Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom op Het Betonijzer 216 te Diemen.
Wilt u graag een nieuwbouwwoning, maar heeft u geen zin om lang te wachten. Dan is dit uw kans. Wij bieden u deze ruime, energiezuinige 5-kamer gezinswoning aan in nieuwbouwwijk De Sniep. Deze royale, goed onderhouden en uitgebouwde gezinswoning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 120m2 en beschikt over 4 slaapkamers, een voor- en achtertuin, een dakterras en een eigen parkeerplaats. Deze volledig geïsoleerde woning heeft een energielabel A en is gelegen op 97m2 eigen grond, direct om de hoek van Amsterdam-oost/watergraafsmeer. Komt u een kijkje nemen bij deze mooie woning? Wij geven u graag een rondleiding.

Ligging en omgeving:
De woning ligt aan de rand van Diemen in de kindvriendelijk woonwijk Plantage de Sniep en is gelegen aan een rustige en autoluwe straat van deze nieuwe wijk. Voor de kinderen zijn er ruime en veilige speelgelegenheden aangelegd op de wandelboulevard alsmede op de groenstrook om de hoek. Hierdoor kunnen kinderen heerlijk rondom het huis spelen. Sportvelden (voetbal, tennis, hockey) liggen om de hoek en voor een heerlijke wandeling in het groen kunt u terecht in het Diemerbos en een kopje koffie drinken bij House of Birds. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen, zoals de A1 richting 't Gooi, A9 richting Amstelveen/Alkmaar en de Ring A10 om Amsterdam. Daarnaast beschikt Diemen centrum over een groot overdekt winkelcentrum met een AH XL, Vomar, Keurslager, Bakker, Kruidvat, Douglas, Hema en nog veel meer. Uw dagelijkse boodschappen zijn dus zo gedaan.

Ook aan scholen is gedacht. Zo is de basisschool De Kersenboom om de hoek en bevinden zich diverse basisscholen en kinderdagverblijven in het centrum van Diemen.

Diemen heeft een gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam. Het centrum van de hoofdstad bereikt u gemakkelijk en snel door middel van tramlijn 19. De eindhalte ligt op korte loopafstand (1 min.) van de woning. Ook de NS halte in het centrum van Diemen brengt u binnen 10 minuten op het Centraal Station van Amsterdam of vanuit Diemen Zuid rechtstreeks naar Schiphol.

Indeling:
U parkeert uw auto op uw privé parkeerplaats, gelegen aan de achterzijde van de woning. U kan de woning vervolgens direct via de achtertuin betreden of via de voordeur. Bij binnenkomst proeft u de fijne sfeer en wordt u ontvangen in een nette hal. Vanuit hier heeft u toegang tot de meterkast, het toilet, de trap naar de bovenverdiepingen en de ruime woonkamer. De meterkast is uitgevoerd met voldoende groepen, aardlekbeveiliging en glasvezel aansluiting. Het separate toilet is zwevend uitgevoerd middels een wandcloset en is voorzien van een fonteintje. Vanuit de hal lopen we door naar de royale, lichte en uitgebouwde woonkamer. Door de hoge plafonds en de comfortabele schuifpui is de woonkamer erg licht en geeft zicht op de achtertuin. De trapkast geeft u extra opslagruimte en bevindt zich tussen de woonkamer en de keuken in. De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en beschikt over een groot raam, welke de keuken van veel daglicht voorziet. De keuken zelf is uitgerust met een prachtig composiet aanrechtblad, overvloedige kastruimte en een scala aan inbouwapparatuur, waaronder: een 5-pits inductiekookplaat, een handige Quooker, een (stoom)oven, een vaatwasser en een ruime Amerikaanse koelkast met vriezer. De vloer op de begane grond is voorzien van pvc en beschikt over vloerverwarming.

Tuin:
De zonnige achtertuin is gunstig gelegen op het zuidoosten, waardoor u hier heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van de zon. Een lekkere bbq met familie, vrienden of juist even genieten van u privacy op een royale loungebank onder het genot van een verkoelend drankje. Alles is mogelijk. Heeft u behoefte aan wat schaduw of juist de zon even buiten de woning te houden, dan biedt het luxe zonnescherm uitkomst. In de achtertuin bevindt zich een ruime berging voorzien van elektra. Door de aanwezige achterom kunt u hier uw fietsen overdekt stallen en eventueel opladen.

1e verdieping:
Via de vaste trap bereiken we de overloop op de 1e verdieping. Hier treffen drie ruime slaapkamers en de moderne badkamer aan. We beginnen bij de twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning. De eerste is de masterbedroom. Dit betreft een ruime slaapkamer met veel daglicht, uitzicht op de tuin en de parkeerplaatsen en is uitgevoerd met een airco. Deze kan zowel koelen als verwarmen. De tweede slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde en momenteel in gebruik als kinderkamer. Ook hier is de vloer netjes afgewerkt en kijkt men uit op de achtertuin. Het grote raam zorgt voor veel lichtinval. De derde slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en is erg licht. Ook hier zijn de wanden en de vloer netjes afgewerkt. een prima kinder-/werkkamer. Tot slot de badkamer. Deze is uiterst netjes, geheel betegeld en voorzien van een comfortabel ligbad, ruime inloopdouche met thermostatische mengkraan, wastafel met meubel, een tweede toilet met wandcloset en een designradiator.

2e verdieping:
Via de vaste trap bereiken we de 2e verdieping. Hier treffen we een royale en comfortabele 4e slaapkamer aan met eventueel de optie tot het creëren van een tweede badkamer. Door de recht opgetrokken gevels biedt deze ruimte een optimaal benutbare woonoppervlakte. Zo kan deze perfect dienen als masterbedroom, kinderkamer of juist een grote logeerkamer. De separate wasruimte is voorzien van de wasmachine-/drogeraansluiting, alsmede de mechanische ventilatie unit en transformator voor de zonnepanelen. Via de aanwezige deur geeft deze ruimte u toegang tot het heerlijke dakterras aan de achterzijde. Deze is gelegen op het zuidoosten. Privacy en zon zijn hier een zekerheid. U kunt wellicht overwegen om het dakterras bij de woning te betrekken waardoor er extra woonoppervlakte gecreëerd kan worden (vergunningplicht en navraag Gemeente).

Parkeerplaats:
Een groot pluspunt is de privéparkeerplaats die direct aan de achtertuin grenst. In De Sniep wordt het parkeren gereguleerd middels een blauwe zone. Door uw eigen parkeerplaats heeft u altijd plek en geen vergunning nodig. Heeft u een tweede auto dan kunt u bij de Gemeente Diemen een bewonersontheffing aanvragen. De kosten hiervoor bedragen € 96,- voor 2 jaar.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 775.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 2019;
- Gelegen op 97m2 eigen grond;
- Woonoppervlakte 120,1m2 (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
- De woning is volledig geïsoleerd, is zeer energiezuinig en heeft een energielabel A;
- De kozijnen zijn in hout uitgevoerd, schuifpui van aluminium en voorzien van dubbele beglazing uitgevoerd in HR++;
- Verwarming middels een eigen CV-combiketel (Intergas HR eco, bouwjaar 2019, eigendom en gasgestookt);
- Warm water eveneens via de CV-combiketel;
- Er zijn 5 zonnepanelen aanwezig (eigendom) welke zich bevinden op het platte dak;
- Achtertuin en dakterras gelegen op het zuidoosten. De achtertuin is voorzien van berging met elektra;
- Bij de woning hoort een eigen parkeerplaats;
- Elektrisch zonnescherm achterzijde aanwezig;
- De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd;
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar;
- Oplevering in overleg. Kan spoedig.

Geïnteresseerd in deze leuke woning?
Voor meer informatie en/of vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met IB makelaars. Wij geven u graag een persoonlijke rondleiding in deze leuke woning!

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. 
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
 
Toelichtingsclausule NEN2580  
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 428
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Dakterras Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2019
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 97
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Intergas Hr Eco Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 34
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
Bijgebouw schuur Hout
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 5
Aantal slaapkamers 4
Verwarming opmerking Cv Ketel, vloerverwarming Gedeeltelijk
Tuin lengte achtertuin Lengte: 447 Breedte: 508 Oppervlakte: 23
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 428
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Dakterras Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2019
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 97
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Intergas Hr Eco Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 34
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
Bijgebouw schuur Hout
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 5
Aantal slaapkamers 4
Verwarming opmerking Cv Ketel, vloerverwarming Gedeeltelijk
Tuin lengte achtertuin Lengte: 447 Breedte: 508 Oppervlakte: 23
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

IB Makelaars