Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op centrum locatie gelegen aan een van de authentieke straten van Raamsdonksveer een te moderniseren half vrijstaande woning met berging en verzorgde patiotuin op het zuidoosten.

De woning staat op een perceel van 132m2 eigen grond, heeft een woonoppervlakte van ca. 160 m2 en een inhoud van ca. 450 m3. Het oorspronkelijke bouwjaar is ca. 1930. De huidige voorzieningen die in de woning aanwezig zijn inmiddels meer dan 25 jaar oud.

Het object gelegen aan de Grote Kerkstraat 35 en 35 A te Raamsdonksveer heeft een verdeling in twee woonruimtes welke beide verhuurd werden. De verwarming van het gehele object geschied middels 1 cv ketel.

BG: Op de begane grond is een woonruimte met woonkamer, slaapkamer, badkamer, toilet en bijkeuken met berging en een tuin. De woonoppervlakte van de begane grond is ca. 70 a 75 m². De begane grond woonruimte is via het zij-entree te bereiken.

1e VERD: Toegang tot de Eerste verdieping middels deur aan de voorzijde. Op de eerste verdieping is een woonruimte met 3 slaapkamers, een badkamer, een toiletruimte en een woonkamer met open keuken. De woonoppervlakte van de eerste verdieping is ca. 75 a 80 m².

TUIN: Onderhoudsarme patio achtige tuin gelegen op het noordoosten met in- en uitgang aan de Grote Kerkstraat en biedt veel privacy.

Deze woning dient gemoderniseerd te worden, gelegen in een rustige en gunstige gesitueerde woonwijk met een goede bereikbaarheid en scholen en winkels in de directe omgeving. De A59 en A27 zijn goed bereikbaar, dus u reist gemakkelijk naar steden zoals Breda, Waalwijk en Tilburg. In de directe omgeving zijn er voldoende parkeerplaatsen. De plattegronden zijn indicatief en geven slechts een beeld van de globale indeling. Aan de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend omdat deze niet zijn nagemeten volgens de NEN 2580 normen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 450

Overige

Perceel oppervlakte 132

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 450

Overige

Perceel oppervlakte 132

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek