Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op geweldige locatie gelegen keurig onderhouden en instapklaar 3–kamer appartement met tuin op de begane grond. Het appartementencomplex is voorzien van een lift. Gelegen op loopafstand van het centrum van Raamsdonksveer. Winkels, sport en scholingsvoorzieningen zijn in de directe omgeving te vinden. Het appartement is voorzien van een royale tuin aan de achterzijde en 2 slaapkamers.

Het bijzondere aan dit appartement is dat het een soort van “vrijstaand” is. Met andere woorden, er zijn aan beide kanten geen buren, er zijn slechts alleen bovenburen.

De meest belangrijke pluspunten zijn : - Woonoppervlakte ca 72 m2. - Bouwjaar 2001 - Nieuwe CV ketel geplaatst 2020 - Airco geplaatst 2024 - Instap-klaar en goed onderhouden, met een neutrale afwerking - volledig geïsoleerd - Voorzien van veranda en flinke achtertuin bereikbaar vanuit de woonkamer - Goed onderhouden appartementencomplex - Dagelijkse voorzieningen/het centrum op loopafstand

INDELING

Begane grond: Aan de voorzijde via de trap of schuine oploop te bereiken voordeur naast de centrale hal/entree met brievenbussen, trappenhuis, lift en toegang naar bergingen waaronder de berging van nummer 65. Het appartement is heeft een eigen entree buiten de centrale hal.

Appartement Entree/hal met de meterkast, hal met toegang tot de twee slaapkamers aan beide zijden. Een ruime ouderslaapkamer met toegang tot ook de badkamer aan de linkerzijde, tevens aan de voorzijde aan de rechterzijde gelegen tweede (logeer)kamer/werkkamer. De hal en de slaapkamers zijn netjes afgewerkt en voorzien van een laminaatvloer.

Verder is vanuit de hal de separate toiletruimte te bereiken, de bergruimte met wasmachine aansluiting en opstelling cv ketel (Nefit HR 2020) te bereiken.

Vanuit de hal en vanuit de slaapkamer is er toegang tot de badkamer welke is voorzien van een douchecabine, wastafel en volledige wand-, en vloerbetegeling.

Vanuit de hal komen we ten slotte in de royale, aan de achterzijde gelegen, woonkamer die keurig is afgewerkt met een lichte wandafwerking en een nette laminaatvloer. De woonkamer is ruim van opzet en heeft opvallend veel lichtinval. Vanuit de woonkamer kun je via de openslaande tuindeuren naar de veranda en de zeer royale achtertuin. Verder is vanuit de woonkamer de open keuken te bereiken aansluitend aan de woonkamer. De keuken is netjes en voorzien van een afzuigkap, kookplaat, koelkast en veel bergruimte en werkruimte.

Verder is het appartement gelegen op een prettige locatie en is er ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Openbaar parkeren. Hebben wij uw interesse gewekt maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 249

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 249

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek