Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze nette tussenwoning is op een leuke locatie in een woonwijk gelegen en op loopafstand van verschillende voorzieningen, zoals scholen en winkels. Deze eengezinswoning doet aan de buitenkant niet vermoeden dat hij van binnen zo ruim van opzet is!

BELANGRIJKSTE PLUSPUNTEN - 127 m² eigen grond. - Oppervlakte in de woning ca. 111 m² verdeelt over 91m² woonoppervlakte en 22m² zolder. - Inhoud woning 398 m³. - Bouwjaar ca. 1975. - De woning is in de afgelopen jaren voorzien van een vaste trap naar de tweede verdieping. - 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een mogelijkheid om een 4e ruime slaapkamer op de tweede verdieping te maken met meer lichttoetreding en afwerking. - Ruime vrijstaande berging aan de voorzijde. - De woonwijk is kinderrijk en op 5 minuten loopafstand zijn er 3 scholen, een kinderdagverblijf, een supermarkt en cafetaria. - Voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

INDELING WONING Begane grond: Geheel voorzien van laminaatvloer, stucwerk, behang muren en spuitwerk plafond. Entree, hal met meterkast, toilet, een trapopgang naar de 1e verdieping. Toiletruimte met fonteintje, gedeeltelijk betegeld. Heerlijke ruime tuingerichte woonkamer welke is voorzien van een trapkast en via deur is de zeer ruime achtertuin te bereiken. Een zee van ruimte met veel mogelijkheden en geen bebouwing achter de woning.! Aan de voorzijde gelegen open keuken. Apparatuur: koelkast, vaatwasmachine, oven, 4-pits gaskookplaat en afzuigschouw.

1e verdieping: Overloop met toegang tot vaste trapopgang naar de 2e verdieping, 3 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van de woning en is een zeer royale slaapkamer over de gehele breedte van de woning. Slaapkamer 2 en 3 zijn aan de achterzijde gelegen en ook ruim van opzet. Alle slaapkamers zijn afgewerkt met een nette laminaatvloer. De badkamer voorzien van een wastafelmeubel met wastafel, spiegel, verlichting, en grote inloopdouche.

2e verdieping: Via een vaste trap te bereiken open zolderverdieping. Wegens een te kleine daglichttoetreding (1 enkel 4-pans dakraam) mag deze verdieping geen woonruimte genoemd worden, terwijl het na wat aanpassingen wel degelijk goed bruikbaar is als slaapkamer of leefruimte. Met het plaatsen van een groot dakraam en het maken van een leuke indeling is deze verdieping prima als extra slaapruimte in gebruik te nemen. Verder vinden we op deze verdieping de aansluiting van de wasmachine en de opstelling van de cv-ketel (Nefit HR 2016).

Kortom, een zeer ruime en aantrekkelijke woning. Kom kijken en ervaar royale woonruimte zelf!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 398

Overige

Perceel oppervlakte 127

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 398

Overige

Perceel oppervlakte 127

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek