Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Dit prachtige 2-kamerappartement op de derde verdieping is perfect voor alleenstaanden, starters en stelletjes die op zoek zijn naar een comfortabele en goed onderhouden woning. Met een zonnig balkon op het zuidwesten geniet je hier van heerlijke zomeravonden en veel lichtinval. De locatie van dit appartement is ook ideaal, met een centrale ligging nabij de Noord-Zuidlijn en andere vormen van openbaar vervoer.

Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging! 

Indeling

Entree
Je komt het appartementencomplex binnen via de gezamenlijke entree. Met zowel de lift als de trap kun je naar de derde verdieping waar het appartement zich bevindt. 

Derde verdieping
Bij binnenkomst in de woning bevind je je in de hal. Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer, slaapkamer en de badkamer. 

De woonkamer is sfeervol en heeft een gezellige indeling. Door de grote raampartijen is er veel lichtinval in de woning waardoor er een uitnodigende sfeer ontstaat. Daarnaast is de laminaatvloer netjes afgewerkt en zijn de wanden strak en fris.

De moderne open keuken met bar is een plek waar je met plezier maaltijden bereidt. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken waar je extra opbergruimte hebt. In de bijkeuken vind je ook de cv-opstelling en de wasmachineaansluiting.

Het appartement heeft een royale slaapkamer waar je met gemak een tweepersoonsbed en kledingkast kwijt kunt. De kamer ziet er fris en verzorgd uit. 

Daarnaast beschikt het appartement over een nette badkamer met een inloopdouche, wastafel en toilet. De badkamer is volledig betegeld om een luxe uitstraling te creëren.

Balkon
Last but not least, het ruime balkon op het zuidwesten! Het balkon biedt een fantastisch vrij uitzicht, waar je kunt genieten van de zonsondergang en de omgeving. Het appartement beschikt over een (fietsen)berging op de begane grond, zodat je jouw fiets veilig kunt stallen.

Omgeving
De woning is op loopafstand gelegen van het openbaar vervoer, waaronder de metro Noord-Zuidlijn en winkelcentrum Banne. De ringweg en sportverenigingen liggen op een steenworp afstand. Voor de fietsliefhebbers is het pontje naar het centrum van Amsterdam ook goed bereikbaar. Verder heeft Amsterdam Noord zich de laatste jaren ook qua horeca flink op de kaart gezet. Denk aan de NDSM-werf met Pllek, het Noorderlicht, Loetje aan ’t IJ en de IJ Kantine. Maar ook de van der Pekstraat is geheel vernieuwd en voorzien van markten, leuke winkels en horeca zoals Smaaqt en Il Pecorino. Via de van der Pekstraat bereik je de pont, filmmuseum het Eye, Tolhuistuin en de ADAM toren.


Bijzonderheden
Erfpacht is afgekocht tot en met 15 oktober 2059.

De servicekosten bedragen € 192,- per maand.

Energielabel B, geldig tot en met 19-09-2034

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 57
Inhoud woonhuis 196

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 57
Inhoud woonhuis 196

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord