Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoekt U een ruime en goed onderhouden half vrijstaande woning met ruime inpandige garage, eigen dubbele parkeerplaats en een heerlijke grote diepe tuin? Dan is deze woning zeker iets voor U!

De woning ligt in een kindvriendelijke buurt op korte afstand van basisscholen en het winkelcentrum alsmede de dorpskern. Voorts is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer. In de straat is er meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De belangrijkste pluspunten zijn: - Een bijzonder ruim perceel eigen grond van maar liefst 377m² - Een royale woonoppervlakte van ca. 120m² - Een inhoud van ca. 452m³ - Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is 1978. - Energielabel A. Duurzaam. - De woning is keurig onderhouden en met zijn tijd meegegaan. - De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie - Hard-houten en kunststof kozijnen met isolerende beglazing. - In 2024 alle dakgoten vervangen voor kunststof goten. - Verwarming middels een moderne HR Combiketel uit 2024 en 2 airco units (2022). - Daarnaast beschikt de woning over zonnepanelen en een zonnescherm. - Eigen oprit voor de garage aan de voorzijde met twee royale parkeerplekken.

INDELING WONING: Begane grond: Zeer royale voortuin met garage oprit met parkeergelegenheid voor 2 auto’s. Zij-entree met hal met nette laminaat vloerafwerking. Vanuit de hal toegang tot toiletruimte, garage en toegang tot de woonkamer. De toiletruimte is in netjes afgewerkt geheel betegeld en voorzien van een wandcloset-toilet. De royale inpandige garage is geheel geïsoleerd. In de garage bevindt zich tevens de meterkast alsmede de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

Aan de voorzijde vinden we bij binnenkomst de grote open woonkeuken die in 2010 geheel vernieuwd is en in de afgelopen jaren nog is voorzien van vernieuwde inbouw-apparatuur zoals combi- magnetron, oven, 6 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, een vaatwasser. De keuken is normaal gesproken vanuit de bouw dicht of half open, de huidige indeling maakt het ruimtelijk en lekker licht met een volledig open (woon)keuken. De zeer royale L-vormige woonkamer is voorzien een nieuw spanplafond en schouw met open haard. In de woonkamer hang tevens een airco om er voor te zorgen dat er zowel gekoeld kan worden op warme zomerdagen en ook snel verwarmt kan worden als dat de wens is. De woning is bijna helemaal voorzien van kunststof kozijnen en aan de achterzijde is er in de woonkamer daardoor een grote kunststof schuifpui die toegang verleent tot de zeer grote achtertuin.

Tuin: De achtertuin is verzorgd aangelegd en ligt op het zuidoosten gelegen met elektrische zonwering en achterom. Vanuit de tuin toegang tot de een knus houten tuinhuis. De achtertuin biedt volop privacy. Aan de zijkant is er nog een tweede tuinberging gemaakt voor tuinmateriaal en de kliko’s. Het perceel is zeer ruime van opzet en daarom is er een kleine strook zij-tuin en aan de voorzijde een flinke voortuin met 2 royale parkeerplaatsen op eigen terrein direct voor de garage.

1e Verdieping: Op de eerste verdieping geeft de overloop toegang aan 2 ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is in de afgelopen jaren gedeeltelijk gemoderniseerd en uitgevoerd met de volgende sanitaire voorzieningen: grote inloopdouche, een wastafelmeubel, en een wandcloset-toilet. De badkamer is volledig betegeld. Aan de voorzijde en de achterzijde zijn 2 ruim opgezette slaapkamers gesitueerd. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde en eveneens voorzien van een airco en een grote vaste kledingkast. De gehele verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer en gestucte en behangen wanden.

2e Verdieping: Middels vaste trap te bereiken overloopje met toegang tot de grote zolderslaapkamer 3. Deze kamer is voorzien van wastafelmeubel, een zij-raam, een groot dakvenster en eveneens voorzien van een nette laminaatvloer. Voorts nog toegang tot een bergruimte waar zich ook de opstelling van de c.v.-installatie bevindt (hybride HR combiketel uit 2024).

Hebben wij uw belangstelling gewekt, maak dan snel een afspraak om deze woning in het echt te bekijken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 452

Overige

Perceel oppervlakte 377

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 452

Overige

Perceel oppervlakte 377

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek