Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Voor plattegronden, zie laatste afbeeldingen in fotoreeks

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!


WELKOM THUIS IN DE TRANSVAALBUURT


Welkom in dit prachtig afgewerkte appartement in de geliefde Transvaalbuurt, waar stad en rust samenkomen. Dit juweeltje, ideaal voor jonge gezinnen en stadsgenieters die ook van rust houden, biedt een oase van comfort en luxe. Met een ruim achter- en sfeervol Fransbalkon, een mogelijkheid tot een derde slaapkamer en de nabijheid van het prachtige Oosterpark en het kindvriendelijke Park Frankendael, is dit een woning die je niet wilt missen.


HIGHLIGHTS VAN DE WONING


- Eigen grond geen erfpacht, dus volledig jouw eigendom, uniek in de Transvaalbuurt en onderdeel van gezonde VVE.
- Mogelijkheid derde slaapkamer flexibele indeling voor groeiende gezinnen.
- Loopafstand Oosterpark en Park Frankendael groene longen van de stad binnen handbereik.
- Luxe afwerking hoogwaardige materialen, moderne afwerking door een verbouwing (2019) die volledig gemeentelijk vergund is.
- Twee balkons geniet van de zon op verschillende momenten van de dag.
- Ruim balkon op het zuidwesten
- Ideale plek voor een gezellige avondborrel.
- Turn-key zodat jij het appartement helemaal naar je eigen smaak kan inrichten.


DE VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Bij binnenkomst via de stijlvolle, gezamenlijke entree brengt je naar de dubbele bovenwoning. De eerste indruk is direct indrukwekkend: een unieke designtrap gemaakt van onbewerkt metaal midden in de ruimtelijke doorzonliving met een directe verbinding naar de open keuken. De hoogwaardige afwerking en het slimme ontwerp zorgen voor een gevoel van luxe en comfort, vanaf het eerste moment dat je binnenstapt.


De woonkamer is een oase van licht, dankzij de grote ramen aan beide zijden. De open keuken, gelegen aan de achterzijde, is een waar paradijs voor kookliefhebbers. Deze is uitgerust met moderne inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gasfornuis, een Quooker, een Bosch oven, een koelvries-combinatie, een vaatwasser en een Bosch afzuigkap. Voor de thuiswerkers is er aan de achterzijde van het appartement een werkruimte ingericht met prachtig uitzicht over de achtertuinen van het blok.


Verder in de woning vind je twee slaapkamers, elk een serene toevluchtsoord om je dag af te sluiten. Beide kamers bieden voldoende ruimte en voor gezinnen die een extra slaapkamer nodig hebben, is er eenvoudig de mogelijkheid om een derde kamer te creëren zonder in te boeten op leefruimte. Verder is op de overloop een ruimte aan bergruimte dankzij de opmaat gemaakte inbouwkasten en aparte ruimtes voor de wasmachine en droger.


De moderne badkamer biedt een strakke inloopdouche, luxe kranen, een mooie wastafelmeubel en stijlvolle betegeling. Hier begin je je dag fris en ontspannen, en sluit je je avond af met een moment van pure ontspanning. Er bevindt zich naast de badkamer een separaat toilet. Beide ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming.


De balkons zijn een groot pluspunt van deze woning. Het ruime balkon op het zuidwesten is een perfecte plek voor een zomerse barbecue of een ontspannen avond met een goed boek en een glas wijn. Het tweede, kleinere Franse balkon biedt een rustige plek om je ochtendkoffie te drinken terwijl je de stad langzaam ziet ontwaken.


En alsof dit alles nog niet genoeg is, ligt deze woning op loopafstand van het Oosterpark en Park Frankendael. Beide parken bieden volop ruimte voor ontspanning, sport en spel. De woning bevindt zich in de geliefde Transvaalbuurt, een levendige wijk met een rijke geschiedenis en een schat aan voorzieningen. Cafés, restaurants, winkels en scholen liggen allemaal binnen handbereik, waardoor dit de perfecte plek is voor jonge gezinnen en stadsgenieters.

Bijzonderheden
- Eigen grond
- Mogelijkheid 3e slaapkamer
- 2 balkons waarvan 1 op het zuidwesten
- 88m2
- Luxe afwerking
- Moderne afwerking
- Servicekosten €125
- Loopafstand van Oosterpark
- Ouderdoms- en asbestclausule in de koopakte

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1912
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1912
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 312

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1912
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1912
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 312

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum