Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN DE OOSTERPARKBUURT!

Dit charmante appartement van 72 m² biedt jou de perfecte mix van stadsvoorzieningen en een rustgevende woonomgeving. Gelegen in de geliefde Oosterparkbuurt, is deze woning ideaal voor stadsbewoners die houden van een levendige buurt en gemakkelijke toegang tot alles wat Amsterdam te bieden heeft. Met een zonnig balkon, een speelse indeling en de mogelijkheid om een tweede slaapkamer te creëren, is dit een kans die je niet wilt missen!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Indeling: Dit praktisch ingedeelde appartement van 72 m² biedt een royaal leefoppervlak met een gezellige woonkamer met halfopen keuken. Geniet van de zon op je eigen balkon op het zuiden en berg je spullen op in de onderbouw.

Mogelijkheden: Momenteel beschikt de woning over één grote slaapkamer, maar deze kan eenvoudig worden omgebouwd tot twee slaapkamers, waardoor het perfect is voor een jong gezin of om een thuiskantoor te creëren.

Toplocatie: Gelegen in de populaire Oosterparkbuurt, op slechts een steenworp afstand van de Wibautstraat, het Beukenplein en het Oosterpark. Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik.

Vereniging van Eigenaren: De actieve VVE bestaat uit 24 woningen en wordt professioneel beheerd. Met een Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en servicekosten van 168,55 per maand, is alles goed geregeld.

Bereikbaarheid: Of je nu met de auto of het openbaar vervoer reist, de locatie is perfect. Dichtbij belangrijke uitvalswegen zoals de A10, A2 en A9, en op loopafstand van metrohalte Wibautstraat, diverse buslijnen en tramverbindingen. Stations Amstel en Muiderpoort zijn ook snel bereikbaar.

Omgeving: Het winkelcentrum Oostpoort, de Linnaeusstraat en de parken Oosterpark en Frankendael liggen allemaal op loopafstand, waardoor je volop kunt genieten van o.a. winkelen, dineren en ontspannen.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Welkom thuis in de Oosterparkbuurt, één van de meest gewilde buurten van Amsterdam! Dit ruime en speels ingedeelde appartement van 72 m² is een ware vondst. Bij binnenkomst via de hoofdentree en het trappenhuis, bereik je de tweede verdieping, waar dit prachtige appartement zich bevindt.

De woonkamer straalt een warme en uitnodigende sfeer uit, mede dankzij de halfopen keuken. De leefruimte grenst direct aan een zonnig balkon op het zuiden. Hier kun je heerlijk genieten van je ochtendkoffie terwijl je de zon ziet opkomen, of ontspannen met een glas wijn aan het einde van een lange dag.

De huidige indeling biedt één royale slaapkamer, maar met een kleine aanpassing kun je eenvoudig een tweede slaapkamer realiseren. Dit maakt de woning uitermate geschikt voor zowel starters als jonge gezinnen of thuiswerkers die behoefte hebben aan een extra kamer.

De VvE bestaat uit 24 woningen en wordt professioneel beheerd. Met een Meerjarenonderhoudsplan en redelijke servicekosten van €168,55 per maand, zijn alle zorgen voor onderhoud uit handen genomen.

Qua locatie kan het bijna niet beter. Je bevindt je op een steenworp afstand van de levendige Wibautstraat, het Beukenplein en het Oosterpark. Voor je dagelijkse boodschappen en meer uitgebreide winkelbehoeften, ligt het winkelcentrum Oostpoort praktisch om de hoek. Daarnaast kun je heerlijk ontspannen in de omliggende parken, zoals het Oosterpark en Park Frankendael.

Wat betreft bereikbaarheid is dit appartement een droom. Of je nu met de auto reist of afhankelijk bent van het openbaar vervoer, alles is binnen handbereik. De uitvalswegen A10, A2 en A9 zijn snel te bereiken, en met metrohalte Wibautstraat, diverse buslijnen en trams ben je binnen no-time in het stadscentrum. Ook de treinstations Amstel en Muiderpoort liggen op korte afstand.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte 72 m2 (NEN2580-rapport aanwezig);
- Bouwjaar 1997;
- Tweede slaapkamer eenvoudig te realiseren;
- Balkon op het zuiden;
- Externe berging in onderbouw;
- Professioneel beheerde VVE met MJOP;
- Servicekosten €168,55 per maand;
- Erfpacht afgekocht tot 2046, daarna tegen gunstige voorwaarden vastgeklikt;
- Energielabel C;
- Centrale ligging nabij Oosterpark, Beukenplein en NS Amsterdam Amstel;
- Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 238

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 238

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum