Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij jouw toekomstige thuis aan de Middellaan 168 in Breda! Dit sfeervolle appartement op de eerste verdieping van een compacte portiek biedt een unieke combinatie van comfort, stijl en een fantastische locatie nabij het centrum. Perfect voor starters, young professionals of iedereen die op zoek is naar een gezellige plek dicht bij de stad.

Kenmerken van het appartement:

Woonoppervlakte: circa 56 m² Slaapkamers: 1 ruime slaapkamer met directe toegang tot de badkamer Balkon: Gelegen op het zuidwesten, perfect om te genieten van de avondzon Toilet: Separaat toilet voor extra comfort Keuken: Moderne halfopen keuken met gezellige bar Verdieping: Eerste verdieping Isolatie: Voorzien van HR++ glas voor energiezuinig wonen Berging: Ruime externe bergruimte onder het complex

Woonkamer en Keuken: Bij binnenkomst word je verwelkomd door een lichte en uitnodigende woonkamer via de tussenliggende hout-/ glazen pui. De woonkamer biedt voldoende plek voor verschillende hoekjes; van comfortabele zithoek tot gezellige eethoek en van leeshoek tot borrelhoek. Dankzij de grote ramen en de ligging op het zuidwesten geniet je hier van veel natuurlijk licht; de binnen schijnende zon en het stadse uitzicht.

De moderne halfopen keuken is voorzien van alle gemakken die je nodig hebt en in perfecte staat: een 4-pits inductiekookplaat, elektrische oven, koel-vriescombinatie en een vaatwasser. Het barretje aan de keuken is ideaal om aan te zitten voor een snelle maaltijd of een gezellige borrel met vrienden. Daarnaast zorgt het barretje voor een afscheiding tussen de woonkamer en keuken.

Slaapkamer: De ruime slaapkamer biedt meer dan genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed, ruime kleding-/ opbergkast en bureau. Vanuit de slaapkamer heb je directe toegang tot de badkamer, wat zorgt voor een praktisch en prettig gebruik van de ruimte. Het grote raam zorgt voor veel lichtinval.

Badkamer: De badkamer is netjes onderhouden en beschikt over een douche, wastafel en een wasmachineaansluiting. De directe toegang vanuit de slaapkamer zorgt voor extra gemak en comfort.

Balkon: Een van de highlights van dit appartement is het balkon op het zuidwesten. Hier kun je in de avondzon genieten van een kopje koffie of een glas wijn, met het geluid van de Grote Kerk op de achtergrond. Het balkon biedt voldoende ruimte voor een loungepallet, balkontafel en groen.

Locatie: De ligging van dit appartement in de wijk Schorsmolen is ideaal. Je woont hier op steenworp afstand van de bruisende binnenstad van Breda met gezellige cafés, restaurants, en diverse winkels. Ook het Centraal Station is op loopafstand en de uitvalswegen zijn snel bereikbaar, waardoor je gemakkelijk op pad kunt.

Bijzonderheden: Goed onderhouden appartement uit de jaren ‘80 Voorzien van HR++ glas en kunststofkozijnen voor uitstekende isolatie Actieve VvE en goed onderhouden complex Centrale ligging tussen De Singel en De Haven Gezellig balkon op het zuidwesten Gratis parkeervergunning voor eerste auto en zeer goedkope bezoekersregeling Externe bergruimte Gezamenlijke fietsenstalling voor de deur Uitstekende PVC vloer Keuken in perfecte staat Praktische inbouwkast in gang

Ben je enthousiast geworden over dit fijne appartement? Plan dan snel een bezichtiging en ontdek zelf de charme en mogelijkheden van wonen aan de Middellaan 168. Wij laten je graag alle mooie details van deze woning zien en beantwoorden met plezier al jouw vragen. Wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van dit gezellige appartement in Breda! We hopen je snel te mogen verwelkomen voor een bezichtiging. Tot dan!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 56
Inhoud woonhuis 181

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 56
Inhoud woonhuis 181

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars