Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

JE TOEKOMSTIGE THUIS IN HEUSDENHOUT
Ben je op zoek naar een fijne plek voor jezelf, met z’n tweeën of samen met je jonge gezin? Dan is dit appartement in de gezellige buurt Heusdenhout precies wat je zoekt. Met energielabel A, een praktische indeling over twee verdiepingen en een knusse omheinde plaats, biedt dit huis alles wat je nodig hebt. Lees verder om alle details te ontdekken.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Maisonnette verdeeld over twee verdiepingen: Ruimte en comfort verdeeld over twee niveaus.
Grote leefruimte en praktische berging: Beneden een royale leefruimte met een berging die direct toegang biedt tot buiten.
Omheinde plaats van 16 m²: Geniet van de privacy en rust in je eigen omheinde buitenruimte.
Twee slaapkamers: Een van de slaapkamers kan eventueel worden opgesplitst in twee kamers.
Functionele badkamer en keuken: Beide ruimtes zijn van goed formaat. 
Privé parkeerplaats: Achter het complex heb je je eigen parkeerplaats, en er is genoeg openbare parkeerruimte voor de deur.
Duurzaam wonen: Dankzij energielabel A ben je verzekerd van een energiezuinige woning.
Servicekosten VvE: 191,38 euro per maand 

DE WONING IN DETAIL

Bij binnenkomst in deze maisonnette valt meteen de ruime en lichte leefruimte op. Met 38 vierkante meter heb je genoeg ruimte om comfortabel te wonen en gasten te ontvangen. De keuken heeft al een aantal gebruiksjaren erop zitten maar is praktisch ingericht en biedt voldoende ruimte voor al je kookavonturen, of je nou een simpele maaltijd maakt of een uitgebreid diner. 

Aan de achterzijde van de woning vind je een praktische berging die indirect toegang biedt tot buiten. De omheinde plaats van ongeveer 16 m² is perfect om je dag rustig te beginnen met een kop koffie of om ’s avonds even buiten te zitten.

Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer is ruim en biedt voldoende plek voor een groot bed en een kledingkast. De hoofdslaapkamer kan eventueel opgesplitst worden in twee aparte kamers. ideaal als je bijvoorbeeld een thuiskantoor nodig hebt. De tweede slaapkamer is ook goed van formaat en kan zeker gebruikt worden als volwaardige slaapkamer. 

De badkamer is functioneel en goed onderhouden, klaar voor nog vele jaren gebruik. Tussen de hoofdslaapkamer en de badkamer bevindt zich een grote berging met ruimte voor de wasmachine en droger. Hier vind je ook de stadsverwarming en mechanische ventilatie unit.

Bovendien heb je een privé parkeerplaats achter het complex, en aan de voorzijde voldoende parkeermogelijkheden voor gasten. Het complex ‘De Drie Hoven’ biedt ook toegang tot een gezamenlijke binnentuin waar je van de groene omgeving kunt genieten.

Deze woning, gebouwd in 1999, ligt tussen de wijken ‘Brabantplein’ en ‘Heusdenhout’, een centrale en kindvriendelijke locatie. Voor de deur ligt een brede strook gemeentelijk groen, wat zorgt voor een fijne buffer tussen de straat en je woning.

BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN

Maisonnette verdeeld over twee verdiepingen voor extra ruimte en comfort.
Grote leefruimte en praktische berging met direct toegang tot buiten.
Omheinde plaats van 16 m² voor privacy en rust.
Twee slaapkamers, waarvan één eenvoudig in twee kamers op te delen is.
Goed onderhouden badkamer en keuken, klaar voor langdurig gebruik.
Privé parkeerplaats achter het complex, met extra parkeerplaats voor de deur.
Energielabel A, voor duurzaam en energiezuinig wonen.
De maisonnette valt onder de VvE de drie Hoven1 waarvan de bijdrage 191,38 euro per maand bedraagt. 
Het complex is gelegen aan de rustige fietsstraat. 

Ben je klaar om je nieuwe thuis te ontdekken? Deze woning wacht op je. Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging!

Maisonette verdeeld over twee verdiepingen
Geniet van de ruimte en het comfort van deze maisonette, verdeeld over twee verdiepingen. De indeling zorgt voor een speelse en praktische woonervaring. Beneden vind je een royale leefruimte waar je heerlijk kunt ontspannen en boven bevinden zich de slaapkamers, wat zorgt voor extra privacy.

Grote leefruimte en praktische berging
De ruime leefruimte op de begane grond biedt genoeg plek voor zowel een gezellige zithoek als een eethoek. Aan de achterzijde is een handige berging die direct toegang biedt tot buiten, ideaal voor het opbergen van fietsen en tuinspullen.

Omheinde plaats van 16 m²
De omheinde plaats van ongeveer 16 m² biedt je een eigen stukje buitenruimte waar je in alle privacy kunt genieten. Perfect voor een ochtendkoffie, een boek lezen in de zon of een intiem diner bij kaarslicht. De omheining zorgt voor een veilige en beschutte omgeving.

Twee slaapkamers
Op de bovenverdieping vind je twee ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer is groot genoeg voor een kingsize bed en een kledingkast. De tweede slaapkamer kan eenvoudig worden opgedeeld in twee aparte kamers, wat ideaal is voor een kinderkamer of een thuiskantoor.

Functionele badkamer en keuken
De keuken en badkamer zijn beide praktisch en goed onderhouden. De keuken biedt genoeg ruimte en faciliteiten om je kookkunsten tot uiting te brengen, en de badkamer is fris en functioneel, met voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Privé parkeerplaats
Achter het complex heb je een eigen parkeerplaats, waardoor je altijd verzekerd bent van een plek voor je auto. Daarnaast is er voor de deur voldoende openbare parkeergelegenheid voor je gasten. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over parkeren.

Duurzaam wonen
Met een energielabel A is deze woning niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee. De energiezuinige voorzieningen helpen je energiekosten laag te houden, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 411

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 411

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda

Wooninfluencers

Laden..