Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan een van de mooiste lanen van Raamsdonksveer gelegen, vrijstaande woning met volgroeide en fraai aangelegde tuin rondom, een grote inpandige garage en een royale oprit waar men meerdere auto’s kan parkeren. De woning heeft een beschutte ligging en is door de huidige eigenaar heel netjes onderhouden en in zeer goede staat.

Het object ligt in aan de rand van het centrum en aan de rand van een woonwijk, Op loopafstand van de nieuw te bouwen locatie van een basisschool, de sportparken en diverse voorzieningen en het openbaar vervoer. Er is tevens een goede aansluiting naar de A27 (Breda-Utrecht) en de A59 (Zonzeel- ’s Hertogenbosch). De overzijde van de straat biedt tevens voldoende ruimte tot parkeren.

De woning staat op een perceel van maar liefst 820m² en heeft een woonoppervlakte van ca. 155 m². De woning heeft een inhoud van ca. 680m³ inclusief de grote garage. Het bouwjaar van de woning is ca.1956. Verwarming en warm water middels c.v.-combiketel Vaillant HR (2016). De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen en is een aantal jaren geleden geheel aan de buitenzijde gestraald en opnieuw gevoegd. Ook is deze zeer goed onderhouden vrijstaande woning geheel voorzien van muurisolatie en dakisolatie.

Begane grond: Royale entree/hal met meterkast, betegelde toiletruimte met closet en fonteintje, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer en de keuken. De woonkamer is bijzonder ingedeeld in een royale T-vorm met een grote zithoek, prachtige schouw met luxe gashaard en openslaande deuren naar de grote achtertuin. De rest van de woonkamer is voorzien van veel lichtinval en een aparte eethoek met een doorgang naar de keuken. De gehele woonkamer is zeer fraai afgewerkt met sierlijsten, stucwerk en een nette parketvloer.

De royale keuken is aan de achterzijde gelegen en voorzien van een L-vormige keukeninrichting. De keuken is in lichte nette kleurstelling en verkeerd in nette staat. De keukeninrichting is voorzien van koelkast, kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een fraaie natuurstenen aanrechtblad. Vanuit de keuken is de royale bijkeuken bereikbaar met aansluitingen ten behoeven van de was-apparatuur. De bijkeuken is zo royaal dat het ook prima als extra werkkamer gebruikt zou kunnen worden (er past een groot bureau). Vanuit de bijkeuken toegang tot de grote garage en de achtertuin. De zeer royale garage is ruim genoeg om zowel als garage en ook tegelijkertijd als klusruimte en bergruimte gebruikt te kunnen worden en verder beschikt de garage over een grote bergzolder en is uitgerust met een elektrische deur.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers en de fraai afgewerkte en volledig ingerichte badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een vaste kast en wastafel. Slaapkamer gelegen aan de achterzijde eveneens met een vaste wastafel. De volledig met marmer betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, een douchecabine, wandcloset, dubbel wastafelmeubel en een fraaie marmerenvloer.

2e Verdieping: Middels vaste trap is de ruime zolder te bereiken met dakvenster en bergruimtes achter de schotten en tevens hier de opstelling voor de C.V.-installatie Vaillant HR uit 2016. Aansluitend de royale 4e slaapkamer met groot dakvenster.

Tuin: Deze heerlijke tuin ligt rondom de hele woning. De gehele dag is er wel ergens een plek in de tuin waar de zon schijnt. De tuin biedt veel privacy, vele groenvoorzieningen en een eigen achterom. De grote stenen garage is in spouw gebouwd en voorzien van een elektrische deur, elektra, water met een uitstortgootsteen.

Wilt u deze vrijstaande woning bekijken, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 155
Inhoud woonhuis 677

Overige

Perceel oppervlakte 820

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 155
Inhoud woonhuis 677

Overige

Perceel oppervlakte 820

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek