Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Modern en comfortabel appartement op Vekenoord 57 in Breda – twee slaapkamers, luxe badkamer en zonnig balkon

Ben je op zoek naar een instapklaar appartement op een uitstekende locatie in Breda? Dan is Vekenoord 57 dé plek voor jou! Dit mooie appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, een moderne keuken, een luxe badkamer, en een balkon op het westen waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Gelegen in een rustige en groene omgeving, met alle voorzieningen binnen handbereik, is dit appartement perfect voor starters, stellen of kleine gezinnen die willen genieten van comfort, luxe en gemak.

Welkom op Vekenoord 57

Bij binnenkomst valt meteen op hoe goed het appartement is onderhouden. Het gehele appartement is voorzien van een moderne, strakke afwerking en geniet van veel natuurlijk licht door de grote ramen. De praktische indeling en het gebruik van neutrale kleuren maken het appartement licht en ruimtelijk. Dit is een woning waar je direct kunt intrekken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over enige verbouwing of aanpassing.

Ruime en lichte woonkamer

De woonkamer van dit appartement is het hart van de woning. De open indeling en de grote raampartijen zorgen ervoor dat de ruimte altijd licht en uitnodigend aanvoelt. Je hebt hier alle ruimte om een gezellige zithoek in te richten waar je kunt ontspannen na een lange dag, evenals een eethoek voor gezellige diners met vrienden en familie. De woonkamer staat in directe verbinding met het balkon, wat de ruimte nog verder vergroot en je uitnodigt om lekker buiten te zitten zodra het weer dat toelaat.

Zonnig balkon op het westen

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het heerlijke balkon, gelegen op het westen. Dit betekent dat je hier vanaf de middag tot laat in de avond kunt genieten van de zon. Het balkon biedt voldoende ruimte voor een zitje, waardoor je in alle rust buiten kunt ontspannen met een goed boek of een glas wijn. Dit balkon is de perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van de buitenlucht en het uitzicht.

Moderne en volledig uitgeruste keuken

De keuken van dit appartement is modern en van alle gemakken voorzien. Strak vormgegeven met hoogwaardige materialen en inbouwapparatuur, biedt de keuken alles wat je nodig hebt om uitgebreid te kunnen koken. Zo is de keuken voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en voldoende kastruimte om al jouw keukengerei en voorraad netjes op te bergen. Dankzij de efficiënte indeling heb je hier volop werkruimte, zonder dat het ten koste gaat van de beschikbare ruimte in het appartement. Of je nu een snelle maaltijd klaarmaakt of uitgebreid wilt koken, in deze keuken kan het allemaal.

Handige bijkeuken met wasmachineaansluiting

Grenzend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken, een bijzonder praktisch extraatje in dit appartement. Hier vind je de aansluitingen voor de wasmachine en eventueel een droger. Daarnaast is er voldoende ruimte voor extra opslag of om bijvoorbeeld schoonmaakspullen of keukengerei op te bergen. Deze bijkeuken zorgt ervoor dat je alles netjes uit het zicht kunt houden, waardoor de rest van het appartement strak en opgeruimd blijft.

Luxe badkamer met inloopdouche

De badkamer van dit appartement bied je het comfort van een luxe hotel. De ruime inloopdouche is voorzien van moderne regendouche, waardoor elke douchebeurt voelt als een moment van pure ontspanning. De badkamer is verder voorzien van een moderne wastafel met meubel, waarin je al jouw toiletartikelen kunt opbergen. De strakke afwerking en het gebruik van neutrale, tijdloze materialen zorgen ervoor dat deze badkamer niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en luxe aanvoelt.

Twee ruime slaapkamers

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, ideaal voor gezinnen, stellen of als extra ruimte voor thuiswerken. De hoofdslaapkamer is groot genoeg voor een tweepersoonsbed en een kledingkast, en heeft veel natuurlijk licht. Deze kamer biedt een rustige, comfortabele plek om tot rust te komen na een drukke dag.

De tweede slaapkamer is iets kleiner, maar biedt voldoende ruimte voor een eenpersoonsbed of kan gebruikt worden als kantoor, hobbyruimte of logeerkamer. Dankzij de praktische indeling zijn beide slaapkamers eenvoudig in te richten naar jouw eigen smaak en behoeften.

Praktische indeling en voldoende opbergruimte

Een groot pluspunt van dit appartement is de efficiënte en doordachte indeling. Naast de twee slaapkamers en de bijkeuken is er voldoende opbergruimte in de woning, waardoor je altijd een nette en opgeruimde leefomgeving kunt creëren. De hal is ruim genoeg voor een kapstok en schoenenrek, en in de diverse kasten kun je al jouw persoonlijke spullen netjes opbergen.

Centrale ligging met alle voorzieningen binnen handbereik

Vekenoord 57 is gelegen in een rustige en groene woonwijk in Breda. Ondanks de rustige ligging ben je binnen enkele minuten in het bruisende centrum van Breda, waar je een uitgebreid aanbod vindt van winkels, restaurants, cafés en culturele voorzieningen. Ook zijn er diverse supermarkten, scholen en sportfaciliteiten in de directe omgeving van het appartement, waardoor je alles binnen handbereik hebt.

Bovendien is de bereikbaarheid uitstekend. De uitvalswegen naar de A16 en de A27 zijn snel te bereiken, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot omliggende steden zoals Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld, met meerdere bushaltes op loopafstand van de woning. Dit maakt Vekenoord 57 de ideale uitvalsbasis voor zowel werk als ontspanning.

Parkeren en berging

Bij het appartement hoort een aparte berging, gelegen op de begane grond. Hier kun je eenvoudig jouw fiets of andere spullen veilig opbergen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid rondom het complex, waardoor je altijd in de buurt van de woning kunt parkeren. Het complex beschikt tevens over een parkeerplaats op eigen terrein.

Uw nieuwe thuis op Vekenoord 57

Vekenoord 57 biedt een moderne, instapklare woning op een ideale locatie in Breda. Met twee ruime slaapkamers, een luxe badkamer, een moderne keuken en een zonnig balkon op het westen heeft dit appartement alles wat je nodig hebt voor comfortabel en stijlvol wonen. Of je nu op zoek bent naar een eerste woning, een pied-à-terre of een investering, dit appartement voldoet aan al jouw wensen.

Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging om zelf de unieke sfeer en mogelijkheden van dit prachtige appartement te ervaren!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 228

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 228

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars