Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen op een heerlijke en kindvriendelijke locatie, om de hoek van Amsterdam? Zoek dan niet verder, want wij hebben de woning voor u! Gelegen in de buurt ''Buitenlust'', mogen wij u deze leuke, lichte en ruime 5-kamer gezinswoning aanbieden! De woning heeft een woonoppervlakte van ruim 126 m2 en is voorzien van een lichte open woonkamer met open keuken, maar liefst 4 goede slaapkamers, een nette badkamer en een heerlijke voor- en achtertuin. Deze mooie woning heeft energielabel A en is gelegen op eigen grond. Door de autoluwe wijk en diverse speelplaatsen is het hier van groot tot klein met het hele gezin heerlijk vertoeven. Komt u ook een kijkje nemen bij deze leuke woning?!

Bewoners aan het woord:
Met heel veel plezier hebben wij hier ruim 20 jaar gewoond. We kwamen hier met een baby en een peuter en hebben ten volle genoten van het fijne buurtje. Er komen vrijwel geen auto’s bij het pleintje door de centrale parkeerplaats. Hierdoor is het een verlenging van de voortuin waar het heerlijk is met de kleintjes. Het achterommetje naar de achtertuin geeft veel privacy. Door de ligging van het huis heb je geen huizen tegenover of achter je wat veel vrijheid geeft. Het is een ijzersterk ruim huis met veel mogelijkheden. Met 5 minuten fietsen zit je in Amsterdam, in het groen of bij het water. Een heerlijke oase vlakbij de drukte van de stad.

Ligging en omgeving:
Dit gedeelte van Diemen, Buitenlust, is vanwege de ideale en centrale ligging nabij het centrum van Diemen, op fietsafstand van Amsterdam een zeer populaire buurt. Op loopafstand ligt het overdekte winkelcentrum "Diemerplein", waar u onder andere de Hema, Etos, Action en de Blokker vindt. Uw dagelijkse boodschappen kunt u doen bij de AH XL, Vomar of Jumbo. In de nabije omgeving zijn sportaccommodaties en theater De Omval te vinden. Vanwege het aanbod van diverse basisscholen, het rustige verkeersbeeld, diverse grasveldjes en speelaccommodaties is dit een fijne plek voor kinderen om op te groeien. Direct voor de deur is een klein speeltuintje met een tweede verderop in de wijk. Iets verder op loopafstand ligt het speelpark de Omloop met het Johan Cruijf Court. Ook natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen. U fietst zo naar het Diemerbos of Diemerpark waar u heerlijk van de natuur kunt genieten. De woning is gelegen op korte afstand van diverse opstapplaatsen voor het openbaar vervoer, zoals het NS-treinstation Diemen, buslijn 44 en tramlijn 19. Binnen enkele autominuten bereikt u diverse snelwegen (A1, A2, A9 en Ring A10). Kortom, een buurt waar u zeker met veel plezier zult wonen!

Indeling:
Via de voortuin aan het rustige pleintje betreedt u de voordeur van de woning. Bij binnenkomst valt u gelijk de lichtinval en de fijne sfeer van de woning op! U ziet dat deze met liefde is bewoond. In de hal treft u onder andere het toilet en de meterkast. Het toilet is zwevend uitgevoerd middels een wandcloset, voorzien van een raam voor daglicht en niet te vergeten een fonteintje. De meterkast is uitgevoerd met 8 groepen met aardlekbeveiliging en hoofdschakelaar 1 fase voor de zonnepanelen. Vanuit de hal loopt u door naar de lichte open woonkamer. Door de grote raampartij aan de voorzijde, alsmede de openslaande deuren aan de achterzijde, is de woning heerlijk licht. De vloer in de woonkamer is afgewerkt met lichte plavuizen en vloerverwarming. Door de openslaande deuren naar de tuin is de woonkamer een verlengde daarvan. Lekker genieten! Door naar de open keuken. Deze is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en met een granieten aanrechtblad uitgevoerd. Verder is de keuken voorzien van een vaatwasser, 1,5 spoelbak met mengkraan, 4-pits inductiekookplaat met RVS afzuigschouw (re-circulatie), een oven en diverse laden voor de nodige opbergruimte. De naast gelegen bijkeuken is ideaal voor uw opslag en is voorzien van verwarming, veel lichtinval en een openslaande deur naar de tuin.

1e verdieping:
Via de open vaste trap bereikt u de ruime overloop, bekleedt met vloerbedekking. Vanuit hier heeft u toegang tot 3 goede slaapkamers en de badkamer. Laten we beginnen bij de eerste slaapkamer. Deze aan de voorzijde gelegen slaapkamer is van goed formaat met uitzicht op het plein. Door naar de tweede slaapkamer. Deze slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en eveneens van goed formaat. Vanuit deze slaapkamer heeft u vrij uitzicht op de tuin. Door naar de derde en laatste slaapkamer op deze verdieping. Deze slaapkamer is ook gelegen aan de achterzijde van de woning en biedt ook vrij uitzicht. Een heerlijke slaapkamer als u het ons vraagt! Alle slaapkamers zijn netjes afgewerkt met een laminaatvloer.
Last but not least treft u op deze verdieping de badkamer. Deze is netjes uitgevoerd met een inloopdouche voorzien van thermostatische mengkraan, een tweede zwevend uitgevoerde toilet, een ligbad met thermostatische mengkraan, een vaste wastafel met mengkraan en spiegel alsmede een designradiator voor uw handdoeken. Uiteraard mag een raam voor daglicht en ventilatie niet ontbreken.

2e verdieping:
Via de vaste trap bereikt u de 2e verdieping. Op de overloop treft u een dakkapel (2013) aan de achterzijde die deze verdieping van voldoende ruimte en daglicht voorziet. Geschikt voor een fijne werkplek. Ook heeft u op de overloop de beschikking tot een vaste wastafel met mengkraan en spiegelkast alsmede de aansluiting voor uw wasmachine en droger. Hier vindt u eveneens de CV-ketel. Dit gedeelte van de overloop is voorzien van tegelwerk en biedt u veel extra opbergmogelijkheid door middel van de knieschotten. Door naar de 4e slaapkamer. Deze slaapkamer is van zeer ruim formaat en licht. Dit komt met name door de grote dakkapellen aan de voor- en achterzijde met aan beide kanten van de woning mooi uitzicht. De vloer is afgewerkt met laminaat. Tot slot treft u ook hier knieschotten voor extra opbergruimte. Zo kunt u alles netjes opbergen!

Tuin:
Deze woning beschikt over een fijne voor- en achtertuin. De voortuin (zuidwesten) is leuk aangelegd en hier kunt u tot in de late uurtjes heerlijk in het zonnetje zitten. Doordat deze grenst aan de tegenovergelegen speeltuin voor kinderen is dit de ideale plek om te genieten van een drankje en tegelijkertijd een oogje in het zeil te houden. De royale achtertuin (noordoosten) is een heerlijke plek om lekker tot rust te komen en de dag te beginnen met een kopje koffie in de ochtendzon. Hier bevindt zich ook nog een ruime schuur. Via de aanwezige achterom kunt u met de fiets en scooter gemakkelijk bij de openbare weg komen. Kortom een heerlijke voor- en achtertuin waar u lekker kunt genieten!

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 645.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 1975;
- Gelegen op een perceel eigen grond van 137m2;
- Woonoppervlakte maar liefst 125,9m2 (conform NEN 2580 ingemeten en meetrapport aanwezig);
- Energielabel A;
- De woning beschikt over 7 zonnepanelen, welke in 2023 zijn geplaatst (eigendom);
- Verwarming en warm water middels een CV-combiketel (Remeha Tzerra, bouwjaar 2014, gasgestookt en eigendom);
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele HR++ beglazing. De dakkapellen op de 2e verdieping zijn van kunststof en eveneens voorzien van dubbele HR++ beglazing;
- De begane grond (behoudens de bijkeuken) is voorzien van vloerverwarming;
- Het externe schilderwerk (met uitzondering van de dakkapellen) dateert uit 2020 (achterkant) en 2024 (voorkant);
- De bijkeuken is bij de keuken betrokken;
- De woning is voorzien van vloer-, dak-, muur- en spouwisolatie. De vloerisolatie (pur) is in 2023 aangebracht;
- De woning beschikt over een voortuin en ruime achtertuin, welke is gelegen op het noordoosten en voorzien van een achterom. De voortuin grenst aan een leuke autoluwe speeltuin voor kinderen;
- Verkoper zal een Ouderdoms- en Asbestclausule opnemen in de koopovereenkomst (ivm het bouwjaar van de woning);
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar;
- Oplevering in overleg (medio begin maart 2025).

Geïnteresseerd in deze leuke woning?
Voor meer informatie en/of vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met IB makelaars. Wij geven u graag een persoonlijke rondleiding in deze leuke woning!

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. 
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
 
Toelichtingsclausule NEN2580  
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 423
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Dak type Samengesteld Dak
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
BouwjaarCV 2014
Hellend dak Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 137
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Remeha Tzerra Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 27
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Hout
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 10
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, vloerverwarming Gedeeltelijk
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1430 Breedte: 600 Oppervlakte: 86
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 423
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Dak type Samengesteld Dak
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
BouwjaarCV 2014
Hellend dak Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 137
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Remeha Tzerra Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 27
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Hout
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 10
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, vloerverwarming Gedeeltelijk
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1430 Breedte: 600 Oppervlakte: 86
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

IB Makelaars