Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Klussers opgelet u kunt bieden vanaf € 365.000,- k.k op deze unieke twee-onder-een-kap woning met maar liefst 4 slaapkamers, moderne badkamer en een aangebouwde stenen garage kan binnenkort van u zijn. De woning is tijdelijk onbewoond geweest en kan een opfrisbeurt gebruiken. De vraagprijs is gebaseerd op de staat van deze twee-onder-een-kap woning.

De woning ligt in de gewilde woonwijk Kievitsloop, op de hoek van de straat bij de ingang van een rustig woonhofje dat alleen geschikt is voor bestemmingsverkeer. Op loop/fietsafstand van deze kindvriendelijke woonlocatie bevinden zich o.a. een kinderopvang, basisscholen, het voortgezet onderwijs, winkelcentrum Heksenwiel, alsmede een kerk, bibliotheek, sportvelden, tennisbanen, openbaar vervoer en station Breda-Prinsenbeek. De wijk heeft een apart fietsnetwerk en veel groen (landgoed de Burgst, recreatieplas de Asterd en het Haagse Beemden Bos). De verbindingen met het centrum van Breda, het Centraal Station Breda en de uitvalswegen A16, A58 en A59 zijn uitstekend.

INDELING
Begane grond:
Entree met toegang tot de hal. Via de hal heeft u toegang tot de trapopgang, deels betegelde toiletruimte met fonteintje, bergkast met stadverwarming unit en meterkast.

Ruime L-vormige woonkamer die gesitueerd is aan achterkant, er ligt een plavuizen vloer, de muren zijn glad gestukt en een rustieke openhaard zorgt voor veel sfeer in de hoek van de woonkamer. De ramen in de woonkamer zijn voorzien van dubbelglas.

De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur en een graniet star galaxy keukenblad. Via de open keuken is de tuin te bereiken doormiddel van een loopdeur.

De groene achtertuin is gelegen op het zuiden. De achtertuin is voorzien van een stenen garage en achterom. De aangebouwde stenen garage is voorzien van elektra.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de luxe badkamer.
Slaapkamer I afmeting circa. 7,5 m2 aan de achterzijde voorzien van enkelglas.
Slaapkamer II afmeting circa. 12 m2 aan de achterzijde voorzien van enkelglas.
Slaapkamer III afmeting circa. 10 m2 aan de voorzijde voorzien van enkelglas.

De moderne badkamer is voorzien van een ruime wastafel, designradiator, zwevende toilet en een luxe inloop regendouche met glazenschuifdeur. De volledige betegelde badkamer is voorzien van witte glanzende tegels en antracieten tegels.

Tweede verdieping:
De overloop met vaste trap geeft toegang tot de slaapkamer en de installatieruimte voor de wasapparatuur.
Slaapkamer IV afmeting circa. 12 m2 voorzien van een dakraam en opbergruimte achter de knieschot.

Algemeen:
* Energielabel B
* Moderne badkamer met inloopdouche
* Riante zolder
* Aangebouwde garage met elektra
* Overal dubbelglas behalve op de eerste verdieping
* Stadsverwarming

Omdat de verkoper zelf niet de woning heeft bewoond, kan de verkoper geen garantie geven op de woning. Het wordt verkocht met een niet-zelfbewoningclausule.

Deze presentatie geeft slechts een globale indruk van de werkelijkheid en sfeer van deze leuke twee-onder-een-kapwoning. Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging!

Bij verkoop wordt gebruik gemaakt van het model koopovereenkomst vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

Aan de inhoud van deze brochure en de daarin vermelde gegevens, welke slechts als informatief bedoeld zijn, kunnen geen rechten worden ontleend. Wij houden ons het recht voor om deze brochure te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 99.6
Inhoud woonhuis 413.32
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Schilddag
Tuin opp 68.25
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 202
Tuin achter Ja
Tuin diepte 7.8
Tuin breedte 8.75
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Verwaarloosd
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 99.6
Inhoud woonhuis 413.32
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Schilddag
Tuin opp 68.25
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 202
Tuin achter Ja
Tuin diepte 7.8
Tuin breedte 8.75
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Verwaarloosd
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Bol Makelaars & Taxateurs B.V