Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct wonen zonder enige vorm van klussen? Dat kan in dit hele nette en uitstekend onderhouden 3-kamer appartement van maar liefst 80m2, gelegen aan het Tarwekamp 24 te Diemen. Dit in 2017 gerenoveerde appartement is gelegen op de bovenste (2e) verdieping van een goed en netjes onderhouden appartementencomplex in Diemen Zuid. Hier heeft onlangs een verduurzaming plaats gevonden met de plaatsing van nieuwe kunststof kozijnen met HR++ beglazing, geïsoleerde gevels en daken. Met een energielabel C, 2 zeer ruime slaapkamers, een ruime, lichte woonkamer met moderne half open keuken, een goede badkamer en fijn balkon is dit absoluut een appartement dat u moet bekijken. U hoeft alleen uw spullen uit te pakken en kan gaan genieten van uw nieuwe thuis. De woning is gelegen op eigen grond en op fietsafstand van onze hoofdstad.

Bewoonster aan het woord:
Ik heb hier ruim 7 jaar met veel plezier gewoond. Een hele fijne buurt en omgeving waar je de rust hebt, maar ook de reuring van de grote stad dichtbij. Lieve buren die als het nodig is voor je klaar staan. En met de verduurzaming van het gebouw vorig jaar is het wooncomfort alleen maar groter geworden. Waarom dan toch verhuizen? Omdat mijn kleine meid en ik toe zijn aan een groter huis met tuin. Dat wij nog steeds van de omgeving en buurt houden, is te merken aan het feit dat we maar twee straten verder gaan wonen! Ik verwacht dat de nieuwe bewoners net zo fijn hier zullen wonen.

Ligging en omgeving:
Het appartement ligt onder de rook van Amsterdam in de rustige, groene en kindvriendelijke wijk "Akkerland" in Diemen Zuid. De wijk is bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen: de kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de wijk, er is veel groen, diverse speeltuintjes, diverse woonerven en in de straten rijdt alleen bestemmingsverkeer. Er is voldoende parkeergelegenheid. In de directe omgeving bevinden zich basisscholen en de Hogeschool Inholland. Op een steenworp afstand ligt winkelcentrum Kruidenhof met een Jumbo voor de dagelijkse boodschappen. Eveneens ligt het overdekte winkelcentrum "Diemerplein" om de hoek voor de grote boodschap. Hier vind je onder andere AH-XL, HEMA, Action, Kruidvat, bakker, visboer en een slager.
Met diverse uitvalswegen (Ring A10, A1, A2, A9), metro- en treinstation Diemen Zuid en bushaltes voor de lijnen 44 en 287 is de bereikbaarheid uitstekend. Ten slotte ben je op de fiets binnen 20 minuten in het centrum van Amsterdam. Maar ook het Arena-gebied met de Johan Cruijff Arena, diverse winkels en kantoren ligt op fietsafstand.

Indeling:
Via de afgesloten gemeenschappelijke entree met bellentableau en brievenbussen bereikt u het trappenhuis.
Vanuit hier lopen we door naar de 2e en tevens bovenste verdieping. Middels een tussendeur vanuit het trappenhuis bereiken we de eigen voordeur. Deze ligt derhalve lekker rustig en niet direct in het gemeenschappelijke trappenhuis.
Bij binnenkomst vallen de fijne sfeer en het hoge afwerkingsniveau u direct op. Vanuit de gang hebben we toegang tot alle vertrekken. Laten we beginnen met het separate toilet. Deze is zwevend uitgevoerd middels een wandcloset, fonteintje en modern tegelwerk. De meterkast beschikt over 8 groepen voorzien van aardlekbeveliging. De badkamer is modern betegeld, heeft een verlaagd plafond met inbouwverlichting en is voorzien van een ruime inloopdouche met thermostatische mengkraan, een vaste wastafel met meubel en spiegelkast, een designradiator en de aansluiting voor de wasmachine/droger. De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en heeft door de grote raampartij een vrij uitzicht op het groen. Deze slaapkamer heeft een ruim formaat, een nette pvc vloerafwerking en strak afgewerkte wanden. De tweede slaapkamer is momenteel de masterbedroom. Heerlijk ruim, super licht, goede vloer- (pvc) en wandafwerking, een luxe ingebouwde kledingkast met schuifdeuren en vrij uitzicht op het groen.
De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Ook deze is super licht door de grote raampartijen, lekker ruim, modern afgewerkte wanden en nette vloerafwerking (pvc). Ook hier heeft u een vrij uitzicht waarvan u kunt genieten vanaf de bank. En dan natuurlijk nog de prachtige, moderne open woonkeuken welke in een L-vorm is uitgevoerd.
Deze in 2017 geplaatste keuken is van alle gemakken voorzien. Wat te denken van softclose kasten/laden, een koelkast, separate vriezer, combi-oven/magnetron, 4-pits inductie kookplaat, RVS afzuigschouw (recirculatie), carrouselkast, spoelbak met mengkraan, vaatwasser en diverse onder-/bovenkastjes met verlichting. De keuken is overigens uitgevoerd in een lichtgrijze kleurstelling. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het ruime balkon met vrij uitzicht. Tot slot de fijne berging. Een ruime bergkast, welke ideaal is voor alles wat je binnen handbereik nodig hebt in je woning en dus niet beneden wil opbergen.

Balkon:
Dit fijne balkon heeft een goede ligging op het westen/noordwesten. Zo kunt u hier vanaf de namiddag heerlijk genieten van de zon en het vrije uitzicht. U heeft hier zeker privacy en kunt daardoor heerlijk tot rust komen, boek lezen en genieten van een drankje.

Berging:
Op de begane grond beschikt dit appartement over een fijne prive berging. Ideaal voor de opslag van spullen of uw fiets.

Verduurzaming:
Recentelijk heeft de VvE een verduurzaming van het complex uitgevoerd. Hier zijn onder andere de gevels na-geïsoleerd, de voegen vervangen, gevels waterdicht gemaakt, daken vervangen en geïsoleerd en zijn alle kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen met HR++ beglazing.

VvE:
Het betreft een goede en actieve Vereniging van Eigenaren, welke professioneel wordt beheerd. De maandelijkse servicekosten bedragen € 312,49 voor het appartement en € 28,41 voor de prive berging. Momenteel bedraagt het voorschot voor de stookkosten € 99,-. Hiervan krijgt verkoopster jaarlijks circa de helft retour. Mede nu door de nieuwe isolatie is de woning een stuk energiezuiniger geworden. De servicekosten zijn onder andere voor: de opstalverzekering, dagelijks onderhoud, reservering groot toekomstig onderhoud, elektraverbruik gemeenschappelijke ruimten en administratiekosten voor de professionele beheerder.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 369.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 1978;
- Gelegen op eigen grond;
- Woonoppervlakte 80m2 (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
- Het appartement is instapklaar en volledig gerenoveerd in 2017. Zo zijn destijds de keuken, badkamer, toilet, vloer, deuren en elektra vernieuwd en zijn alle wanden en plafonds opnieuw gedaan;
- Energielabel C;
- Verwarming en warm water door middel van blokverwarming en centrale voorzien (water);
- Het betreft een actieve Vereniging van Eigenaren, welke professioneel wordt beheerd;
- De servicekosten bedragen € 312,49 per maand voor het appartement, exclusief voorschot stookkosten;
- Servicekosten voor de prive berging zijn € 28,41 per maand;
- Voorschot stookkosten momenteel € 99,- per maand;
- De gehele woning is voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met dubbele beglazing (HR++);
- Buitengevel geïsoleerd, opnieuw gevoegd en waterdicht gemaakt door de VvE. Tevens is het dak vervangen en van isolatie voorzien;
- Gelegen op de 2e (tevens bovenste) verdieping. U heeft derhalve géén bovenburen;
- Een lekker ruim balkon van ca. 8m2 balkon, gelegen op het westen/noordwesten met vrij uitzicht;
- Ruime prive berging van ca. 7m2 op de begane grond van het complex. Deze is voorzien van elektra;
- Voldoende openbare parkeervoorzieningen (blauwe zone). Als bewoner kunt u een ontheffing aanvragen bij de Gemeente voor een bedrag van € 96,- voor 2 jaar;
- Verkopers zullen een Ouderdoms- en Asbestclausule (ivm het bouwjaar van de woning) opnemen in de koopovereenkomst;
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar;
- Oplevering in overleg. Verkoopster opteert voor medio 1 februari 2025.

Bent u ook nieuwsgierig geworden?
Maak dan snel een afspraak voor bezichtiging in dit leuke appartement! Wij geven u graag een rondleiding.

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 256
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel C
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 0
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 27
Vrij uitzicht Ja
Portiekwoning Ja
Blokverwarming Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Blokverwarming
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 256
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel C
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 0
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 27
Vrij uitzicht Ja
Portiekwoning Ja
Blokverwarming Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Blokverwarming
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

IB Makelaars