Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een tot in detail afgewerkt, licht appartement voor een minimalist met luxe smaak die op een van de mooiste locaties van Amsterdam wil wonen. De prachtige houten vloer van Xylo Vloeren is gelegd in een Hongaarse punt. De wanden zijn strak gespoten met A-kwaliteit verf in de kleur Cooking Apple Green. Ook de badkamer is met veel zorg afgewerkt, met een glazen vouwdeur, een zwevend badkamermeubel en een spiegelkast in precies het juiste formaat. Het geheel maakt dat het appartement ruimtelijk aanvoelt.
Het appartement ligt op de 6e verdieping, met een Frans balkon met twee grote deuren en uitzicht op de rustige groene binnenplaats. Het appartement is gelegen in het populaire nieuwbouwcomplex 'Villa Mokum', opgeleverd in 2014 en in 2016 winnaar geworden van de Amsterdamse Nieuwbouwprijs. Ook de locatie in de nieuwe wijk Amstelkwartier is fantastisch; het appartement is op steenworp afstand van Park Somerlust en de Amstel, en slechts enkele minuten lopen van Amstelstation. Ook is het maar enkele minuten fietsen naar het hart van Amsterdam, en zit je met de auto zo op de Ring A10, de A1 en de A2.
INDELING
Het appartement is gelegen op de zesde verdieping, bereikbaar met de twee centrale liften. Je komt binnen in de open keuken en kijkt meteen door de grote ramen. De keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, een inductiekookplaat, een oven en de wasmachineaansluiting. Ook is er een minivaatwasser, netjes weggewerkt in een keukenkastje. Aan je linkerhand bevind zich de meterkast, die ook dienst doet als garderobekast. Daarnaast is de handig ingedeelde en mooi afgewerkte badkamer. De woon/slaapkamer beslaat 18m² en is handig in te delen. In het hele appartement ligt vloerverwarming. Verder zijn er in het gebouw meerdere gedeelde dakterrassen en de groene binnenplaats om lekker buiten van de zon te genieten. Ook bevindt zich in de onderbouw een fietsenberging met ruimte voor 2 fietsen behorende bij het appartement.
OVERIGE BIJZONDERHEDEN
- Energielabel A
- Stadsverwarming en centrale voorziening voor warm water
- De VvE wordt professioneel beheerd door MVGM; de servicekosten bedragen € 52,92 per maand
- Meerjarenonderhoudsplan voor de komende 14 jaar aanwezig met een goede reserve in kas
- Huismeester aanwezig
- Videofooninstallatie
- De erfpachtcanon bedraagt € 2.277,78 per jaar (fiscaal aftrekbaar), jaarlijks geïndexeerd tot 30-09-2061
- Erfpacht vanaf 30-09-2061 is eeuwigdurend af te kopen voor € 3.520,- plus notariskosten
- Oplevering kan snel, het appartement is momenteel niet bewoond
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat, Standaard
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 28
Inhoud woonhuis 93

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat, Standaard
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 28
Inhoud woonhuis 93

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl