Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heereplein 12 te Raamsdonksveer.

Op prachtige locatie hartje centrum gelegen aan het Heereplein te Raamsdonksveer een groot vrijstaand winkel-/woonhuis met vrijstaande berging en tuin.

Het betreft hier een woning met diverse mogelijkheden, zowel op woon- als werkgebied. De woning beschikt namelijk over voldoende ruimte en mogelijkheden om naast wonen tevens een winkel, kantoor of praktijk aan huis te houden. De ruimtes zijn functioneel en kunnen direct als zodanig in gebruik genomen worden.

Deze vrijstaande woning staat op een perceel van 329 m2 eigen grond, heeft een woonoppervlakte van maar liefst 392 m2 en heeft een inhoud van ca. 1463 m3. Het oorspronkelijk bouwjaar van de woning is ca. 1930. Maar vanaf 1999 gemoderniseerd/gerenoveerd (2/3 geheel opnieuw opgetrokken) en in 2021 zijn er 19 zonnepanelen gelegd en in 2024 zijn de platte daken nog vernieuwd. Deze woning is gelegen in het centrum van Raamsdonksveer en is goed onderhouden, gemoderniseerd en voorzien van dak-, muur-, vloerisolatie en grotendeels isolerende beglazing. Verwarming en warm water middels combiketel (bouwjaar 1999). Daarnaast beschikt de woning nog over meerdere airco’s (die tevens kunnen verwarmen) en screens aan de voorzijde.

Indeling van de woning:

Begane grond: Op de begane grond is de winkelruimte gelegen en deze is voorzien van een tegelvloer, airco en een systeemplafond met licht armaturen. Aan de achterzijde is het magazijn, de kantoorkamer met aansluitend de pantry/keuken gelegen. De keuken is voorzien van een keukenblok in een rechte opstelling en hier bevinden zich tevens de aansluitingen voor de wasapparatuur. Voorts nog een separate toiletruimte en die is volledig betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje. In de winkel is er een trapopgang naar het woongedeelte op de 1e verdieping. Aan de linker voorzijde is er nog een separate hal met trapopgang naar hetzelfde woongedeelte.

1e Verdieping: Vanuit de separate ingang aan de voorzijde komt u in de woonkamer. Vanuit de winkel komt u uit op de overloop. De woonkamer is heerlijk ruim van opzet en kijkt uit over het Heereplein. Door de vele raampartijen heeft de woonkamer een heerlijke lichtinval. De woonkamer beschikt over een open haard met schouw, een dakkapel, een airco en heeft een fraai hoog plafond voor een extra ruimtelijke beleving met de spanten in het zicht. Vanuit de woonkamer toegang tot de overloop en de keuken. De keuken is eveneens ruim van opzet en het keukenblok is in een U-opstelling geplaatst en beschikt over een 6-pits fornuis met oven, afzuigkap, magnetron, koelkast en ook de vaatwasser ontbreekt niet. Vanuit de keuken eveneens toegang tot de overloop die alle ruimtes met elkaar verbindt. Er zijn 4 ruime slaapkamers aanwezig die alle beschikken over een groot dakvenster en een airco. Vanuit 1 slaapkamer aan de achterzijde is de tuin middels de brandtrap te bereiken. Er is een separate volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Daarnaast nog een ruim opgezette betegelde badkamer met wastafelmeubel met dubbele wastafel, een hoekbad, een douchecabine, een handdoekradiator en wederom een wandcloset.

Kelder: Er is een kelder aanwezig, afhankelijk van uw lengte op sta- of nagenoeg op stahoogte.

Tuin: Aan de achterzijde is de privacy biedende achtertuin gelegen en deze is nagenoeg volledig bestraat en beschikt over enkele borders. De tuin is vanaf de straatzijde aan beide zijdes te bereiken. In de tuin staat er nog een ruime vrijstaande houten berging.

Buiten: Naast de mogelijkheden om buiten te verblijven aan huis kunt u uiteraard ook heel eenvoudig een terrasje pikken buitenshuis, de woning ligt immers te midden van het bruisende centrum waar alle winkels goed vertegenwoordigd zijn. Deze woning is hartje centrum gelegen met een goede bereikbaarheid en scholen en winkels in de directe omgeving. De A59 en A27 zijn goed bereikbaar, dus u reist gemakkelijk naar steden zoals Breda, Waalwijk en Tilburg. In de directe omgeving zijn er voldoende parkeerplaatsen.

De foto’s, plattegronden en de video geven u een eerste impressie, echter krijgt u alleen tijdens een bezichtiging de juiste indruk van de sfeer, ruimte en mogelijkheden die deze bijzondere woning u te bieden heeft.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 8

Woningdetails

Woon oppervlakte 392
Inhoud woonhuis 1463

Overige

Perceel oppervlakte 329

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 8

Woningdetails

Woon oppervlakte 392
Inhoud woonhuis 1463

Overige

Perceel oppervlakte 329

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek