Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INTRODUCTIE

Welkom in de levendige buurt Ypelaar, waar jouw droomhuis op je wacht! Deze ruime tussenwoning met vier slaapkamers is perfect voor jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens die op zoek zijn naar comfort en gemak. Met energielabel C, een kindvriendelijke omgeving, en een locatie die alles binnen handbereik heeft, is dit huis een diamant in de kroon van Ypelaar. De woning biedt niet alleen de mogelijkheid om de keuken naar jouw wens open te maken, maar heeft ook een prachtige tuin gelegen op het noordwesten. Bereid je voor om verliefd te worden op dit prachtige huis!

HOOFDKENMERKEN

Ruime tussenwoning met 4 slaapkamers
Energielabel C voor een lagere energierekening
Kindvriendelijke buurt met ruimte om te spelen en te groeien
Ideale locatie, dichtbij sportfaciliteiten, scholen en winkelcentra
Mogelijkheid om, met een kleine ingreep, de keuken open te maken, momenteel voorzien van 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi magnetron
Begane grond met rolluiken en buitenzijde in juni 2024 geschilderd voor een frisse look

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in dit heerlijke huis en voel direct de charme die het te bieden heeft. De entree verwelkomt je met een prachtig glas-in-lood detail, waardoor je meteen het huiselijke gevoel krijgt. Hier is ook het toilet en een trapkast gesitueerd. 

De begane grond is voorzien van rolluiken (handmatig en elektrisch te bedienen), wat zorgt voor extra privacy en veiligheid. De lichte en ruime woonkamer is de perfecte plek voor gezellige avonden met familie en vrienden. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de keuken. 

De keuken, die momenteel is uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap en combi magnetron, biedt de mogelijkheid om, met een kleine ingreep, open gemaakt te worden. Stel je voor: een open keuken waar je tijdens het koken gezellig kunt kletsen met je gasten in de woonkamer. Dit huis geeft je de kans om je culinaire creativiteit de vrije loop te laten. 

Dankzij de loopdeur heb je direct toegang tot de fraai aangelegde tuin op het noordwesten, waar je tot in de late uurtjes van de zon kunt genieten. 

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, elk met horren voor de ramen. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafelmeubel en een toilet. Kort gezegd, van alle gemakken voorzien en nodigt uit tot een ontspannen start van de dag. De tweede verdieping is in gedeeld in een voorzolder en een grote slaapkamer. Op de voorzolder zit de wasmachineaansluiting en is de CV-ketel gesitueerd. Op de slaapkamer is aan de achterzijde een velux dakraam geplaatst. De ruimte is te gebruiken als een slaapkamer, een thuiswerkplek of een extra speelkamer voor de kinderen. 

De buitenzijde van de woning is in juni 2024 volledig geschilderd, wat bijdraagt aan de frisse en verzorgde uitstraling. Bovendien woon je hier in een kindvriendelijke buurt, met genoeg speelruimte en op steenworp afstand van het prachtige landgoed en de kinderboerderij Wolfslaar. Dit huis is ideaal gelegen, met sportfaciliteiten, scholen en winkelcentra op loopafstand, waardoor je alles wat je nodig hebt binnen handbereik hebt.

SAMENVATTING VAN DE HOOFDKENMERKEN

Deze ruime tussenwoning biedt vier slaapkamers en heeft een energielabel C, wat zorgt voor een lagere energierekening. Gelegen in een kindvriendelijke buurt, biedt dit huis de perfecte omgeving voor jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens. De ideale locatie betekent dat je dicht bij sportfaciliteiten, scholen en winkelcentra woont. De keuken biedt de mogelijkheid om, met een kleine ingreep, open te worden gemaakt waardoor deze één geheel wordt met de woonkamer, en is momenteel voorzien van een 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi magnetron. Bovendien is de begane grond voorzien van rolluiken en is de buitenzijde van de woning in juni 2024 volledig geschilderd. 
RUIME TUSSENWONING MET 4 SLAAPKAMERS

Deze prachtige tussenwoning biedt maar liefst vier slaapkamers, wat perfect is voor grotere gezinnen of voor wie extra ruimte nodig heeft voor een thuiswerkplek of hobbykamer. Met een woonoppervlakte van 114 m² voelt deze woning ruim en luchtig aan, terwijl het perceel van 130 m² voldoende buitenruimte biedt zonder veel onderhoud.

ENERGIELABEL C

Met een energielabel C ben je verzekerd van een relatief lage energierekening. Dit label betekent dat de woning goed geïsoleerd is en efficiënte verwarmingssystemen heeft, wat niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

KINDVRIENDELIJKE BUURT

De woning ligt in een kindvriendelijke buurt, wat ideaal is voor jonge gezinnen. Er zijn genoeg speelplaatsen en veilige wandelpaden voor de kleintjes om te ontdekken. Bovendien is de buurt rustig en sociaal, wat zorgt voor een prettige leefomgeving voor zowel kinderen als ouders.

IDEALE LOCATIE

Gelegen in de buurt Ypelaar, biedt dit huis een ideale locatie. Je bent op loopafstand van sportfaciliteiten, scholen, winkelcentra en andere grote winkels. Hierdoor heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik, van dagelijkse boodschappen tot sportactiviteiten en onderwijs voor de kinderen.

MOGELIJKHEID OM DE KEUKEN OPEN TE MAKEN

De huidige keuken is al goed uitgerust met een 4-pitsgaskookplaat, vaatwasser en combi magnetron, maar biedt ook de mogelijkheid om, met een kleine ingreep, open gemaakt te worden. Hierdoor kun je een open en moderne leefruimte creëren die perfect is voor kookliefhebbers en sociale bijeenkomsten.

BEGANE GROND MET ROLLUIKEN

De gehele begane grond is voorzien van rolluiken, wat zorgt voor extra privacy en veiligheid. Dit is bijzonder handig tijdens warme zomerdagen of wanneer je in de avonduren wat meer beschutting wilt. Voeg hier nog aan toe dat de buitenzijde van de woning in juni 2024 is geschilderd, en je hebt een woning die zowel van binnen als van buiten goed verzorgd is.

Breng een bezoek aan dit huis en laat je verrassen door de mogelijkheden! Mis deze kans niet – plan vandaag nog een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 391

Overige

Perceel oppervlakte 130

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 391

Overige

Perceel oppervlakte 130

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda