Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Welkom bij deze volledig gemoderniseerde, instapklare villa in de wijk Haagse Beemden, Breda !

Deze oase van rust biedt alles wat de moderne levensgenieter verlangt: energielabel A+, luxe afwerkingen en een flinke dosis comfort. Ideaal voor grote gezinnen of professionals die een perfecte balans zoeken tussen thuiswerken en ontspannen. Ontdek deze duurzame en veelzijdige villa en ervaar de ultieme woonbeleving. Uw droomhuis wacht op u in een van Breda's meest groene wijken!


Hoogtepunten van de woning
- Volledig gemoderniseerde instapklare villa: Deze woning is recentelijk gerenoveerd en verduurzaamd, klaar om direct in te trekken.
- Energielabel A+: Dankzij de nieuwe luchtwarmtepomp, 29 zonnepanelen en volledige isolatie is deze villa niet alleen milieuvriendelijk maar ook uiterst energie-efficiënt.
- Gasloos vanaf 2019: De woning is volledig van het gas en stadsverwarming af en beschikt over een luchtwarmtepomp, lage temperatuurverwarming, vloerverwarming en een luchtventilatiesysteem.
- Luxueuze buitenruimte: De tuin rondom ligt op het zuiden en beschikt over een luxe buitenverblijf, een overdekt terras met windscherm en een doordacht lichtplan.
- Ruimte en comfort: Met 354 m² woonoppervlakte, zes slaapkamers, een zelfstandige kantoorruimte en een eigen gym met wellnessruimte/sauna, biedt deze woning volop ruimte voor het hele gezin.
- Slim wonen: Uitgerust met een domoticasysteem en UTP/wifi door de hele woning, ook met vaste aansluitpunten, waardoor deze villa klaar is voor de toekomst.

Deze villa, met een woonoppervlakte van 354 m² en een perceeloppervlakte van 689 m², biedt de perfecte balans tussen luxe en duurzaamheid. Met een energielabel A+ en volledig gasloos sinds 2021, is deze woning een toonbeeld van modern wonen. De luchtwarmtepomp uit 2023 zorgt voor zowel verwarming als koeling, terwijl de vloerverwarming en het luchtventilatiesysteem door de hele woning voor een comfortabel en neutraal klimaat zorgen, dat per ruimte in te stellen is. De tweede verdieping wordt gekoeld en verwarmd door middel van airconditioning. 

Binnenin vindt u een ruime moderne living met een eetgedeelte dat grenst aan de tuin. De luxe keuken met kookeiland en wandopstelling is voorzien van hoogwaardige Miele-apparatuur, inclusief een ingebouwde koffiemachine en inductiekookplaat met afzuigsysteem. Voor extra gemak is er een tweede keuken die bij het kantoorgedeelte hoort, met een volledige uitrusting.

De villa beschikt over zes ruime slaapkamers, waarvan één met een eigen douche en wastafelmeubel. De master bedroom is een prettige en lichte ruimte met een, deels afgescheiden, garderobegedeelte en directe toegang tot het balkon aan de achterzijde. Verder is er  een ruime, moderne badkamer met een inloopdouche, Sunshower, ligbad en een dubbel wastafelmeubel. De toiletruimte is separaat. 

Het huis is volledig geïsoleerd en voorzien van HR++ beglazing, deels kunststof en deels houten kozijnen en airconditioning in de woonkamer, kantoor, drie slaapkamers en de gym. De eerste grote renovatie vond plaats in 2019, gevolgd door verdere verbouwingen en verduurzaming van 2021 tot 2023.

De ruime en onderhoudsvriendelijke tuin met palmen en volwassen olijfbomen is omringd door houten tuinschermen en een strakke afwerking met grote tegels en grind. De luxe tuinkamer is sfeervol. Hier kan je in alle seizoenen genieten van het buitenleven. 

Extra kenmerken
Daarnaast biedt deze villa een zelfstandige kantoorruimte aan huis, ideaal voor thuiswerken of dubbele bewoning. De eigen gym met sauna is perfect voor ontspanning na een lange werkdag. Verder beschikt de woning over een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein met voorbereiding voor een laadpunt voor een elektrische auto.

De locatie in de groene wijk Haagse Beemden biedt het beste van twee werelden: rust en ruimte, gecombineerd met de nabijheid van voorzieningen en op fietsafstand van het bruisende centrum van Breda. De wijk is rijk aan groen, beschikt over drie winkelcentra, diverse scholen en sportverenigingen, en heeft uitstekende openbaar vervoersverbindingen. Kortom, uw perfecte thuis wacht op u!

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek de ongeëvenaarde charme en comfort van deze unieke villa. Uw droomhuis in Breda wacht op u!

Highlights van de woning
- Volledig gemoderniseerde instapklare villa: Deze villa is recentelijk gerenoveerd met oog voor detail en modern comfort, waardoor u zonder zorgen kunt verhuizen en direct kunt genieten van uw nieuwe thuis. De hoge kwaliteit van de afwerking en de moderne voorzieningen maken dit huis helemaal klaar voor de toekomst.
- Energielabel A+: Deze woning is uiterst energie-efficiënt dankzij de luchtwarmtepomp, 29 zonnepanelen en volledige isolatie. Dit betekent lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk, wat niet alleen goed is voor uw portemonnee maar ook voor het milieu.
- Gasloos: Sinds 2019 volledig gasloos en sinds 2023 van de stadsverwarming afgesloten, met een geavanceerde luchtwarmtepomp en lage temperatuurverwarming. Dit maakt de woning veiliger, milieuvriendelijker en voorbereid op een duurzame toekomst zonder fossiele brandstoffen.
- Ruime tuin op het zuiden: De tuin rondom de woning ligt op het zuiden en biedt volop zonlicht, maar ook voldoende mogelijkheden om de schaduw op te zoeken. Met een luxe buitenverblijf en overdekt terras met windscherm, kunt u hier heerlijk ontspannen en genieten van het buitenleven, ongeacht het weer.
- Ruimte en comfort: Met een woonoppervlakte van 354 m², zes slaapkamers, een zelfstandige kantoorruimte en een eigen gym met wellnessruimte/sauna, biedt deze villa volop ruimte en comfort voor het hele gezin. De woning is flexibel in te richten naar uw wensen.
- Slim wonen: Uitgerust met een modern domoticasysteem en UTP/wifi door de hele woning, inclusief vaste aansluitpunten. Dit maakt het eenvoudig om al uw slimme apparaten te integreren en te genieten van een verbonden en efficiënt huishouden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 354
Inhoud woonhuis 1334

Overige

Perceel oppervlakte 689
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 354
Inhoud woonhuis 1334

Overige

Perceel oppervlakte 689
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda