Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prins Hendrikstraat 15 te Raamsdonksveer.

Op prachtige locatie gelegen aan een van de mooiste straten van Raamsdonksveer zeer goed onderhouden zeer exclusief half vrijstaand woonhuis met diverse vrijstaande bergingen met overkapping en een onder architectuur aangelegde tuin met zwembad en jacuzzi. Dit geweldige huis ademt nog echt de authentieke sfeer en kwaliteit uit.

Deze woning is instap klaar, gelegen in een rustige en gunstige gesitueerde woonwijk met een goede bereikbaarheid en scholen en winkels in de directe omgeving. De A59 en A27 zijn goed bereikbaar, dus u reist gemakkelijk naar steden zoals Breda, Den Bosch en Tilburg. In de directe omgeving zijn er voldoende parkeerplaatsen.

Dit unieke woonhuis staat op een perceel van maar liefst 970 m2 eigen grond, heeft een woonoppervlakte van 243 m2, overig inpandig 9 m2 en een inhoud van ca. 905 m3. Het bouwjaar van de woning is ca. 1910.

Deze woning is gelegen in het centrum van Raamsdonksveer en is goed onderhouden, gemoderniseerd en voorzien van dakisolatie, vloerisolatie en grotendeels isolerende beglazing. Verwarming en warm water middels Intergas HR combiketel (bouwjaar 2019).

Indeling: Begane grond: Overdekte entree met toegang tot de royale hal. Deze hal heeft een loopdeur naar de tuin en biedt zowel aan de linker- als de rechterzijde toegang tot de diverse vertrekken. In de hal treft u de meterkast (15 groepen, krachtstroom, vier aardlekschakelaars) en de toiletruimte aan. De toiletruimte is voorzien van een wandcloset en fonteintje. Op de vloer van de hal ligt arduin met vloerverwarming en de wanden zijn glad gestuukt. Authentieke elementen zijn o.a. de tegellambrisering, trappartij, glas in lood en paneeldeuren met houtsnijwerk. Vanuit de hal is de praktische kelder te bereiken.

Aan de linkerzijde toegang tot de en-suite woonkamer. In de kamer aan de voorzijde is er marmeren schouw met een nieuwe pellet kachel (2022). In de kamer aan de achterzijde is eveneens een marmeren schouw met een traditionele open haard. Op de vloer ligt een extra geïsoleerde fraaie pvc vloer in visgraat gelegd. De kamers worden gescheiden door fraaie en-suite deuren met 2 vaste kasten. Verder zijn er hoge plafonds voorzien van ornamenten. Aansluitend een serre deel in dezelfde stijl als de en-suite woonkamer. Door middel van openslaande deuren heeft u toegang tot de (onder architectuur aangelegde) achtertuin. De oppervlakte van de woonkamer met serre bedraagt ca. 47m2.

Aan de rechterzijde van de hal treft u de riante woon-eetkeuken aan. Deze woon-eetkeuken heeft een oppervlakte van maar liefst ca. 36m2 is voorzien van een arduin vloer met vloerverwarming en glad gestuukte wanden. De strakke gashaard op ooghoogte zorgt voor veel gezelligheid. Aan de voorzijde kan met gemak een 10-persoons eettafel staan en aan de achterzijde treft u de Tinello keuken aan. Deze keuken bestaat uit twee schiereilanden en een grote kastenwand. De deuren zijn uitgevoerd in vergrijsd eiken en het blad is van graniet. In de keuken treft u de volgende inbouwapparatuur (uit 2021) aan: fusion quooker, 4-pits gaskookplaat met extra wokbrander, combi-oven, warmhoudlade, inbouwkoffieapparaat, grote koelkast, grote vriezer, vaatwasser, klimaat wijnkast en een design Wave afzuigkap. Door middel van openslaande deuren heeft u toegang tot de knusse binnenplaats.

Eerste verdieping: Schitterende trappartij met bordestrap en gebrandschilderd glas-in-lood raam biedt toegang tot de ruime overloop. Op de vloer van de gehele verdieping ligt fraaie pvc vloer in visgraat en de wanden zijn glad gestuukt. Vanuit de overloop heeft u toegang tot de slaapkamers, badkamer en toiletruimte. Er zijn vier slaapkamers, te weten; • Tweepersoons slaapkamer met vaste kasten gelegen aan de voorzijde. Deze kamer heeft een erker met fraai uitzicht over heel de straat en een marmeren schouw met gashaard. • Tweepersoons slaapkamer aan de achterzijde met eveneens vaste kasten en marmeren schouw (met gashaard) heeft openslaande deuren naar het plat dak. • Eenpersoons slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast. Momenteel is deze kamer in gebruik als kleedkamer, maar gezien het formaat is dit een prima slaapkamer • Tweepersoons slaapkamer gelegen aan de voorzijde met loopdeur naar plat dak/balkon

De luxe badkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van royale inloopdouche met glazen wand, ligbad en een wastafelmeubel met arduin blad en dubbele wastafels. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval.

Extra luxe is dat er nog een separate toiletruimte is en deze is voorzien van wandcloset en fontein.

Tweede verdieping: In 2019 is de gehele tweede verdieping geïsoleerd en gerenoveerd. Door middel van de schitterende trappartij met bordes is de overloop te bereiken. Vaste loopdeur met toegang tot de hal. Op de gehele vloer ligt kwaliteitslaminaat in een lichte kleurstelling en de wanden zijn glad gestuukt. Het spantwerk is prachtig in zicht gebracht. In de hal treft u een diepe bergkast en een luik naar de bergzolder aan. Verder heeft u toegang tot de volgende ruimtes: • Riante tweepersoons slaapkamer met het spantwerk schitterend in het zicht. Deze slaapkamer is uitgerust met een dakkapel en een vaste kast. • Tweepersoons slaapkamer gelegen aan de achterzijde met twee diepe vaste kasten. • Washok gelegen aan de zijkant voorzien van aansluitingen voor was- en droogapparatuur en opstelplaats van de CV-ketel (HR Intergas 2019) • Badkamer gelegen aan de voorzijde met inloopdouche met glazen deur, wandcloset (Sanibroyeur) en wastafelmeubel. Ook hier is het spantwerk schitterend in het zicht gebracht

Tuin met bergingen: Onder architectuur aangelegde achtertuin van maar liefst 39 m diep. De tuin is ingedeeld in diverse tuinkamers en is zo onderhoudsvriendelijk mogelijk aangelegd. Als bestrating is uniform gekozen voor gebakken klinkers en chinees hardsteen. Ook het beplantingsplan is uniform doorgetrokken en bestaat uit leibomen, taxushagen en hortensiavlakken. De tuin is gelegen op het noordwesten en door de diepte is hier altijd volop zon.

Naast de woning ligt een formeel aangelegde tuin met dubbele rij leilindes, taxushagen en hortensiablokken. Direct naast de woning treft u de oprit aan. Een smeedijzeren poort biedt toegang tot de achtertuin.

Vanuit de serre is een zichtlijn tot achter in de tuin gemaakt. U kijkt over de strakke vijver in de verte naar het zwembad. In dit gedeelte treft u het hoofdterras aan. Met gemak kan hier een 10-persoons eettafel staan. In dit eerste gedeelte van de tuin staat ook een stenen berging met een zadeldak (van origine een authentieke varkensschuur). Deze berging komt op het leuke binnenplaatsje uit, dat grenst aan de eetkeuken. Achter deze berging is extra nog een overkapping met beweegbare lamellen geplaatst met daaronder de jacuzzi, de overkapping is ook nog voorzien van screens.

Door middel van een trap belandt u in het tweede gedeelte van de tuin. De strakke en lange vijver en de overkapping loopt door in de twee gedeeltes. U treft hier een ruim lounge terras en verdekt opgesteld ligt de dubbele poort. Hierdoor is het mogelijk met auto of aanhanger in de tuin te komen.

In het derde gedeelte van de tuin is het vooral in de zomer volop genieten. U treft hier o.a. het zwembad aan. Dit zwembad (zout-elektrolyse) is 12 x 5,5 m en is 1,6 m diep. Doordat er met een grijze afwerking is gewerkt doet het zwembad minder opvallend aan. Rondom het zwembad treft u diverse zitjes en twee hoofdterrassen aan; een lounge terras en een terras met een grote eettafel. Aan een zijde treft u de bergingen aan. De grote berging is voorzien van een een grote zolder. De 2e berging is opgedeeld in een hal, met toiletruimte en een deel met de zwembadinstallatie. Naast deze berging heeft u een schitterend overdekt terras met een zadeldak en spantwerk. Vanuit dit overdekte terras heeft u een fraai uitzicht over de tuin en het zwembad. In deze ruimte is er nog een bar met tapinstallatie en een koelkast.

Bijzonderheden: • Karakteristiek herenhuis, volledig gemoderniseerd, met veel authentieke elementen • Kindvriendelijk gelegen aan een eenrichtingsstraat en toch midden in het centrum met alle voorzieningen letterlijk om de hoek • Riant perceel met onder architectuur aangelegde tuin met vijver, jacuzzi en een zwembad • Vanaf 2015 volledig gemoderniseerd met o.a. nieuwe elektra, rookmelders, water aan- en afvoer, kozijnen, stuukwerk, vloer- en wandafwerking, keuken en sanitair. De woning is daardoor met recht instapklaar • Oplevering: in overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 243
Inhoud woonhuis 905

Overige

Perceel oppervlakte 970

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 243
Inhoud woonhuis 905

Overige

Perceel oppervlakte 970

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek