zich een ingebouwde kast bevindt voor uw jassen en schoenen. Zo kunt u alles netjes opbergen. De ruime berging is voorzien van een tegelvloer, de wasmachine- en drogeraansluiting, alsmede de WTW-installatie. Tevens bevindt zich hier de CV-ketel. Daarnaast heeft u meer dan genoeg opbergruimte voor diverse spullen. Via de hal loopt u door naar de badkamer. Deze is lekker groot en van alle gemakken voorzien. Wat dacht u van een ruime inloopdouche met regendouche voorzien van thermostatische mengkraan (in de muur geïntegreerd), een grote vaste wastafel met mengkraan en spiegel (met verlichting en verwarming), een zwevend uitgevoerd toilet en een kast voor uw handdoeken en shampooflesjes. Uiteraard mag de designradiator hier niet ontbreken. Direct naast de badkamer bevindt zich het separate toilet. Het toilet is zwevend uitgevoerd, volledig voorzien van modern tegelwerk en uiteraard voorzien van een fonteintje. Aan de andere zijde van de hal bevindt zich de slaapkamer. Deze slaapkamer is van zeer groot formaat en voorzien van een prachtige visgraat pvc vloer. Oorspronkelijk waren dit 2 separate (slaap)kamers. Heeft u de wens om deze oorspronkelijk indeling weer terug te brengen? Dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer tijdens de bezichtiging. Door de grote ramen is de slaapkamer heerlijk licht en kijkt u uit over Diemen. De wanden en plafond zijn hier netjes gestuukt. De ingebouwde kast voor uw kleding mag hier natuurlijk niet ontbreken. Tot slot heeft u vanuit hier toegang tot het grote balkon. Heerlijk de dag beginnen met een kopje koffie!

Via de hal, middels de mooie stalen taatsdeuren, lopen we door naar de prachtige royale en lichte woonkamer. Door de hoge plafonds van maar liefst 3,08m voelt het hier zeer ruimtelijk aan. Door de hoekligging met de diverse raampartijen en de grote schuifpui naar het balkon is de woonkamer zeer licht en een fijne centrale plek in het appartement! U heeft vanuit hier vrij uitzicht over Diemen en Amsterdam. De vloer is hier afgewerkt met prachtig visgraat pvc en de muren zijn glad gestuukt. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de moderne open woonkeuken met kookeiland. Wauw, wat een plaatje! De keuken is in matzwart (greeploos) met een marmerlook aanrechtblad uitgevoerd en van alle gemakken voorzien. Wat dacht u van een grote koelkast, separate vriezer, spoelbak met Quooker kraan, een combi-oven/magnetron, een vaatwasser en diverse onderkasten voor de nodige opbergruimte. Het kookeiland is voorzien van 4-pits inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en veel laden en opbergkasten. Kortom ruimte genoeg om heerlijke gerechten op tafel te zetten!

Het gehele appartement is voorzien van een prachtige visgraat pvc vloer en glad gestuukte wanden, alsmede plafonds.

Balkon:
Wauw wat een eye-catcher is dit balkon! Het appartement beschikt namelijk over een zeer royaal balkon van maar liefst 23m2. Het balkon is gelegen op het noordoosten en is bereikbaar middels de grote schuifpui vanuit de woonkamer en via de deur in de slaapkamer. Op deze manier wordt dit terras een verlengstuk van de woonkamer! U heeft hier vrij uitzicht over het plantsoen. Heerlijke de dag beginnen met een kopje koffie en lekker genieten met familie en vrienden.

Garagebox/parkeerplaats:
Het appartement beschikt, als een van de weinige, over een separate, afgesloten garagebox op de begane grond (ideaal voor uw auto of andere spullen). De garageboxen zijn gewilde objecten binnen het complex en eventueel los te verkopen. De garage zit niet in de vraagprijs van het appartement begrepen, maar is wel onderdeel van de verkoop. De garagebox is te koop van voor een bedrag van € 50.000,-. Er is tevens een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig in het gebouw.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 660.000,- kosten koper voor het appartement;
- Vraagprijs € 50.000,- kosten koper voor de garagebox;
- Bouwjaar 2007;
- Gelegen op eigen grond;
- Licht en modern appartement met veel raampartijen en grote schuifpui naar het balkon/terras;
- Vrij uitzicht over Diemen en Amsterdam;
- Het appartement is in 2020 volledig gerenoveerd;
- Woonoppervlakte 98,2m2 (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
- Energielabel A;
- De woning beschikt over een heerlijk royaal privé balkon van maar liefst 23m2 gelegen op het noordoosten;
- Prachtige visgraat pvc vloer;
- Het gehele appartement is voorzien van glad gestuukte wanden en plafonds;
- Verwarming en warm water middels een CV-combiketel (Intergas CW3, bouwjaar 2007, gasgestookt en eigendom);
- Aluminium kozijnen, welke volledig zijn voorzien van dubbele beglazing (HR++);
- Het betreft een goede, actieve en solvabele VvE, welke professioneel wordt beheerd door VvE NL (alle documenten, zoals een MJOP, notulen en jaarrekeningen zijn aanwezig);
- De maandelijkse servicekosten bedragen € 235,76 per maand voor het appartement en € 92,04 voor de garagebox;
- Gelegen op de 3e verdieping, lift aanwezig;
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar;
- Oplevering in overleg.

Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging. Wij geven u graag een rondleiding.

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 370
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A
In overleg Ja
BouwjaarCV 2007
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Intergas Cw3 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 36
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Parkeerkelder Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
LeeftijdCV ketel 17
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 370
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A
In overleg Ja
BouwjaarCV 2007
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Intergas Cw3 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 36
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Parkeerkelder Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
LeeftijdCV ketel 17
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

IB Makelaars