Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij Kasterleestraat 304 in Breda – Jouw Nieuwe Thuis!

Op zoek naar een modern, comfortabel en centraal gelegen appartement? Welkom bij Kasterleestraat 304, gelegen op de 8e verdieping van een goed onderhouden complex. Dit prachtige appartement biedt alles wat je nodig hebt voor een aangename en ontspannen leefomgeving. Met twee ruime slaapkamers, een lichte woonkamer, een moderne keuken en een keurige badkamer, is dit appartement perfect voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning in Breda.

Indeling van het appartement

Bij binnenkomst in het appartement betreed je via een portaal een ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. De hal is voorzien van een mooie vloer en biedt voldoende ruimte voor een garderobe. Van hieruit heb je toegang tot zowel de slaapkamers, de woonkamer, de keuken als de badkamer en de separate toiletruimte.

Woonkamer

De woonkamer is zonder twijfel het hart van dit appartement. Door de ligging op de 8e verdieping geniet je van een prachtig uitzicht over de omgeving, wat een gevoel van rust en ruimte geeft. De woonkamer is ruim opgezet en biedt voldoende plaats voor zowel een comfortabele zithoek als een eethoek. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval, wat de ruimte extra aantrekkelijk maakt. Het moderne interieur, met neutrale kleuren en hoogwaardige materialen, zorgt ervoor dat je je hier direct thuis zult voelen. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een ruim balkon.

Het Balkon

Het balkon is gelegen op het oosten. Hier kun je 's ochtends genieten van een kopje koffie in de zon of 's avonds ontspannen met een goed boek en een glas wijn. Het balkon biedt voldoende ruimte voor een zitje en planten, waardoor het een heerlijke plek is om te vertoeven tijdens de warmere maanden.

Keuken

Aan de voorzijde van het appartement vind je de moderne keuken. Deze is volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, oven, vaatwasser en een gaskookplaat met afzuigkap. De keuken biedt daarnaast voldoende kastruimte voor al je keukengerei en boodschappen. Het aanrechtblad biedt genoeg werkruimte voor het bereiden van heerlijke maaltijden en dankzij de praktische indeling is koken hier altijd een plezier. De strakke afwerking en moderne uitstraling maken van de keuken een echte eyecatcher in het appartement.

Slaapkamers

Het appartement beschikt over twee slaapkamers, beide ruim en licht. De grootste slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een kledingkast. De grote ramen zorgen voor een rustige en serene sfeer, ideaal voor een goede nachtrust. De tweede slaapkamer kan perfect dienen als kinderkamer, werkkamer of logeerkamer, afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Ook deze kamer is voorzien van voldoende lichtinval en heeft een moderne afwerking.

Badkamer en Toilet

De badkamer is modern en functioneel ingericht, met een strakke afwerking en hoogwaardige materialen. Je vindt hier een ruime inloopdouche, een wastafel met bijpassend meubel en een grote spiegel. De betegeling is uitgevoerd in neutrale kleuren, wat de ruimte een tijdloze uitstraling geeft. Het separate toilet (gemoderniseerd in 2020) is bereikbaar vanuit de hal en is, net als de badkamer, keurig afgewerkt.

Ligging en Omgeving

Kasterleestraat 304 heeft een gunstige ligging in een rustige buurt van Breda. Het appartement is gelegen op de 8e verdieping van een goed onderhouden complex, wat je niet alleen een prachtig uitzicht biedt, maar ook rust en privacy. Ondanks de rustige ligging, ben je binnen enkele minuten in het bruisende centrum van Breda, waar je kunt genieten van talloze winkels, restaurants, en uitgaansgelegenheden.

Voor jouw dagelijkse boodschappen kun je terecht in het nabijgelegen winkelcentrum, dat op loopafstand van het appartement ligt. Hier vind je een breed scala aan winkels, van supermarkten tot speciaalzaken, zodat je altijd alles binnen handbereik hebt. Daarnaast is het appartement gelegen nabij diverse uitvalswegen, wat het ideaal maakt voor forenzen.

Ook natuurliefhebbers komen hier volledig aan hun trekken. In de directe omgeving van het appartement vind je meerdere parken en groengebieden, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of gewoon kunt genieten van de frisse buitenlucht. De nabijheid van de natuur maakt dit appartement tot een ideale plek voor iedereen die houdt van een rustige en groene woonomgeving, zonder in te leveren op de gemakken van de stad.

Vooruitzicht: Verduurzaming naar Energielabel A

Een van de grootste pluspunten van dit appartement is dat het momenteel wordt verduurzaamd. Hoewel het appartement op dit moment nog energielabel E heeft, wordt het gehele complex binnenkort verduurzaamd. Dit betekent dat het energielabel van het appartement zal worden verhoogd naar energielabel A, wat zorgt voor een significante besparing op jouw energiekosten en een positieve impact heeft op het milieu.

De geplande verduurzamingsmaatregelen omvatten onder andere de isolatie van het dak en gevels, het vervangen van de ramen door HR++ glas, en de installatie van energiezuinige installaties zoals een centrale verwarmingsvoorziening en zonnepanelen. Deze maatregelen zorgen niet alleen voor een lager energieverbruik, maar maken het appartement ook extra comfortabel in zowel de zomer als de winter.

Dankzij deze verduurzaming is het appartement klaar voor de toekomst en profiteer je van een lagere energierekening, een verhoogd wooncomfort en een hogere waarde van jouw woning.

Overige Kenmerken

Oppervlakte: Het appartement heeft een woonoppervlakte van circa 80 vierkante meter, wat het een fijne ruimte maakt om te leven en te werken. Berging: Naast de ruime indeling van het appartement is er ook een externe berging op de begane grond, ideaal voor het stallen van fietsen, opslag van seizoensspullen of andere zaken die je niet dagelijks nodig hebt. Parkeren: Bij het complex is voldoende parkeergelegenheid aanwezig, zodat je altijd verzekerd bent van een parkeerplaats in de directe omgeving. Beheer: Het complex wordt goed onderhouden door een actieve VvE, wat ervoor zorgt dat zowel de gemeenschappelijke ruimtes als het gebouw zelf altijd in goede staat verkeren.

Samenvatting

Kasterleestraat 304 in Breda is een moderne en comfortabele woning die je alles biedt wat je nodig hebt voor een aangenaam leven. Met twee ruime slaapkamers, een lichte woonkamer, een moderne keuken en een nette badkamer is dit appartement volledig instapklaar. De rustige ligging, gecombineerd met de nabijheid van het centrum en natuurgebieden, maakt dit appartement tot een ideale keuze voor een breed scala aan woningzoekers.

De aankomende verduurzaming van het complex, waarbij het energielabel van E naar A wordt gebracht, maakt dit appartement niet alleen toekomstbestendig, maar ook een slimme investering. Je profiteert van een lagere energierekening, meer wooncomfort en draagt bovendien bij aan een duurzamere toekomst.

Wacht niet langer en grijp deze kans om eigenaar te worden van dit prachtige appartement in Breda. Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging en ervaar zelf de vele voordelen die Kasterleestraat 304 te bieden heeft. Dit is uw kans op een modern, comfortabel en duurzaam thuis in een van de mooiste steden van Nederland!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 252

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 252

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars