Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heerlijk wonen in Diemen-Noord met vrij uitzicht over groen? Het kan op de Klipperweg 3 te Diemen!
Wij mogen u namelijk deze lichte, netjes onderhouden en met liefde bewoonde 4-kamer (voorheen 5-kamer) gezinswoning te koop aanbieden. De woning beschikt over een woonoppervlakte van 128m2, een royale lichte woonkamer met moderne open keuken, 3 goede slaapkamers en een moderne badkamer. Daarnaast beschikt deze woning over een fijne voor- en achtertuin (volledig onderheid, dus géén onderhoud) en als kers op de taart een heerlijk ruim balkon met vrij uitzicht op de 2e verdieping! Al dit moois is gelegen op eigen grond op steenworp afstand van onze hoofdstad! Komt u ook een kijkje nemen?!

Ligging en omgeving:
Deze ruime eengezinswoning is gelegen in de gezellige "Schepenbuurt" te Diemen Noord. Deze geliefde en kindvriendelijke wijk ligt direct aan het natuurgebied Diemerpolder en aan het Amsterdam-Rijnkanaal. De directe omgeving kenmerkt zich door zijn rustige en kindvriendelijke karakter. In de directe omgeving bevindt zich het natuurgebied Diemerpolder met een heerlijk wandelgebied rond de waterplas de Diem, het Diemerbos, het Amsterdam-Rijnkanaal en de Nescio(fiets)brug naar IJburg. Ondanks de rustige omgeving bent u in enkele minuten op de diverse uitvalswegen (A1, A9 en Ringweg A10). Het winkelcentrum "Gruttoplein" is uitstekend geschikt voor uw dagelijkse boodschappen met o.a. de vernieuwd Jumbo supermarkt, een keurslager, een bakker en een gezellig café. Het winkelcentrum in het centrum van Diemen ligt op enkele minuten. Hier vindt u naast de AH XL diverse andere winkelketens, zoals de HEMA, Action, Kruidvat, Douglas, Etos tot aan de Volendammer vishandel, keurslager en een bakker. Het Centraal Station van Diemen ligt op loopafstand en vanuit hier bent u binnen enkele minuten op het Centraal Station van Amsterdam. In de directe omgeving van de woning bevinden zich diverse scholen en sportaccommodaties. Kortom een uitstekende locatie!

Indeling:
Via de netjes aangelegde voortuin betreedt u de voordeur van de woning. De ruime ontvangsthal is vergroot door het verplaatsen van de voordeur. Door de vergroting is er meer dan genoeg opbergruimte ontstaan. In de ontvangsthal bevindt zich namelijk de meterkast, welke is voorzien van voldoende groepen met aardlekschakelaars, en een bergkast voor uw schoenen. Het fraaie glas in lood raam maakt het geheel af. Het separate toilet bevindt zich eveneens in de hal. Deze is zwevend uitgevoerd middels een wandcloset, voorzien van modern tegelwerk, inbouwverlichting en niet te vergeten een fonteintje. Voordat u doorloopt naar de woonkamer heeft u in de hal nog toegang tot de trapkast. Ideaal voor diverse opslag! Nu door naar de royale, lichte en uitgebouwde woonkamer. Door de grote ramen aan de achterzijde is de kamer voorzien van veel licht. De wanden en het plafond zijn hier strak afgewerkt en de vloer is voorzien van prachtig pvc visgraat. De aanwezige open haard maakt de woonkamer gezellig en sfeervol. Tot slot heeft u middels een openslaande deur toegang tot de achtertuin. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de U-vormige open keuken. Door het grote raam (voorzien van mooie houten shutters) is de keuken voorzien van veel daglicht en heeft u uitzicht op het groen. De keuken zelf is van alle gemakken voorzien zoals een vaatwasser, losstaande koel-vriescombinatie, een spoelbak met mengkraan en Quooker, een combi-oven/magnetron, 6-pits gasfornuis met grote oven en afzuigschouw alsmede diverse boven- en onderkastjes voor de nodige opbergruimte. De vloer is hier afgewerkt met tegels en voorzien van vloerverwarming. Geen koude voetjes dus!

1e verdieping:
Via de vaste trap bereikt u de ruime overloop. Vanuit de overloop heeft u toegang tot 2 slaapkamers en de royale badkamer. Laten we beginnen bij de eerste slaapkamer. Deze aan de achterzijde gelegen slaapkamer is van goed formaat. De muren en plafond zijn hier strak afgewerkt en de vloer is voorzien van vloerbedekking. Deze kamer wordt momenteel als kinderkamer gebruikt, maar kan uiteraard ook goed worden ingericht als thuiskantoor of logeerkamer. De tweede slaapkamer, oftewel de master bedroom, is eveneens aan de achterzijde van de woning gelegen. Doordat dit oorspronkelijk twee aparte kamers waren is deze van zeer groot formaat. De vloer is hier afgewerkt met laminaat en ook hier zijn de wanden strak afgewerkt. Door de vele raampartijen is deze kamer ook lekker licht en heeft u uitzicht op de tuin. Tot slot heeft u in deze slaapkamer de beschikking over een airco en toegang tot de walk-in-closet. De droom van elke vrouw! Wilt u hier liever toch twee aparte (slaap)kamers van maken? Dan behoort dit uiteraard tot de mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer tijdens de bezichtiging. Last but not least heeft u op deze verdieping toegang tot de royale badkamer. De badkamer is vergroot en hierdoor is er een heerlijke ruimte ontstaan. De badkamer is onder andere voorzien van een inloopdouche met sunshower (infrarood) en regendouche, een royaal hoekbad voorzien van thermostatische mengkraan, het tweede zwevend uitgevoerde toilet, dubbele wastafels met mengkraan, spiegels een uiteraard een designradiator. Tot slot mag het moderne tegelwerk, het spanplafond alsmede het raam voor daglicht en een extra ventilatiemogelijkheid niet ontbreken.

2e verdieping:
Via de vaste trap bereikt u de ruime zolderverdieping. Een heerlijke 3e slaapkamer als u het ons vraagt. Deze kamer is voorzien van een dakkapel aan de achterzijde met knieschotten voor extra opbergruimte, een nette laminaatvloer, een vaste wastafel met mengkraan en spiegel alsmede een deur naar het heerlijk zonnige balkon met vrij uitzicht! Ook bevindt zich de separate wasruimte zich op deze verdieping, welke voorzien is van een dakraam voor extra daglicht. U treft hier de wasmachine- en drogeraansluiting alsmede de CV-installatie.

Tuin:
Deze woning beschikt over een fijne voor- en achtertuin. De voortuin (zuidwesten) is netjes aangelegd en voorzien van een hek. Een heerlijke plek om lekker te genieten van de laatste zonnestralen. De ruime achtertuin (noordoosten) is een fijne plek om lekker tot rust te komen en de dag te starten met een kopje koffie. De tuin is voorzien van beton en moderne erfafscheidingen. De gehele achtertuin, inclusief erfafscheidingen, is onderheid. Dus geen onderhoud, ideaal!

Balkon:
De eye-catcher van de woning is toch echt wel het heerlijk zonnige balkon op de 2e verdieping. Deze is via de openslaande deur op de zolderverdieping te bereiken en biedt u de gehele dag zon! Genieten van de zon en lekker tot rust komen.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 649.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 1993;
- Gelegen op een perceel eigen grond van 129m2;
- Woonoppervlakte maar liefst 128,4m2 (conform NEN 2580 ingemeten en meetrapport aanwezig);
- Energielabel B;
- Verwarming en warm water middels een CV-combiketel (Nefit CW6, bouwjaar 2013, gasgestookt en eigendom);
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing;
- De gehele woning is voorzien van isolatie;
- Het externe schilderwerk dateert uit 2024 (voorzijde) en 2021 (achterzijde);
- De gehele woning is voorzien van glad gestuukte wanden en plafonds;
- De keuken is voorzien van vloerverwarming;
- De woning beschikt over een fijne voor- en achtertuin, welke is gelegen op het zuidwesten en noordoosten;
- De achtertuin, inclusief erfafscheidingen, is onderheid (dus géén onderhoud);
- Een heerlijk balkon gelegen aan de voorzijde van de woning met vrij uitzicht;
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar;
- Oplevering in overleg, kan snel.

Geïnteresseerd in deze leuke woning?
Voor meer informatie en/of vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met IB makelaars. Wij geven u graag een persoonlijke rondleiding in deze leuke woning!

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. 
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
 
Toelichtingsclausule NEN2580  
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 454
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Dakterras Ja
Energielabel B
In overleg Ja
BouwjaarCV 2013
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 129
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Nefit Cw6 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 43
Tussenwoning Ja
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
Bijgebouw schuur Hout
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 11
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 659 Breedte: 546 Oppervlakte: 36
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 454
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Dakterras Ja
Energielabel B
In overleg Ja
BouwjaarCV 2013
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 129
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Nefit Cw6 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 43
Tussenwoning Ja
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
Bijgebouw schuur Hout
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 11
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 659 Breedte: 546 Oppervlakte: 36
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

IB Makelaars