Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Mooi en rustig gelegen royale tussenwoning met tuin gelegen op het westen met berging aan de voorzijde en nette verzorgde diepe achtertuin.

De belangrijkste pluspunten zijn :

- De woning staat op een perceel van 148m2 eigen grond - een woonoppervlakte van ca. 89 m2, (exclusief tweede verdieping) - inhoud van ca. 364m3. - Het bouwjaar van de woning is 1976. - 3 ruime slaapkamers - c.v.-combiketel Intergas HR 2021. - Airco uit 2021 - Dubbele beglazing en isolatie voorzieningen - Energielabel B - Vrijstaande stenen berging aan de voorzijde

Deze nette tussenwoning ligt in een nette rustige groene woonwijk aan de voorzijde zijn er diverse parkeerplaatsen en er is de mogelijkheid tot een parkeerplaats op eigen terrein.

Indeling van de woning:

Begane grond:

Entree/hal met meterkast (4 groepen en een aardlekschakelaar), gedeeltelijk betegelde toiletruimte met duoblok toilet en een fonteintje. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer met open keuken. De keuken is ruim van opzet en gelegen aan de voorzijde met eenvoudig keukenblok in rechte opstelling geplaatst en voorzien van aansluitpunten voor wasmachine/vaatwasser en fornuis. Aan de achterzijde is de ruime woonkamer gelegen, de woonkamer is voorzien van een fraaie laminaatvloer en een ruime trapkast. De woonkamer is tuingericht en geeft toegang tot de ruime en nette achtertuin met achterom.

1e Verdieping:

Open overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De ouderslaapkamer ligt over de volledige breedte aan de voorzijde. De 2 andere ruime slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen. De badkamer is inpandig en vol betegeld en voorzien van een ligbad en wastafelmeubel.

2e Verdieping: Middels vlizotrap te bereiken royale zolderverdieping met dakvenster en diverse bergruimtes. Opstelling van de Intergas HR cv ketel 2021. Met het aanbrengen van een vaste trap kan deze tweede verdieping worden voorzien van een of twee slaapkamers.

Tuin: Verzorgde geheel omsloten achtertuin. De tuin is gelegen op het westen met eigen achterom. Aan de voorzijde kijkt u uit over een keurig plantsoen met parkeergelegenheid.

Voor de dagelijkse voorzieningen kun je in het eigen dorp terecht. Of wat dacht je van een bezoek brengen aan het nationaal natuurpark "De Biesbosch"? Door de ideale ligging dichtbij uitvalswegen ben je overal snel ter plekke.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 364

Overige

Perceel oppervlakte 148

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 364

Overige

Perceel oppervlakte 148

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek