Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Papenstraat 14 te Geertruidenberg

Gelijkvloers wonen in het centrum van Geertruidenberg!!

Altijd al willen wonen in de oude kom van Geertruidenberg in een sfeervolle karakteristieke woning met patio op het zuiden op 50 meter van de markt en met zicht op de prachtige kerktoren, dan is deze woning zeker iets voor u… Het geweldige aan dit knusse huis is dat het voor starters zeer interessant kan zijn maar ook senioren kunnen hier gelijkvloers wonen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

De Belangrijkste pluspunten zijn : - Perceel van 103 m² eigen grond - Woonoppervlakte van 96 m² - Inhoud van ca. 325 m³. - Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is ca.1907 - In de loop der jaren grotendeels gemoderniseerd. - Slaapkamer en badkamer begane grond - 2 slaapkamers en een binnentuin (patio)

Deze woning is rustig gelegen in de oude kom van Geertruidenberg, is goed onderhouden, grotendeels geïsoleerd en voorzien van isolerende beglazing. Verwarming middels c.v.-combiketel Neft HR (Vermoedelijk uit. 2020). De keuken en de badkamer zijn 14 tot 18 jaar geleden vernieuwd.

Globale indeling van de woning:

Begane grond: Entree/hal met trapopgang, meterkast en toegang tot de woonkamer aan de voorzijde, via de hals is er toegang tot de eetkamer aan de achterzijde en de slaapkamer welke aan de achterzijde is gelegen. De slaapkamer en de eetkamer beschikken beide over een ruime vaste kast. Van uit de eetkamer is er toegang tot de keuken die aan de achterzijde met diverse inbouw apparatuur zoals onder andere een vaatwasser, kookplaat, koelkast en combimagnetron. De badkamer is eveneens aan de achterzijde gelegen en is vanuit de keuken te bereiken. De badkamer is geheel voorzien van voorzien wand-, en vloerbetegeling en verder van een wandcloset toilet, douchecabine, geiser voor warm water en een wastafelmeubel. Vanuit de keuken is de binnentuin/patio te bereiken die geheel bestraat is en voorzien van een flinke berging.

1e Verdieping: Middels vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping met houten vloer. De zolderverdieping is voorzien van een grote vaste kast, een opstelling van de HR cv Combiketel (Nefit) de aansluiting voor de wasapparatuur. Aan de voorzijde van deze eerste verdieping (tevens zolderverdieping) is er een flinke 2e slaapkamer. Deze kamer is voorzien van een fraaie laminaatvloer en inbouwspots.

Algemeen/buiten De zonnig gesitueerde binnentuin/patio biedt veel privacy en heeft een adembenemend uitzicht over de oude daken en prachtige kerktoren. In de oude dorpskern domineert historische bebouwing grotendeel het straatbeeld. Naast de mogelijkheden om buiten te verblijven aan huis kunt u uiteraard ook heel eenvoudig een terrasje pikken buitenshuis, de woning ligt immers te midden van het bruisende centrum; een centrum met een zeer rijke geschiedenis, wat is terug te zien in het straatbeeld. Zo telt de Markt vele monumentale panden met onder andere oude koopmanshuizen. Maar ook aan nabij gelegen straten zoals de Koestraat, Brandestraat, Elfhuizen en de Vismarktstraat zijn monumentale huizen in diverse stijlen te vinden.

Hebben wij uw belangstelling gewekt, maak dan snel een afspraak om deze woning in het echt te bekijken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1907
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1907
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 325

Overige

Perceel oppervlakte 103

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1907
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1907
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 325

Overige

Perceel oppervlakte 103

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek