Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een stukje geschiedenis, een unieke beleving, luxe en veelzijdigheid. Kreten die passen bij dit ongeëvenaarde bijzondere object.

Achter een unieke glazen gevel gaat deze “one of a kind” woning schuil. Met een brede bestemming is dit zeer grote en sfeervolle huis ook nog eens voor vele doeleinden te gebruiken. In deze korte omschrijving zullen we een poging doen u te vertellen wat dit GEWELDIGE OBJECT u te bieden heeft. Echter woorden kunnen niet omschrijven wat een serieuze bezoeker zal ervaren.

Bij deze woning valt u van de ene aangename verrassing in de andere positieve ontdekking. Eerst een opsomming van de meest aantrekkelijke punten van dit unieke stukje Geertruidenberg: - Een ongekend ruime woonoppervlakte van bijna 390m² - Een groot perceel van 554m² - Een gigantische inhoud van maar liefst 1471m³ - Onder architectuur aangelegde grote tuin met veel privacy en zon - Door de bestemming voor veel verschillende doelen te gebruiken (Centrum 1) - Te gebruiken als woonhuis-kantoorruimte-detailhandel-horeca etc. dus grote veelzijdigheid - Voorzien van grote lichte luxe woonkeuken - Grote luxe badkamer met vrijstaand ligbad en dubbele douches - 3 kamers zijn in gebruik als slaapkamers, wilt u liever 6 slaapkamers ? Dat kan ook.

Een uniek huis met door de veelzijdigheid in de bestemming voor vele doeleinden te gebruiken. Wilt u weten of hier ook uw (woon)wensen uitgevoerd kunnen worden dan kunnen wij u verder informeren over de vele bestemmingen of verwijzen wij u naar het bestemmingsplan. Hier zijn zoveel mogelijkheden te verzinnen zoals: kantoor(villa), architectenbureau, evenementenbureau, horeca gelegenheid, fotostudio, praktijkruimte (voor bijv. een tandarts) en vele andere doeleinden zijn hier allemaal mogelijk.

In 2007 is dit historische pand geheel gerenoveerd naar een uniek woonhuis. Kosten nog moeite zijn gespaard om er een unieke woonbeleving van te maken.

Geertruidenberg biedt een prachtige woonomgeving met historische charme, dankzij zijn goed bewaarde vestingwerken, middeleeuwse gebouwen en sfeervolle straten. De rust van “een dorp”, gecombineerd met de nabijheid van natuurgebieden zoals de Biesbosch, maakt het ideaal voor liefhebbers van natuur en recreatie. Met goede voorzieningen, scholen en een hechte gemeenschap, biedt het stadje een veilige en prettige leefomgeving. Bovendien zorgt de gunstige ligging nabij steden als Breda, Oosterhout en Waalwijk, voor een perfecte balans tussen rustig wonen en snelle toegang tot stedelijke voorzieningen. Ook de gunstige ligging ten opzichte van de snelwegen in de omgeving (A27 en A59) zorgen voor een zeer goede en snelle bereikbaarheid.

De indeling is globaal als volgt : Via de unieke glazen voorgevel met bordestrap betreed je de hal met moderne en zeer uitgebreide meterkast en een inpandige berging. De unieke royale lichtinval zorgt voor een spel van licht en ruimte. Bij het betreden en doorlopen van de hal voel je dat dit nog maar het begin is en je verrassingen te wachten staan.

Kantoorruimte / Woonkamer 1: Via de hal kom je terecht in een oase van licht die in gebruik is als een ruime luxe kantoorruimte, maar ook perfect als een woonkamer of hobbyruimte in te richten is. Een fraaie gestuukte wandafwerking, een betonvloer met vloerverwarming en de geweldige dakvensters in unieke samenstelling geven elke ruimte op de begane grond een constant gevoel van luxe en vrijheid.

Kantoorruimte / Woonkamer 2: Vanuit de eerste ruimte kom je in de volgende veelzijdige ruimte. Ook hier zorgen de afwerking en de unieke dakvensters voor een gevoel van vrijheid en eindeloze mogelijkheden. Direct aan deze ruimte vinden we een praktische en logische aanvulling voor het gebruik als kantoor. Via een zijdeur kom je namelijk in een pantry-ruimte met uitgebreide keukeninrichting en 3 separate toiletruimte en/of opbergkasten. Een prachtige voorziening voor gasten of eventueel kantoorpersoneel. Vanaf hier is via de royale schuifpui de eerste toegang naar de sfeervolle tuin. Op de warme zomerdagen is deze ruimte ook heerlijk te koelen door de aanwezige airco.

Woonkamer 3: Via de volgende doorgang loop je verder het sfeervolle en gezellige achterste woongedeelte in. Hier is een grote woonkamer in 2 delen verdeelt met een royale tv hoek die bijna als een kleine bioscoop aanvoelt en een tweede sfeervolle zithoek met een houtkachel. Deze zithoek heeft een uniek vormgegeven haardschouw. Alle ruimtes zijn even fraai en sfeervol afgewerkt met stucwerk en een levendige betonvloer voorzien van vloerverwarming. Deze ruimtes zijn daarnaast ook verbonden met de grote brede tuin die via verschillende schuifpuien te bereiken is.

Leef-keuken. Vanuit de voorgaande sfeervolle ruimtes is er via prachtige glazen deuren een natuurlijk doorgang naar de woonkeuken. De keuken is in de afgelopen jaren met enige regelmaat ge-update en dus voorzien van de meest moderne en een veelzijdigheid aan apparatuur. De indeling is prettig en biedt vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld het plaatsen van een lange eettafel voor 12 personen of dergelijke afmetingen. Ruimte, licht en een diversiteit aan mogelijkheden zijn ook hier weer de opvallende aandachtspunten. De keukeninrichting is slim gedaan met een groot kook-, en spoeleiland met veel werkruimte waar je volledig omheen kan lopen en met een grote familie tegelijk samen kan koken. Een royale wand met apparatuur maakt de keuken helemaal compleet. In deze ruimte is ook een sfeervolle spiltrap geplaatst welke de toegang tot de verdiepingen van het achterste gedeelte van dit grote huis geven. De keuken is onder andere uitgerust met een combi-oven, een koelkast, een luxe inbouw koffiemachine, grote 5 pits gaskookplaat, een vaatwasser en een Quooker. Een keuken met ruimte, sfeer en veel voorzieningen. Vanuit de keuken is er ook toegang tot de grote tuin middels openslaande deuren. Achter de keuken is er toegang tot een bijkeuken met aansluitend een technische ruimte, een aansluitpunt voor de wasmachine en moderne CV combiketel-NEFIT HR 2022). De bijkeuken geeft tevens toegang tot een zeer royale en luxe afgewerkte toiletruimte.

Tuin: Vanuit diverse woonruimtes is de grote en fraai aangelegde tuin te bereiken. De tuin is zeer zonnig gelegen en is door de grote oppervlakte voor iedere gebruikswens in te zetten. Zo is er een groot zonneterras, een grote overkapping waar je heerlijk in alle rust in de schaduw kunt zitten, maar er is ook een verlaagd zonneterras waar je op je ligbedje in alle privacy van de zon kunt genieten. De sfeervolle en complete inrichting van de tuin wordt nog aangevuld met de aanwezigheid van een heerlijke jacuzzi welke vanzelfsprekend tot de uitrusting van deze luxe woonbeleving blijft toebehoren. De gehele tuin is fraai aangelegd, praktisch en gebruiksvriendelijk. Aan de zijkant is er tevens een flinke berging die voor tuinmeubelen of andere praktische doeleinden te gebruiken is.

Eerste Verdieping : In de grote en sfeervolle woonkeuken is de prachtige spiltrap te vinden met de trapopgang naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping vinden we wederom ruimte en luxe. Via de lange hal komen we als eerste bij een zeer grote sfeervolle ouderslaapkamer met een oppervlakte van maar liefst 36 m². Een sfeervolle houten vloer en nette gestuukte wanden zorgen voor een ruimte waar u makkelijk een gevoel van rust en uitrusten perfect kunt ervaren. Vanuit de lange hal komen we tevens in de grote luxe badkamer met de volgende voorzieningen: Dubbel wastafelmeubel met grote doorlopende spiegelwand, groot vrijstaand bad en een royale inloop doucheruimte met twee douches naast elkaar. Ruimte en luxe worden hier ook op en top ervaren. Vanuit de lange hal is er een separate toiletruimte en een vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping: Als je de vaste trap naar de tweede verdieping oploopt kom je wederom in een ruimte die verrast en veel fijne dingen te bieden heeft. Door de nokhoogte en indeling op de overloop is heerlijk ruimtelijk effect verkregen. Deze tweede verdieping is op een prachtige manier ingedeeld met een fitnessruimte en twee grote slaapkamers. De afwerking is modern en fraai en overal is te zien dat deze verdieping met liefde en precisie is gemaakt en afgewerkt. Twee royale slaapkamers met grote dakvensters en ieder een eigen airco unit.

Nog wat algemene features van dit zeer unieke ruimtelijk en luxe woonhuis: In 2007 geheel gerenoveerd en geïsoleerd, volledig voorzien van dubbele beglazing, muur-, vloer-, en dakisolatie, twee moderne cv installaties, in totaal 5 toiletruimtes, door het gehele object voorzien van 3 airco units en vooral luxe ruimte en een gevoel van vrijheid. Hoewel het officiële bouwjaar te boek staat als 1960 ligt er voorafgaand aan die bouw een rijke historie ten grondslag aan de manier waarop dit unieke object op deze plek op deze wijze tot stand is gekomen. Zoekt u ruimte veelzijdigheid en luxe dan is dit het huis waar u al die tijd naar op zoek was. Bent u de gelukkige die in dit object uw nieuwe woning ziet? Maak dan een afspraak met ons om een uitgebreide rondleiding te krijgen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 387
Inhoud woonhuis 1471

Overige

Perceel oppervlakte 554

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 387
Inhoud woonhuis 1471

Overige

Perceel oppervlakte 554

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek