Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruim en sfeervol 3-kamer (hoek) appartement met eigen privé berging op de begane grond, energielabel B, eigen balkon/loggia op het zonnige zuidoosten en gelegen in een kleinschalig appartementencomplex op het eind van de galerij. Dit appartement is gelegen op de 1e verdieping en is ingedeeld met een lichte en zeer royale living met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, een separaat toilet en een praktische inpandige berging/wasruimte. Op loopafstand bevinden zich het Valkenberg park, het stadscentrum van Breda en het centraal station van Breda.

BIJZONDERHEDEN: - Gelegen op een toplocatie in 1 van de oudste straten van Breda - Energielabel B! - 2 ruime slaapkamers - Complex is voorzien van een lift en trappenhuis - Dichtbij alle voorzieningen - Rustig op een hoek gelegen op het einde van de galerij.

LIGGING EN OMGEVING Het appartement is gelegen op een fraaie locatie in het historische stadshart van Breda nabij het stadspark “Valkenberg”, de Grote Markt en het centraal station. Een grote diversiteit aan winkels, horecagelegenheden en openbare (culturele) voorzieningen zijn op een steenworp afstand gelegen.

BOUWKWALITEIT Het complex is volgens systeembouw opgetrokken met betonnen vloeren gecombineerd met deels traditionele steens uitgevoerde gevels. Het appartement is voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing. Voor verwarming en warm water wordt gebruik gemaakt van CV ketel (Intergas, jaar 2013, in eigendom) en wordt permanent mechanisch geventileerd. Het appartement is volwaardig geïsoleerd en beschikt over energielabel B. Tevens is er een lift aanwezig in het complex.

INDELING BEGANE GROND Middels afgesloten centrale doorgang met brievenbussen en bellentableau bereik je de toegang tot de hal met de lift. Het trappenhuis is apart bereikbaar. De berging (ca. 5m²) is voorzien van electra/licht en is bereikbaar via het terrein aan de achterzijde van het complex. In 2019 is aan beide kanten van de entree een hekwerk geplaatst, dit maakt de entree alleen toegankelijk voor bewoners.

APPARTEMENT 1e VERDIEPING Hal met entree, meterkast (4 groepen + 2 aardlekschakelaars), intercominstallatie, toegang tot alle vertrekken; woonkamer (ruim 40m²) met laminaatvloer, strakke wandafwerking en toegang tot de loggia en keuken; Open keuken met onder- en bovenkasten v.v. spoelbak, oven, 4-pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, afzuigkap; (ouder)slaapkamer I (ca. 4.66 x 2.70m.) aan de galerijzijde met laminaatvloer en strakke wandafwerking; slaapkamer II (ca. 3.44 x 2.08 m) aan de galerijzijde voorzien van laminaatvloer en strakke wandafwerking; complete badkamer (ca. 1.92 x 1.97m.) voorzien van ligbad, inloopdouche en wastafel; toiletruimte met closet en fonteintje; technische ruimte met opstelplaats cv-ketel, mechanische ventilatie-unit, opbergmogelijkheden én de aansluitingsmogelijkheid voor de wasapparatuur.

VERENIGING VAN EIGENAARS Door het kopen van een appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De bijdrage Vereniging van Eigenaren is thans ca. € 198,75 per maand inclusief het voorschot waterverbruik (ca. € 15,-). In de servicekosten is o.a. opgenomen: schoonmaak van de algemene ruimten, verlichting van de algemene ruimten, reservering voor klein- en groot onderhoud en opstalverzekering.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 255

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 255

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda