Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

** U bent van harte welkom op de volgende open huis dagen: **

- Donderdag 12 september tussen 13:00 en 14:15
- Vrijdag 13 september tussen 14:00 en 15:00
- Maandag 16 september tussen 10:00 en 11:45

Te koop aangeboden in Amsterdam Zuid (De Pijp):

Heerlijk 2-kamer appartement, gelegen op de eerste verdieping van een fraai hoekpand in De Pijp. De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 48 m2 en is perfect ingedeeld; voorzien van een leuk Frans balkon, riante slaapkamer en een nette badkamer en keuken. Kortom, de perfecte starterswoning in het hart van De Pijp!

De aanvraag voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd onder de zogenaamde gunstige voorwaarden (spijtoptantenregeling).

OMGEVING:
De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl van de jaren ‘30. Veel vertier is er te vinden in de talloze (eet)cafeetjes en restaurants. De Albert Cuypmarkt die 6 dagen per week is te bezoeken, bevindt zich op loopafstand en is erg sfeerbepalend.

Voor de dagelijkse voorzieningen heeft u de Albert Heijn en Marqt om de hoek. Voor een stukje sport en ontspanning kunt u genieten van het fraaie Sarphatipark of gebruik maken van een van de vele sportfaciliteiten in de omgeving.

Naast al de gezelligheid en het vertier is het appartement ook nog eens goed bereikbaar met het openbaar vervoer (o.a. tram 3,7,10,16,24 en natuurlijk de NoordZuid-lijn), met de fiets en met de auto.

GLOBALE INDELING:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de woning, welke is gelegen op de eerste verdieping van dit fraaie hoekpand.

De ruime en lichte woonkamer bevindt zich aan de voorzijde (en zijkant) van het appartement en heeft een leuk Frans balkon met zicht door de Pieter Aertsstraat, richting de Van Woustraat. Aangrenzend treft u de open keuken, welke is voorzien van diverse apparatuur (o.a. vaatwasser, kookplaat en koel- vriescombinatie).

Aan de achterzijde van het appartement treft u het riante slaapvertrek alsmede de badkamer. De slaapkamer is voorzien van twee brede ramen en een ruime inbouwkast. De nette badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

Het gehele appartement is voorzien van een fraaie houten parket vloer.

EIGENDOMSSITUATIE:
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. Het huidige tijdvak loopt t/m 15-06-2032 en de canon bedraagt thans € 109,86 per jaar. De aanvraag voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd onder de zogenaamde gunstige voorwaarden (spijtoptantenregeling), waarbij de geregistreerde overstapdatum 16 juni 2023 is.

PARKEREN:
Vergunningsgebied: Zuid 3.2 (De Pijp). Met een parkeervergunning voor Zuid 4.2 Rivierenbuurt Zuid mag u parkeren in Zuid-3 en Zuid-4. Momenteel is er een wachtlijst van 4 maanden (bron: gemeente Amsterdam d.d. september 2024). Met een elektrische auto kunt u voorrang krijgen als u aan de voorwaarden voor een milieuparkeervergunning voldoet. (bron: gemeente Amsterdam d.d. september 2024).

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De Vereniging van Eigenaars genaamd 'VvE Toldwarsstraat 2 te Amsterdam’ is gezond en wordt beheerd door de leden van de VvE. De servicekosten bedragen thans € 55,- voor dit appartementsrecht.

BIJZONDERHEDEN:
- Woonoppervlakte: 48 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig);
- overstap erfpacht aangevraagd (gunstige voorwaarden);
- fantastische locatie in De Pijp;
- ideale indeling;
- nette keuken en badkamer;
- veel kast- en bergruimte;
- fijn Frans balkon aan de voorzijde met zicht naar de Van Woustraat;
- voorbehoud gunning verkoper;
- oplevering eind december;

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld. Algemene ouderdomsclausule en NEN2580 clausule zijn van toepassing.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1908
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1908
Woon oppervlakte 48
Inhoud woonhuis 161
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1908
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1908
Woon oppervlakte 48
Inhoud woonhuis 161
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Amstelland Makelaars B.V.