Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een appartement in hartje centrum Raamsdonksveer dan is dit leuke 3-kamer appartement (type bovenwoning) misschien een mooie buitenkans.

Dit vernieuwbouwd hoekappartement ligt op de 1e verdieping boven een kantoor-/winkelruimte. Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 118 m² en een inhoud van ca. 399 m³. Aan de achterzijde is er een dakterras aanwezig van ca. 11 m2. Het bouwjaar/renovatiejaar van het appartement is 2018.

Het appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen aan de voorzijde en aluminium kozijnen aan de achterzijde en volledig voorzien van isolerende beglazing. Aan de voorzijde/zuidzijde zijn de ramen voorzien van screens. Verwarming en warm water middels eigen c.v.-combiketel Intergas HR (bouwjaar 2018).

De bijdrage aan de VvE bedraagt: € 150,- per maand.

Rondom het appartement zijn er ruim voldoende openbare parkeergelegenheden voor uw auto.

Indeling appartement: Eigen entree/hal met voldoende ruimte voor stalling fiets(en) / kinderwagen / scootmobiel op de begane grond met vernieuwde meterkast. Vanuit de hal via een trapopgang toegang tot de riante woon-/leefruimte. Het gehele appartement heeft door de grote raampartijen en serre een heerlijke lichtinval en is voorzien van stucwerk wanden, gestucte plafonds en een laminaat vloeren. De woonkamer is voorzien van een zeer fraaie open haard. Aan de achterzijde is de ruime woonkeuken gesitueerd, deze is bijzonder fraai vormgegeven door de hoge serre-dak-ramen. Daardoor is er in de keuken een zee van licht. De keuken is in rechte opstelling en voorzien van een koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat en RVS afzuigschouw. Vanuit de keuken middels openslaande deuren toegang tot het terras.

De woonkamer verleent toegang tot de tussenhal/gang met toegang tot 2 slaapkamers, was-/stookruimte en de moderne badkamer en een apart toilet. De badkamer is vol betegeld en met een inloopdouche en wastafelmeubel. Ruime slaapkamer gelegen aan de voorzijde en de hoofdslaapkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft openslaande deuren naar het terras en eveneens een bijzonder serredak. De toiletruimte is voorzien van een wandcloset en een fonteintje. Voorts een vaste kast waar de aansluiting wasapparatuur en opstelling c.v.-installatie Intergas HR 2018 is gesitueerd.

Door de ligging midden in het centrum kunt u voor de dagelijkse voorzieningen in het eigen dorp terecht. Winkels/sport en horeca op 50 tot 200 meter in de directe omgeving. Door de ideale ligging dichtbij uitvalswegen bent u overal snel ter plekke.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit geweldig gelegen appartement waarbij u vrij uitzicht heeft, over lekker veel leefruimte beschikt en op loopafstand kunt wonen van alle gewenste voorzieningen? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 399

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 399

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek