Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zeer fraai afgewerkte en uitgebouwde tussenwoning met tuin op het zuidwesten. Dit geweldige huis is gelegen op een van de prettigste woonplekken van Raamsdonksveer gelegen in een zeer gewilde woonwijk met voldoende voorzieningen een fijne groene sfeer en het centrum op loopafstand.

De grootste pluspunten van deze instap-klare woning zijn:

- Gelegen op een super locatie - Volledig geïsoleerd en voorzien van nieuwe airco - Een woonoppervlakte van 117m² Bouwjaar 1990 - Nieuwe CV ketel 2022 - Een perceel van 115m² en Inhoud van ca. 395m³ - Geweldig afgewerkt met bijvoorbeeld hagelnieuwe sfeervolle Keuken - Nieuw aangelegde voor-, en achtertuin - Badkamer in 2015 vernieuwd - 3 ruime slaapkamers - Geweldig uitgebouwd aan de achterzijde, - Fraaie afwerking met vloerverwarming op de gehele begane grond.

Globale Indeling van de woning:

Begane grond: Entree/hal met vernieuwde meterkast, volledig betegelde moderne toiletruimte met wandcloset-toilet en fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de nieuwe woonkeuken met fraaie doorkijk naar de woonkamer, trapopgang en trapkast. De keuken is voorzien van een prachtige tweezijdige opstelling, met Quooker, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en een ontbijtbarretje. De uitgebouwde woonkamer is fraai afgewerkt met nieuw stucwerk en openslaande tuindeuren. De volledige begane grond is afgewerkt met een zeer fraaie PVC vloer met vloerverwarming en stucwerk wanden en plafond. Via een separate deur en openslaande deuren is de zonnige en recent geheel opnieuw aangelegde achtertuin bereikbaar.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot 2 ruime slaapkamers (voorheen 3 slaapkamers) en de moderne vernieuwde badkamer (2015). De slaapkamer aan achterzijde is makkelijk terug te brengen in de oude staat. Deze slaapkamer is voorzien van een dakkapel, elektrisch bedienbare rolluiken en een vaste kast. De 2e slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde. De overloop en slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer en stucwerk wanden en plafond. De moderne badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafelmeubel, radiator, wandcloset-toilet en twee ingebouwde bluetooth speakers.

2e verdieping Door middel van een vaste trap te bereiken overloop en 3e slaapkamer. De overloop heeft een aparte ruimte waar aansluitingen zijn voor de wasmachine en droger. Tevens heeft deze ruimte een c.v. opstelling (Nefit HR 2022). Via een separate deur is de 3e slaapkamer toegankelijk. Deze is voorzien van bergruimtes achter de schotten, een groot Velux dakraam en aansluiting voor een wastafel. De volledige 2e verdieping is afgewerkt met een fraaie laminaatvloer.

Tuin/berging: De geheel vernieuwde achtertuin die gelegen is op het zuidwesten. De tuin is volledig bestraat en op sfeervolle wijze ingericht een tevens voorzien van elektrisch zonnescherm. Verder vinden we in de tuin een buitenkraan en een vrijstaande berging en eigen achterom. De berging is voorzien van elektra en water.

Voor de dagelijkse voorzieningen kun je in het eigen dorp terecht. Door de ideale ligging dichtbij uitvalswegen ben je overal snel ter plekke.

Hebben wij uw interesse gewekt voor deze fraaie woning, neem dan contact op voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 395

Overige

Perceel oppervlakte 115

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 395

Overige

Perceel oppervlakte 115

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek