Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Speels en tegelijk stijlvol, praktisch en tegelijk sfeervol; het kan! Een ultra bijzondere plek zorgt ervoor dat je hier een 'one of a kind' te pakken hebt! Een nostalgisch gevoel, maar met een VT Wonen uitstraling; dit alles smelt samen tot Amsteldijk 126 in Amsterdam!

Het huis voelt als vrijstaand wonen, omdat je woont in een gemeentelijk monument met prachtige hoge plafonds en een bijzondere indeling!

Een woon- en werkplek buiten met een heel hoog happiness gehalte op prachtige locatie in Amsterdam!


Indeling
Begane grond: via een eigen ingang kom je dit prachtige pand binnen. De speelse indeling door het split-level type, zorgt voor een bijzondere uitstraling. Je hebt hier echt een 'one of a kind' te pakken. Doordat er verschillende niveaus en hoogtes zijn in deze woning, kan je hier een hoop mee doen. Je kunt er wonen en werken, hoe mooi is dat?

Deze ruimte wordt door een stoere glazen wand aan de voorzijde gescheiden, maar deze is draaibaar zodat beide ruimten met elkaar in open verbinding kunnen staan. Hierdoor is er een fraaie sfeer gecreëerd; toch open maar je kunt jezelf ook even terugtrekken van alle drukte; ideaal!

De achterzijde is licht verhoogd, waardoor de speelse indeling ontstaat. Deze ruimte is 2.70 meter hoog, dus hier heb je een ruimtelijk gevoel.

Verder is er nog een fraai souterrain aanwezig. Hier is deels beperkte stahoogte; 1.80 meter onder de balken en 2 meter tussen de balken. In deze ruimte staat een keuken en er is een handige berging aanwezig. Het achterste deel van dit souterrain is maar liefst 3 meter hoog!

Het bestemmingsplan "Rivierenbuurt" geeft een bestemming "Gemengd-2 (doorlopende straten)" aan. De voor 'Gemengd - 2 (doorgaande straten)' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
(zorg)woningen en short-stay, uitsluitend in de tweede bouwlaag en hoger en ter plaatse van de functieaanduiding 'wonen' tevens in de eerste bouwlaag, het souterrain en/of de kelder, met dien verstande dat bergingen en andere nevenruimten zijn toegestaan in de eerste bouwlaag, het souterrain en/of de kelder;
Verder zijn diverse bedrijfsmatige invullingen mogelijk. Wij bespreken graag jouw plannen.

De erfpacht is voortdurend, is vastgesteld op basis van een bedrijfsbestemming, de canon is afgekocht tot 15-10-2096.

Het is een gemeentelijk monument met prachtig ruim zicht aan de voorzijde, dus je uitzicht is altijd anders.

Locatie
Het huis is bijzonder, maar de locatie mogen we ook zeker niet vergeten. Je woont nabij het Amstelstation, de Berlagebrug en met diverse populaire horecagelegenheden in de buurt. Er is een grote diversiteit aan winkels en ook is er een goede aansluiting op de Ringweg Noord en Zuid en de A2.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 1921
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1921
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 400

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 1921
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1921
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 400

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord