Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Hertogshoef 250 Raamsdonksveer

Zoekt U een zeer ruime geheel gemoderniseerde en luxe afgewerkt woonhuis met 2 grote bergingen, en een zonnige tuin op het zuidoosten met drie overkappingen en met een buitenjacuzzi alsmede sauna, dan is deze woning zeker iets voor U!

De woning staat op een perceel van maar liefst 500 m2 eigen grond, heeft een woonoppervlakte van ruim 173 m2 en een inhoud van ca. 614 m3. Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is rond 1979, maar vanaf 2013 is de woning compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. De woning is volledig geïsoleerd en is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met rolluiken en diverse screens. Daarnaast beschikt de woning over maar liefst 35 zonnepanelen. Het energielabel is een A+!

Deze woning is heerlijk rustig in een hofje gelegen waar alleen bestemmingsverkeer komt. De achtertuin is geheel omsloten en vrij gelegen. Alle voorzieningen zijn op fietsafstand van de woning gelegen en voorts is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer.

Indeling van de woning:

Begane grond: Middels overdekte entree toegang tot de royale hal met garderobekast, stookruimte met opstelling c.v.-ketel Nefit HR en unit vloerverwarming, meterkast met 18 groepen, 3 aardlekschakelaars en 4 krachtgroepen. Vanuit de hal toegang tot de voormalige garage welke geheel verbouwd is tot luxe bijkeuken, de woonkamer, de 1e verdieping alsmede de geheel vernieuwde strak gestucte toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De woonkamer is lekker ruim van opzet en centraal in de woonkamer is de open haard gesitueerd. Middels openslaande tuindeuren toegang tot de tuin. Open keuken met keukenblok in een U-opstelling geplaatst en deze is voorzien van een quooker, 2 vaatwassers, gaskookplaat, afzuigkap, dubbele oven en een koelkast. De bijkeuken is eveneens hoogwaardig afgewerkt en voorzien van diverse vaste kasten en een klimaatkast, daarnaast de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur (op hoogte). De gehele begane grond is voorzien van een fraaie tegelvloer, strak gestucte wanden alsmede plafonds met inbouwspots.

1e Verdieping: De overloop met een vaste kast biedt toegang tot een slaap-/werkkamer gelegen aan de voorzijde met een kastenwand, de hoofdslaapkamer gelegen aan de achterzijde met inloopkastenkamer en is voorzien van een airco. Voorts de vol betegelde badkamer welke voorzien is van vloerverwarming, een wandcloset, ruime inloopdouche en wastafelmeubel met dubbele wastafel. Ook is de badkamer voorzien van een mechanische ventilatie. De verdieping is voorzien van een fraaie laminaatvloer, strak gestucte wanden en plafonds met inbouwspots.

2e Verdieping: Middels vaste trap te bereiken wederom een ruime overloop met een kastenwand en een airco en deze overloop biedt toegang tot nog eens 3 slaapkamers, allen voorzien van vaste kasten en screens/rolluiken. In een van de slaapkamers is ook nog een wastafelmeubel aanwezig. Ook deze verdieping is voorzien van een fraaie laminaatvloer, strak gestucte wanden en plafonds met inbouwspots.

Tuin: De achtertuin is heerlijk ruim van opzet, biedt veel privacy en beschikt over een eigen achterom. Aan de achterzijde van de woning is er een fraaie overkapping geplaatst. Er zijn 2 bijgebouwen in de tuin. Enerzijds een grote overkapping/tuinkamer met dubbele schuifpui met aansluitend een berging. Anderzijds nog een overkapping waar de infraroodsauna alsmede de jacuzzi is geplaatst en ook hier nog een praktische berging aansluitend. Naast de overkapping is de buitendouche gesitueerd. In deze tuin beleeft u echt het welness gevoel…

Hebben wij uw belangstelling gewekt, maak dan snel een afspraak om deze woning in het echt te bekijken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 173
Inhoud woonhuis 614

Overige

Perceel oppervlakte 500

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 173
Inhoud woonhuis 614

Overige

Perceel oppervlakte 500

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek