Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Modern en comfortabele maisonettewoning aan Cannaertserf 21 in Breda – twee slaapkamers, ruim balkon en energielabel A

Ben je op zoek naar een woning die instap-klaar is maar waar je ook nog je eigen smaak kunt toepassen? Dan is Cannaertserf 21 de plek voor jou! Deze fraaie maisonnettewoning beschikt over twee slaapkamers, een lichte woonkamer, een zonnig balkon op het westen en een handige berging. Gelegen in de rustige en groene wijk Kievitsloop, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor comfortabel en energiezuinig wonen.

Welkom op Cannaertserf 21

Bij binnenkomst valt meteen de moderne en goed onderhouden uitstraling van de woning op. De woning is licht en ruim door de grote ramen en de open indeling. De strakke afwerking en neutrale kleuren maken de woning stijlvol en aantrekkelijk. Met een recent vernieuwde hybride boiler en een energielabel A kun je genieten van lage energiekosten en een milieuvriendelijk thuis, zonder dat je direct hoeft te klussen.

Ruime en lichte woonkamer

De woonkamer vormt het hart van deze maisonnettewoning. Door de grote raampartijen komt er veel natuurlijk licht binnen, waardoor de ruimte altijd uitnodigend en warm aanvoelt. Hier heb je volop ruimte voor een gezellige zithoek en een eethoek, ideaal voor ontspannen avonden en diners met vrienden en familie. De woonkamer heeft directe toegang tot het balkon.

Zonnig balkon op het westen

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon op het westen. Dit betekent dat je vanaf de middag tot de avond kunt genieten van de zon. Het balkon biedt voldoende ruimte voor een zitje, zodat je hier in alle rust kunt ontspannen met een boek, een kop koffie of een glas wijn. Het is de perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van de buitenlucht.

Praktische keuken

De keuken in deze woning is praktisch en modern. Voorzien van inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, afzuigkap en oven, biedt de keuken alles wat je nodig hebt om te koken. De efficiënte indeling zorgt ervoor dat je veel werkruimte hebt, zonder concessies te doen aan de opbergruimte. Of je nu snel een maaltijd bereidt of uitgebreid kookt, deze keuken biedt alle mogelijkheden.

Twee comfortabele slaapkamers

De maisonnettewoning beschikt over twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer biedt genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. De tweede slaapkamer is iets kleiner, maar biedt voldoende ruimte voor een bed, een kantoor of een hobbyruimte.

Praktische indeling en energiezuinig

Een groot voordeel van deze woning is de doordachte indeling, die optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Met een energielabel A en een nieuwe hybride boiler kun je genieten van lage energiekosten en een comfortabele leefomgeving.

Centrale ligging in Kievitsloop

Cannaertserf 21 is gelegen in de rustige en groene wijk Kievitsloop in Breda. Ondanks de rustige ligging ben je snel in het bruisende centrum van Breda, waar je een breed scala aan winkels, restaurants en culturele voorzieningen vindt. Tevens zijn er supermarkten, scholen en sportfaciliteiten in de directe omgeving. De bereikbaarheid is uitstekend met goede verbindingen naar de A16 en A27 en het openbaar vervoer in de nabijheid.

Parkeren en berging

Bij de woning hoort een aparte berging op de begane grond, ideaal voor het opbergen van je fiets of andere spullen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid rondom het complex.

Jouw nieuwe thuis aan Cannaertserf 21

Cannaertserf 21 biedt een moderne, comfortabele woning op een ideale locatie in Breda. Met twee ruime slaapkamers, een zonnig balkon en een energiezuinig karakter, heeft deze maisonnettewoning alles wat je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar een eerste woning of een gezinswoning, deze woning voldoet aan al je wensen.

Plan vandaag nog een bezichtiging en ervaar zelf de unieke mogelijkheden van deze prachtige woning!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 282

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 282

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars