Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoekt U een nette en goed onderhouden eengezinswoning, type hoekwoning met vrijstaande garage met berging en een zeer grote ruime diepe tuin op het zuidwesten, dan is deze woning zeker iets voor U!

De woning staat op een perceel van maar liefst 344 m2 eigen grond, heeft een woonoppervlakte van ca. 84 m2, dit is exclusief de 18 m2 grootte zolder en heeft een inhoud van ca. 366 m3. Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is 1958. Keurig onderhouden en grotendeels voorzien van isolerende beglazing. Daarnaast is de gehele eerste verdieping voorzien van kunststof kozijnen. Verwarming en warm water middels c.v.-combiketel Nefit Ecomline HR. Ligt in een kindvriendelijke buurt op korte afstand van basisscholen en het winkelcentrum alsmede de dorpskern. Gunstig gelegen ten opzichte van de diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer. In de straat is er meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

INDELING WONING: Begane grond: Entree/hal is voorzien van een keurig nette laminaatvloer, toiletruimte, meterkast en de verdiepte kelderkast. De meterkast bestaat uit 6 groepen, kookgroep en 2 aardlekschakelaars. De toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een duoblok toilet. Vanuit de hal toegang tot de dichte woonkeuken die voorzien is van een nette tegelvloer. De keukeninrichting is in een rechte opstelling geplaatst en voorzien van een RVS-afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, oven, vaatwasser en een koelkast. Vanuit de woonkeuken toegang tot de woonkamer en de achtertuin. De sfeervolle woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 21 m2 en is uitgerust met een laminaatvloer en een schouw met een elektrische haard. Door de grote raampartijen en door het extra zijraam heeft de woonkamer een heerlijke lichtinval. De ramen in woonkamer zijn voorzien van rolluiken.

1e Verdieping: Op de eerste verdieping geeft de overloop toegang aan 4 slaapkamers en de badkamer. De compacte badkamer is volledig betegeld en voorzien van een wastafel en een douchecabine. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde, de hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde en in de andere slaapkamer aan de achterzijde bevindt zich thans de aansluiting voor de wasapparatuur. In deze woningen zijn vaak de indelingen op deze verdieping gewijzigd, zo zijn er varianten dat de badkamer wordt verplaatst naar 1 van de slaapkamers en de badkamer wordt verbouwd tot wasruimte of wordt daar de trapopgang naar de 2e verdieping gerealiseerd.

2e Verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken grote open zolder met een (woon)oppervlakte van ca. 18 m2. De zolder beschikt over een zijraam en hier bevindt zich tevens de opstelling van de c.v.-installatie. Deze ruimte is uitermate geschikt tot het realiseren van een extra slaapkamer.

Tuin: De achtertuin is geheel omsloten en verzorgd aangelegd en ligt op het zuidwesten met vrijstaande garage en berging aan de achterzijde en dubbele achterom. De achtertuin biedt volop privacy. De garage is royaal van opzet en voorzien van elektra. De separate berging is eveneens voorzien van elektra. De tuin heeft een klein niveau verschil waardoor je heerlijk in- en op de tuin kijkt. De woning beschikt aan de achterzijde nog over een buitenkraan en 2 zonneschermen.

Hebben wij uw belangstelling gewekt, maak dan snel een afspraak om deze woning in het echt te bekijken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 366

Overige

Perceel oppervlakte 344

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 366

Overige

Perceel oppervlakte 344

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek