Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Starters opgelet!

Smidshof 4, Raamsdonksveer Jouw droomwoning midden in het hart van Raamsdonksveer! Dit moderne, instapklare 3-kamer appartement op de eerste verdieping heeft alles wat je zoekt. Met een zonnig balkon, een zolder die perfect is voor een extra werk- of slaapkamer, én je eigen ruime berging, biedt dit appartement volop ruimte en comfort.

Highlights die je niet wilt missen:

• Gloednieuwe keuken (2022) met alles wat je nodig hebt: vaatwasser, oven, inductiekookplaat en meer! • Ruime zolderverdieping met extra werk-/slaapkamer en hobbyruimte van maar liefst 22m². • Zonnig balkon op het zuidwesten: heerlijk genieten van de middagzon. • Licht, modern en smaakvol afgewerkt, klaar om direct in te trekken. • Perfecte locatie: winkels en horeca om de hoek en genoeg parkeergelegenheid in de buurt.

Met een woonoppervlakte van 61m², HR++ glas voor optimale isolatie, en verwarming via een energiezuinige Remeha Avanta cv-ketel (2017), ben je helemaal klaar voor de toekomst.

Indeling:

• Begane grond: Centrale hal met bellentableau, brievenbussen en je eigen berging. • Appartement: Ruime hal, vernieuwde toiletruimte, lichte woonkamer met toegang tot het balkon, moderne open keuken, ruime slaapkamer en een luxe badkamer. • Zolderverdieping: Via de vaste trap kom je bij de werk-/slaapkamer en een grote hobby-/werkruimte van 22m².

Kortom: dit is jouw kans op een fantastische start! Wil je deze topper met eigen ogen zien? Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging.

Bijdrage VvE: €102,60 per maand.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 61
Inhoud woonhuis 281

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 61
Inhoud woonhuis 281

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek