Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

St. Theresiastraat 23 Raamsdonksveer

Heeft U onlangs misgegrepen voor een nieuwbouwappartement of vind U de bouwperiode van nieuwbouw te lang duren, dan is dit uw kans…

In het centrum van Raamsdonksveer bieden wij u dit nieuwbouwappartement gelegen op de 1e verdieping met groot balkon aan, met daarbij een eigen privé berging en een eigen privé parkeerplaats.

Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 74 m² en een inhoud van ca. 240 m³. Vanuit de woonkamer is het balkon toegankelijk een heeft een oppervlakte van maar liefst 12m2. Het appartement is recent opgeleverd, bouwjaar van het appartement is 2024. Alles in het appartement is nieuw en nog niet gebruikt. U hoeft alleen nog de wanden en de vloer af te werken om heerlijk te kunnen wonen.

Het appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van aluminium kozijnen volledig voorzien van isolerende beglazing (HR ++). Verwarming en warm water middels eigen NIBE warmtepomp, voorts unit warmte terugwin unit Itho Daalderop en het appartement beschikt volledig over vloerverwarming.

Het complex ligt op loopafstand van het centrum (o.a. het Anker en het Heereplein) met alle voorzieningen. Het appartementen gebouw is voorzien van een liftinstallatie en op de begane grond zijn er overdekte parkeerplaatsen, de bergingen en een gemeenschappelijke ruimte aanwezig naast de centrale hal met intercominstallatie, brievenbussen, het trappenhuis en liftinstallatie.

Rondom het appartement zijn er naast de eigen parkeerplaats nog ruim voldoende openbare parkeergelegenheden voor uw auto.

Bijdrage VVE: € 129,57, per maand.

Indeling appartement: Eigen entree/hal met meterkast, technische ruimte met opstelling warmtepomp, unit warmte terugwin, unit vloerverwarming en hier bevindt zich ook de aansluiting voor de wasapparatuur. De hal geeft verder toegang tot de woonkamer, de slaapkamers, badkamer en toiletruimte. De toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje. Eveneens volledig betegeld is de badkamer en deze is voorzien van een royale inloopdouche, wastafelmeubel, extra handdoekradiator en het 2e wandcloset. De slaapkamers zijn beide voorzien van grote raampartijen met een frans balkon. Ook de woonkamer heeft een heerlijke lichtinval met een grote schuifpui die toegang geeft tot het ruime balkon. In de woonkamer is de open keuken aanwezig en die is in een rechte opstelling geplaatst. Aan inbouwapparatuur: combi-oven, koelkast met vriesvak, vaatwasser en een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Op het ruime balkon kunt u heerlijk buiten genieten en is op het zuidwesten gelegen.

Door de ligging midden in het centrum kunt u voor de dagelijkse voorzieningen in het eigen dorp terecht. Winkels/sport en horeca op 50 tot 200 meter in de directe omgeving. Door de ideale ligging dichtbij uitvalswegen bent u overal snel ter plekke.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit geweldig gelegen appartement met eigen berging en parkeerplaats en op loopafstand kunt wonen van alle gewenste voorzieningen? Maak dan een snel een afspraak voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 240

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 240

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek