Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime eengezinswoning met royale tuin, zonnepanelen en multifunctionele ruimte op een toplocatie in Breda.

Welkom op Gastakker 116 in Breda, een prachtige woning die alles biedt wat u zoekt in een moderne gezinswoning. Deze goed onderhouden woning, met een tuin op het oosten, zonnepanelen en een energielabel B, is gelegen aan een autovrij hofje. Rust, ruimte en duurzaamheid komen hier samen, terwijl u toch dicht bij alle voorzieningen zit. Met een royale keuken, drie ruime slaapkamers, een multifunctionele ruimte in de achtertuin en een oprit voor uw eigen parkeerplek, heeft dit huis alles om comfortabel te wonen. Winkelcentrum Bisschopshoeve ligt op loopafstand en ook de uitvalswegen naar andere steden zijn snel en makkelijk te bereiken.

Gezellige ligging aan een autovrij hofje

Bij aankomst aan Gastakker 116 valt direct op hoe rustig en kindvriendelijk de omgeving is. Het autovrije hofje zorgt ervoor dat kinderen veilig buiten kunnen spelen en dat u geen last heeft van doorgaand verkeer. Dit hofje biedt een unieke combinatie van privacy en geborgenheid, en is bovendien prachtig groen aangelegd. Hier komt u thuis in een rustige, vertrouwde buurt waar buren elkaar nog kennen en groeten.

Eigen oprit en voortuin

De woning beschikt over een eigen oprit, waardoor u altijd verzekerd bent van een parkeerplek. Dit is een groot pluspunt in een woonwijk als deze. Voor de woning ligt een kleine voortuin, die u een sfeervolle entree biedt. Door de groene en autovrije omgeving ervaart u hier direct een gevoel van rust en ruimte.

Royale en moderne keuken

Bij binnenkomst in de woning betreedt u direct de lichte en ruime woonkamer, met aansluitend een royale open keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien en uitgerust met inbouwapparatuur. Denk hierbij aan een oven, vaatwasser, gaskookplaat en een ruime koelkast met vriesvak. Dankzij de vele opbergmogelijkheden is de keuken niet alleen mooi, maar ook functioneel. Hier kunt u naar hartenlust koken en gezellig tafelen met vrienden en familie.

De keuken biedt daarnaast voldoende ruimte voor een grote eettafel, waardoor dit het centrale punt van het huis is. Door de grote ramen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning geniet u van veel natuurlijk lichtinval gedurende de hele dag. Dit zorgt voor een frisse en uitnodigende sfeer, waarin u zich direct thuis voelt.

Zonnige tuin op het oosten

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de ruime achtertuin, gelegen op het oosten. Dit betekent dat u vooral in de ochtend en vroege middag volop van de zon kunt genieten, terwijl u in de late namiddag de nodige schaduw heeft. Ideaal voor warme zomerdagen! De tuin is netjes aangelegd met zowel een terras als veel beplanting, waardoor er volop mogelijkheden zijn om buiten te leven. Een groot voordeel van deze tuin is de rust en privacy die u ervaart, ondanks de centrale ligging van de woning.

Multifunctionele ruimte in de tuin

Achter in de tuin bevindt zich een ruime en multifunctionele ruimte, die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Of u nu een thuiswerkplek, hobbyruimte of extra opslag zoekt, deze ruimte biedt volop mogelijkheden. Ook kan deze ruimte perfect dienstdoen als speelkamer voor de kinderen of als sportkamer. Door de ligging achter in de tuin geniet u hier van veel privacy en rust, ideaal voor geconcentreerd werk of ontspanning.

Duurzaamheid en zonnepanelen

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in deze woning. De woning is voorzien van zonnepanelen, waardoor u niet alleen bijdraagt aan een beter milieu, maar ook profiteert van lagere energiekosten. Met een energielabel B is de woning bovendien goed geïsoleerd, wat het comfort verhoogt en de energierekening verder omlaag brengt. Een toekomstbestendige woning die klaar is voor de komende jaren!

Drie ruime slaapkamers

Op de eerste verdieping vindt u twee ruime slaapkamers (voorheen 3). De master bedroom is royaal en licht, met voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een kledingkast. De tweede slaapkamer is perfect als kinderkamer, werkkamer of logeerkamer. Dankzij de grote ramen in iedere kamer geniet u van veel natuurlijk licht en ventilatie.

De indeling van de slaapkamers biedt veel flexibiliteit. Heeft u meerdere kinderen, werkt u vaak thuis of heeft u hobby's waarvoor u extra ruimte nodig heeft? In deze woning kan het allemaal. De neutrale afwerking maakt dat u de kamers geheel naar eigen smaak kunt inrichten, zonder dat u veel hoeft te doen.

Royale badkamer met moderne afwerking

De badkamer is ruim en modern ingericht. Hier vindt u een comfortabele inloopdouche, een ruim ligbad en een dubbele wastafel. De moderne afwerking met neutrale kleuren en hoogwaardige materialen zorgt voor een luxe uitstraling. Deze badkamer biedt u alle ruimte om in alle rust te ontspannen na een lange dag. Door de aanwezigheid van een raam is er bovendien daglicht en natuurlijke ventilatie, wat zorgt voor een frisse en aangename sfeer.

Ruime zolder met mogelijkheden

De woning beschikt daarnaast over een ruime zolder, bereikbaar via een vaste trap. Deze zolder biedt volop mogelijkheden voor extra opslagruimte, momenteel is de zolder in gebruik als derde slaapkamer.

Praktische ligging: voorzieningen binnen handbereik

Gastakker 116 is ideaal gelegen met alle denkbare voorzieningen op korte afstand. Zo ligt winkelcentrum Bisschopshoeve op loopafstand, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen, een apotheek, eetgelegenheden en diverse speciaalzaken. Daarnaast zijn er meerdere scholen, sportfaciliteiten en gezondheidscentra in de buurt.

Ook de bereikbaarheid van de woning is uitstekend. De woning ligt op korte afstand van belangrijke uitvalswegen zoals de A16 en de A27, waardoor u in een mum van tijd in omliggende steden bent, zoals Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Bovendien is het openbaar vervoer goed geregeld, met meerdere bushaltes op loopafstand. Dit maakt de locatie ideaal voor zowel woon-werkverkeer als voor uitstapjes in de omgeving.

Kindvriendelijke omgeving en veel groen

De wijk waarin de woning ligt, is zeer kindvriendelijk. Niet alleen vanwege het autovrije hofje, maar ook vanwege de vele speelplekken in de buurt en het groene karakter van de wijk. Er zijn diverse parken en speelweides op loopafstand, waar kinderen veilig kunnen spelen en u kunt genieten van een wandeling of fietstocht. Ook voor sportievelingen is er genoeg te doen in de omgeving, met diverse sportverenigingen en fitnesscentra in de buurt.

Uw nieuwe thuis op Gastakker 116

Kortom, deze woning op Gastakker 116 in Breda biedt alles wat u zoekt in een comfortabele gezinswoning: ruimte, comfort, duurzaamheid en een gunstige ligging. Met een royale keuken, drie slaapkamers, een multifunctionele ruimte in de tuin en een zonnige tuin op het oosten is dit de ideale plek voor gezinnen die op zoek zijn naar een rustige, maar centrale plek om te wonen. De zonnepanelen en het energielabel B maken deze woning bovendien toekomstbestendig en voordelig in gebruik.

Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging om deze prachtige woning zelf te ervaren!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 476

Overige

Perceel oppervlakte 172

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 476

Overige

Perceel oppervlakte 172

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars