Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wilt u ook genieten van het vrije uitzicht over Amsterdam en omgeving? Zoek dan niet verder, wij hebben namelijk het perfecte appartement voor u!
Dit ruime en lichte 3-kamer appartement is gelegen op de 7e verdieping in een mooi appartementencomplex onder de rook van Amsterdam. De woning beschikt over een woonoppervlakte van 84m2, 2 goede slaapkamers, een ruime badkamer en de royale lichte woonkamer met veel raampartijen en fraai uitzicht. Uiteraard beschikt het appartement ook over een heerlijk balkon gelegen op het Zuidoosten met fantastisch uitzicht over zowel Diemen als Amsterdam. Heeft u er ook graag een parkeerplaats bij? Geen probleem! Wij bieden u namelijk separaat een parkeerplaats aan die gelegen is in de ondergelegen en afgesloten parkeergarage. Komt u ook een kijkje nemen bij dit leuke appartement?!

Verkopers aan het woord:
We kijken met veel plezier terug op onze 5 jaar in Berkenplein 234. Het adres zal altijd een bijzondere plek in ons hart hebben. Niet alleen was dit onze eerste koopwoning, het is ook de woning waar we woonden toen we in het huwelijksbootje stapten en waar we onze trouwe viervoeter, Nala, verwelkomden. De woning is een compleet plaatje en biedt een overvloed aan rust, comfort, en ruimte. Daarnaast is er een actieve gemeenschap die er op toeziet dat het gebouw er altijd super schoon, netjes en volledig werkend bij staat.
Vanaf de 7e verdieping word je getrakteerd op Diemen gebaad in de kleuren van het seizoen, met een elk jaar opnieuw verrassend groen Diemen in de lente en de zomer.
Als actieve mensen is Berkenplein voor ons de ideale uitvalbasis voor ritjes op de racefiets, yoga sessies in de pastorie, lange wandelingen langs tal van grasveldjes met de hond, of uitstapjes naar Diemerbos of Gaasperplas. Maar ook sta je binnen enkele trappen op de fiets in Amsterdam Oost of Amstel. De drukte opzoeken, maar terug kunnen keren naar de rust en ruimte van Diemen is een grote plus.
Het was nu tijd voor een nieuwe stap voor ons, een nieuwe buurt en een huis met extra kamer, maar we kunnen Berkenplein niet genoeg aanbevelen!

Ligging en omgeving:
Berkenplein is een rustig plein met parkeergelegenheid (blauwe zone), gelegen aan een groen plantsoen met waterpartij en aan de rand van Amsterdam. Naast het appartementencomplex is het Woonzorgcentrum Berkenstede gelegen.
In slechts 7 minuten lopen bent u in hartje Diemen centrum en in het winkelcentrum Diemerplein met een Albert Heijn XL, Action, Hema, boekenwinkels en delicatessenwinkels, leuke kleding en vrije tijds winkels. In slechts 3 minuten bent u bij de halte van tramlijn 19 die u in no-time naar Amsterdam Sloterdijk en Amsterdam centrum brengt. Ook de NS- stations Diemen en Diemen-Zuid zijn dichtbij. Liever niet met het OV? Het centrum van Amsterdam is op fietsafstand ook prima te bereiken. Met de auto bent u in een paar minuten op de uitvalswegen Ring A10, A9, A2 en A1. Met recht dus heel centraal gelegen te noemen!

Indeling:
Via de moderne, nette en ruime ontvangsthal met bellentableau, videophone en brievenbussen betreedt u het appartementencomplex. Middels de 2 aanwezige liften bereikt u de woonverdieping. Het appartement is gelegen op de 7e verdieping, alwaar zich buiten het appartement de meterkast en de separate berging zich bevinden. De meterkast is uitgevoerd met 7 groepen (voorzien van aardlekbeveiliging) en glasvezelaansluiting. De berging bevindt zich dus niet op de begane grond, maar heel praktisch op dezelfde verdieping.

7e verdieping:
Binnengekomen via de entree bevindt u zich in de hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot de entree met het separate toilet. Het toilet is zwevend uitgevoerd middels een wandcloset, deels voorzien van modern tegelwerk en uiteraard voorzien van een fonteintje. In de hal treft u tevens een nis aan om uw jassen en schoenen netjes op te brengen. Door naar de royale lichte woonkamer. Door de vele raampartijen is de woonkamer lekker en kunt u heerlijk genieten van het prachtige uitzicht! De vloer is hier netjes afgewerkt met laminaat en de muren zijn strak gestuukt. Vanuit de woonkamer heeft u eveneens toegang tot het balkon, met prachtig uitzicht over onder andere de Johan Cruijff Arena, alsmede de keuken. De L-vormige half open keuken is netjes uitgevoerd en van alle gemakken voorzien. Wat dacht u van een koelkast, separate vriezer, een 4-pits inductie kookplaat met afzuigschouw, een spoelbak met mengkraan, vaatwasser en diverse boven- en onderkasten voor de nodige opbergruimte. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de inpandige berging/bijkeuken. Deze zeer ruime berging is de ideale plek voor uw wasmachine en droger alsmede de plek van de CV- en WTW-installatie. Ook is er daarnaast nog voldoende ruimte voor het opbergen van diverse spullen en voorraad.

Vanuit de hal loopt u door naar de slaapkamers. De eerste slaapkamer is van prima formaat en lekker licht door de aanwezige openslaande deur naar het balkon. De vloer is ook hier netjes afgewerkt met laminaat en voorzien van glad gestuukte wanden. Deze kamer wordt momenteel als kantoor gebruikt, maar kan uiteraard ook goed gebruikt worden als bijvoorbeeld kinder- en/of kastenkamer. De tweede slaapkamer, oftewel de master bedroom, is van groot formaat. Ook deze slaapkamer is lekker licht door de grote ramen. Het prachtige uitzicht mag hier natuurlijk ook niet ontbreken. De vloer is ook hier netjes afgewerkt met laminaat en de wanden zijn glad gestuukt. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot de royale badkamer. Deze zeer ruime badkamer is volledig betegeld en van alle gemakken voorzien. Wat dacht u van een ruime inloopdouche met thermostatische mengkraan, een dubbele vaste wastafel met meubel, mengkranen en spiegel, een ligbad met thermostatische mengkraan en niet te vergeten een designradiator.

De gehele woning is voorzien van een moderne laminaatvloer en netjes gestuukte wanden en plafond.

Balkon:
Dit appartement beschikt over een heerlijk balkon van ca. 6m2 gelegen op het Zuidoosten. De perfecte plek om heerlijk te ontspannen met een hapje, een drankje of lekker de krant te lezen met een kopje koffie. Maar genieten van het uitzicht kan de gehele dag.

Parkeerplaats:
Bij de woning is een extra brede parkeerplaats beschikbaar in de afgesloten ondergelegen parkeergarage. Deze parkeerplaats is naast de lift gesitueerd en kunt u separaat aanschaffen voor de prijs van € 30.000,- kosten koper. De verkoper geeft er de voorkeur aan deze parkeerplaats gezamenlijk met de woning te verkopen.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 415.000,- kosten koper (appartement);
- Vraagprijs € 30.000,- kosten koper (parkeerplaats);
- Bouwjaar 2009;
- Woonoppervlakte 83,5m2 (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
- Gelegen op eigen grond;
- Energielabel B;
- Verwarming en warm water middels CV-combiketel (Agpo Ferroli, bouwjaar 2008, gasgestookt en eigendom);
- De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen, welke zijn uitgevoerd met dubbele beglazing (HR ++);
- Gezonde en actieve VvE, welke professioneel wordt beheerd door Delair Vastgoed Beheer (documenten zoals jaarrekeningen, MJOP, begroting etc. zijn aanwezig);
- De maandelijkse servicekosten bedragen € 173,85 voor het appartement en € 32,86 voor de parkeerplaats;
- Mogelijkheid om gebruik te maken van div. zorgfaciliteiten van Woonzorgcentrum Berkenstede, zorgdomotica is aanwezig
(inkoop van zorg op maat mogelijk);
- Oplevering in overleg (kan snel);
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar.

Geïnteresseerd in deze woning?
Voor meer informatie en/of vrijblijvende bezichtiging kun je contact opnemen met IB makelaars. Wij nemen graag de tijd voor u!

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. 
 Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.
 
Toelichtingsclausule NEN2580  
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 265
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel B
In overleg Ja
BouwjaarCV 2008
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Agpo Ferroli Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 33
Vrij uitzicht Ja
Garage inpadig Ja
Parkeerkelder Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 16
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 265
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel B
In overleg Ja
BouwjaarCV 2008
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Agpo Ferroli Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 33
Vrij uitzicht Ja
Garage inpadig Ja
Parkeerkelder Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 16
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

IB Makelaars