Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtige Vrijstaande Woning op de Julianalaan 14 te Raamsdonksveer.

Op een toplocatie aan een van de mooiste straten van Raamsdonksveer staat deze karaktervolle, goed onderhouden vrijstaande woning. Deze ruime woning biedt alles wat u zoekt: een groot perceel van 375 m², een royale woonoppervlakte van 156 m², en een schitterende, privacy biedende tuin op het zuidwesten. De sfeer en kwaliteit van het oorspronkelijke bouwjaar (ca. 1912) zijn hier nog volop aanwezig.

Kenmerken van de Woning

• Authentiek en modern: Ondanks de authentieke elementen zoals glas-in-loodramen, is de woning volledig gemoderniseerd. Het huis is voorzien van dak- en muurisolatie, grotendeels dubbel glas, en 15 zonnepanelen. • Ruimte en comfort: Met een inhoud van ca. 636 m³ en een aparte garage van 49 m² met vliering, biedt deze woning ruimte en flexibiliteit. Parkeren doet u op eigen, afgesloten terrein. • Moderne voorzieningen: De woning beschikt over een Vaillant HR-combiketel (2017) voor verwarming en warm water.

Indeling:

• Begane grond: Via de entree komt u in een prachtige hal met authentieke tegelvloer en ornamenten plafond. De sfeervolle woonkamer met marmeren schouw en openslaande tuindeuren naar de tuin ademt luxe. De multifunctionele kamer aan de voorzijde en de ruime woonkeuken, voorzien van handgemaakte keukeninrichting, maken de begane grond compleet. • Eerste verdieping: Hier vindt u drie slaapkamers, een royale badkamer en een wasruimte, ook eventuele te creëren als extra slaapkamer. Twee kamers zijn voorzien van airconditioning en vaste kasten. De badkamer is modern en luxe, met inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator. Authentieke details, zoals zichtbare balken, geven deze verdieping extra karakter. • Tweede verdieping: Via de praktische ruimtes op de eerste verdieping is een flinke zoldervliering te bereiken voor het opbergen van uw dierbare zaken die u slechts 1 of 2x per jaar nodig heeft.

Tuin en Garage: De fraai aangelegde tuin op het zuidwesten biedt rust en privacy. De sfeervolle overkapping aan de achterzijde is perfect om het hele jaar door van de tuin te genieten. De royale garage met zadeldak is ideaal voor hobby’s en opslag, en biedt extra parkeergelegenheid op eigen terrein, afgesloten met een hek.

Ligging: Deze instapklare woning ligt in een rustige, goed bereikbare wijk in het centrum van Raamsdonksveer. Scholen, winkels, en snelwegen (A59 en A27) zijn in de nabijheid, waardoor steden als Breda, Waalwijk en Tilburg gemakkelijk bereikbaar zijn.

Heeft deze unieke woning uw interesse gewekt? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek de charme van deze prachtige vrijstaande woning zelf!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1912
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1912
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 636

Overige

Perceel oppervlakte 375

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1912
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1912
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 636

Overige

Perceel oppervlakte 375

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek